Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

4-retters gourmetmiddag på topanmeldt sted

tilbuds-billede
499,-
Ikke aktivt
værdi:
625,-,-
20%

Deal fra 6/9-2019

Humlebæk: Restaurant Sletten - ejet af Michelin-kokke

- Snacks
- 4-retters menu - Sammensat af køkkenchefen
- Mineralvand

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Tir. - fre. Både til frokost og til aften. Stedet har en elite-smiley og får
4.6 af 5 stjerner (558 brugere)
 
Se alle Restaurant Sletten deals

Yderligere beskrivelse

Hos Restaurant Sletten er afsættet i det klassiske køkken med et stort fokus på råvarerne. Råvarerne er fortrinsvis de bedste danske, suppleret op med de bedste europæiske specialiteter som trøfler, oste og den spanske sortfodsskinke.Menukortet består af ca. 20 retter, der løbende udskiftes i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.Nyd nogle lækre velkomstsnacks til at starte aftenen med, efterfulgt af en dejlig 4-retters middag sammensat af køkkenchefen. Under middagen vil der blive serveret mineralvand.Madoplevelsen inkluderer:Snacks4 retters middag - Sammensat af køkkenetMineralvandNormalpris: kr. 625,- / Kampagnepris: kr. 499,-Max køb pr. person: 8 stk.Madoplevelsen kan anvendes fra d. 01 september 2019 til og med d. 21 december 2019Du kan bruge denne madoplevelse tirsdag til fredag, og til både frokost og aftensmad. Oplys disse oplysninger ved reservering af bord. Om Restaurant SlettenRestaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk - næsten "med tæerne i Øresund". Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi.Restaurant Sletten ejes af kokkene bag MICHELIN restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i "mindre" størrelser.AdresseGl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk. Hos Restaurant Sletten er afsættet i det klassiske køkken med et stort fokus på råvarerne. Råvarerne er fortrinsvis de bedste danske, suppleret op med de bedste europæiske specialiteter som trøfler, oste og den spanske sortfodsskinke. Menukortet består af ca. 20 retter, der løbende udskiftes i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Nyd nogle lækre velkomstsnacks til at starte aftenen med, efterfulgt af en dejlig 4-retters middag sammensat af køkkenchefen. Under middagen vil der blive serveret mineralvand. Madoplevelsen inkluderer: Snacks 4 retters middag - Sammensat af køkkenet Mineralvand Normalpris: kr. 625,- / Kampagnepris: kr. 499,- Max køb pr. person: 8 stk. Madoplevelsen kan anvendes fra d. 01 september 2019 til og med d. 21 december 2019 Du kan bruge denne madoplevelse tirsdag til fredag, og til både frokost og aftensmad. Oplys disse oplysninger ved reservering af bord. Om Restaurant Sletten Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk - næsten "med tæerne i Øresund". Omgivet af små hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til havnen og Øresund, oser stedet af charme og nostalgi. Restaurant Sletten ejes af kokkene bag MICHELIN restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i "mindre" størrelser. Adresse Gl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk.

Ekstra information

SlettenGl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
695,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

5-retters gourmetmenu - rost restaurant

Tæt på Kongens Nytorv: Restaurant Grønnegade

Hos Restaurant Grønnegade går fantastisk mad, smuk anretning og opmærksom betjening hånd i hånd. Køkkenet er inspireret af det moderne danske køkken, der baserer sig på sæsonens friske råvarer af højeste kvalitet.
" Man. - ons. 7. okt 11. dec. Stedet har en elite-smiley og får
4.5 af 5 stjerner (803 brugere)
. Fås også hos plusdeal." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Smag på 7 anretninger - topanmeldt

Nær Rundetaarn: Restaurant Naert

Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Serveringerne kan bla. være hellefisk med østersemulsion og stikkelsbær og kokosis med ananas og myseost.
"Tir. - lør. Vi kan anbefale stedet. Gourmet-oplevelse til en rigtig god pris. Stedet har en glad smiley og får
4.6 af 5 stjerner (232 brugere)
. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Knæk Cancer middag med vin - topanmeldt sted

Aabenraa: Restaurant Knapp

- Velkomst med velkomstdrink fra kl. 18
- 4-retters gourmetmiddag med vinmenu
- Underholdning bestående af klassisk musik
"Kræftens Bekæmpelse får overskuddet 24. oktober kl. 18. Stedet har en elite-smiley
4.8 af 5 stjerner (928 brugere)
" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide