Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

4-retters gourmetmiddag på topanmeldt sted

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
625,-,-
20%

Deal fra 6/9-2019

Humlebæk: Restaurant Sletten - ejet af Michelin-kokke

- Snacks
- 4-retters menu - Sammensat af køkkenchefen
- Mineralvand

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Tir. - fre. Både til frokost og til aften. Stedet har en elite-smiley og får
4.6 af 5 stjerner (558 brugere)
 
Se alle Restaurant Sletten deals

Yderligere beskrivelse

Hos Restaurant Sletten er afsættet i det klassiske køkken med et stort fokus på råvarerne. Råvarerne er fortrinsvis de bedste danske, suppleret op med de bedste europæiske specialiteter som trøfler, oste og den spanske sortfodsskinke.Menukortet består af ca. 20 retter, der løbende udskiftes i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.Nyd nogle lækre velkomstsnacks til at starte aftenen med, efterfulgt af en dejlig 4-retters middag sammensat af køkkenchefen. Under middagen vil der blive serveret mineralvand.Madoplevelsen inkluderer:Snacks4 retters middag - Sammensat af køkkenetMineralvandNormalpris: kr. 625,- / Kampagnepris: kr. 499,-Max køb pr. person: 8 stk.Madoplevelsen kan anvendes fra d. 01 september 2019 til og med d. 21 december 2019Du kan bruge denne madoplevelse tirsdag til fredag, og til både frokost og aftensmad. Oplys disse oplysninger ved reservering af bord. Om Restaurant SlettenRestaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk - næsten "med tæerne i Øresund". Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.Restaurant Sletten ejes af kokkene bag MICHELIN restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i "mindre" størrelser.AdresseGl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk. Hos Restaurant Sletten er afsættet i det klassiske køkken med et stort fokus på råvarerne. Råvarerne er fortrinsvis de bedste danske, suppleret op med de bedste europæiske specialiteter som trøfler, oste og den spanske sortfodsskinke. Menukortet består af ca. 20 retter, der løbende udskiftes i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Nyd nogle lækre velkomstsnacks til at starte aftenen med, efterfulgt af en dejlig 4-retters middag sammensat af køkkenchefen. Under middagen vil der blive serveret mineralvand. Madoplevelsen inkluderer: Snacks 4 retters middag - Sammensat af køkkenet Mineralvand Normalpris: kr. 625,- / Kampagnepris: kr. 499,- Max køb pr. person: 8 stk. Madoplevelsen kan anvendes fra d. 01 september 2019 til og med d. 21 december 2019 Du kan bruge denne madoplevelse tirsdag til fredag, og til både frokost og aftensmad. Oplys disse oplysninger ved reservering af bord. Om Restaurant Sletten Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk - næsten "med tæerne i Øresund". Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi. Restaurant Sletten ejes af kokkene bag MICHELIN restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i "mindre" størrelser. Adresse Gl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk.

Ekstra information

SlettenGl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
678,-
rabat 49%
Gå til tilbud Læs mere mere

6 retter og et glas bobler - velanmeldt

Christianshavn: Grosen & Falkenbergs' husbåd

Menuen består af: • Laksetatar • Hummerbisque • Risotto • Perlehøne • Oksecuvette • creme brulée.
"Fra 4. marts - 1. maj. Stedet har en glad smiley Stedet har endnu kun få anmeldelser, men de er helt i top:
4.8 af 5 stjerner (32 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

5-retters middag og vin på Michelin-restaurant

Frederiksberg C: Formel B

Eksklusivt arrangement med stor Barolo i sjældne og modne årgange fra topproducenten Rocche dei Manzoni samt en enestående 5-retters menu på Michelin-restauranten formel B.
" 25. sep. Kl. 19. Stedet har en elite-smiley og får:
4.5 af 5 stjerner (1196 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

God anmeldt: 5-retters med tilhørende vinmenu

Kruså: Fakkelgaarden

Den 30. oktober kan du opleve den italienske vinindustri fra sin absolut bedste side og nyde en menu med retter specialtilpasset til vinene og årstiden. Der er udvalgt fem modne og særligt udsøgte årgange fra fem af de bedste italienske vinproducenter.
"30. okt. Stedet har en elite-smileyog får
4.5 af 5 stjerner (694 brugere)
" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide