5-retters menu med vinmenu - topanmeldt
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 3/9-2019
Holstebro: Under Klippen
Telmo Rodriguez omtales ofte som de spanske vinmageres "enfant terrible" - klassens frække dreng. Han har en helt særlig tilgang til vin,
der bygger på en respekt for de mange generationer af vinavlere,
der har observeret og genkendt terroirets værdi.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Under Klippen deals
Yderligere beskrivelse
Telmo Rodriguez omtales ofte som de spanske vinmageres "enfant terrible" - klassens frække dreng. Han har en helt særlig tilgang til vin, der bygger på en respekt for de mange generationer af vinavlere, der har observeret og genkendt terroirets værdi. Telmo tilsidesætter alle traditioner og laver vin i øst, vest, nord og Sydspanien med den rebelske tankegang, at gøre op med hvordan man plejer at gøre i de forskellige distrikter. Han opererer i mange af Spaniens bedste vinområder, og hans mål er at lave kvalitetsvine med typicitet fra hvert område. Der er et stort fokus på de enkelte druetyper og jordbundstyper, som produceres ud fra økologiske og biodynamiske retningslinjer helt uden kunstgødning, herbicider eller pesticider.På få år har han skabt sig et navn i toppen af den spanske elite med sine banebrydende vine. Han er i år blevet kåret til Winemaker of the year 2019, i Spanien, af Tim Atkin. Telmo har også opnået de magiske 100 point af Robert Parker. Derudover har han en meget sympatisk ambition om at lave gode vine til gode priser, og mener at rigtig god vin ikke nødvendigvis behøver at koste en bondegård.Telmo vil også præsentere sin familievingård, den berømte Remelluri i Rioja, som han overtog driften for i 2010. Fælles for de to vingårde er, at man ikke går af vejen for at prøve nye tiltag for at opnå det ekstraordinære.Et af aftenens højdepunkter er de 2 ekstremt sjældne enkeltmarks-vine, La Estrada og El Velado fra Bodega Lanzaga som begge scorer 97P hos James Suckling, og som byder på et mere moderne udtryk af Rioja uden indblanding af for meget fad men med fokus på frugten i vinen.Under Klippen - helt bogstaveligt. I centrum af Holstebro, ved Færch Torvet, findes en stor (kunstig) klippe. En restaurant som ved flere lejligheder har skilt sig positiv ud i anerkendte restaurantguides og konkurrencer. Køkkenets stil bevæger sig mellem traditionelle og innovative fortolkninger af det moderne danske og franske køkken. Med håndværk, smag og finesse i højsædet, er målet at fremkalde retter og kompositioner med stor appel til alle sanser. Alle råvarer kommer fra leverandører, som respekterer og deler passionen for dyrkelsen af den rene vare.Vinmenu:1. ret2017 Basa Rueda Telmo Rodriguez2015 Gaba do Xil Mencia Valdeorras, Telmo Rodriguez2. ret2017 LZ Rioja Øko Bodega Lanzaga Telmo Rodriguez2012 Lanzaga Øko Rioja Bodega Lanzaga Telmo Rodriguez3. ret2010 Remelluri Reserva Rioja (93P Robert Parker)2010 Remelluri La Granja Gran Reserva Rioja (98P James Suckling & 95P Robert Parker)4. ret2015 La Estrada Rioja Øko Bodega Lanzaga Telmo Rodriguez (97P James Suckling)2015 El Velado Rioja Øko Bodega Lanzaga Telmo Rodriguez (97P James Suckling)5. ret2014 Molino Real Mountain Wine Malaga Telmo RodriguezMenuen sammensættes af køkkenet så tæt på aftenen som muligt for at sikre de friskeste råvarer og idéer.Tidspunkt: 11. september 2019, kl. 19.00Adresse: Lille Østergade 3, 7500 Holstebro(Bemærk: billederne er vejledende) Telmo Rodriguez omtales ofte som de spanske vinmageres "enfant terrible" - klassens frække dreng. Han har en helt særlig tilgang til vin, der bygger på en respekt for de mange generationer af vinavlere, der har observeret og genkendt terroirets værdi. Telmo tilsidesætter alle traditioner og laver vin i øst, vest, nord og Sydspanien med den rebelske tankegang, at gøre op med hvordan man plejer at gøre i de forskellige distrikter. Han opererer i mange af Spaniens bedste vinområder, og hans mål er at lave kvalitetsvine med typicitet fra hvert område. Der er et stort fokus på de enkelte druetyper og jordbundstyper, som produceres ud fra økologiske og biodynamiske retningslinjer helt uden kunstgødning, herbicider eller pesticider. På få år har han skabt sig et navn i toppen af den spanske elite med sine banebrydende vine. Han er i år blevet kåret til Winemaker of the year 2019, i Spanien, af Tim Atkin. Telmo har også opnået de magiske 100 point af Robert Parker. Derudover har han en meget sympatisk ambition om at lave gode vine til gode priser, og mener at rigtig god vin ikke nødvendigvis behøver at koste en bondegård. Telmo vil også præsentere sin familievingård, den berømte Remelluri i Rioja, som han overtog driften for i 2010. Fælles for de to vingårde er, at man ikke går af vejen for at prøve nye tiltag for at opnå det ekstraordinære. Et af aftenens højdepunkter er de 2 ekstremt sjældne enkeltmarks-vine, La Estrada og El Velado fra Bodega Lanzaga som begge scorer 97P hos James Suckling, og som byder på et mere moderne udtryk af Rioja uden indblanding af for meget fad men med fokus på frugten i vinen. Under Klippen - helt bogstaveligt. I centrum af Holstebro, ved Færch Torvet, findes en stor (kunstig) klippe. En restaurant som ved flere lejligheder har skilt sig positiv ud i anerkendte restaurantguides og konkurrencer. Køkkenets stil bevæger sig mellem traditionelle og innovative fortolkninger af det moderne danske og franske køkken. Med håndværk, smag og finesse i højsædet, er målet at fremkalde retter og kompositioner med stor appel til alle sanser. Alle råvarer kommer fra leverandører, som respekterer og deler passionen for dyrkelsen af den rene vare. Vinmenu: 1. ret2017 Basa Rueda Telmo Rodriguez2015 Gaba do Xil Mencia Valdeorras, Telmo Rodriguez 2. ret2017 LZ Rioja Øko Bodega Lanzaga Telmo Rodriguez2012 Lanzaga Øko Rioja Bodega Lanzaga Telmo Rodriguez 3. ret2010 Remelluri Reserva Rioja (93P Robert Parker)2010 Remelluri La Granja Gran Reserva Rioja (98P James Suckling & 95P Robert Parker) 4. ret2015 La Estrada Rioja Øko Bodega Lanzaga Telmo Rodriguez (97P James Suckling)2015 El Velado Rioja Øko Bodega Lanzaga Telmo Rodriguez (97P James Suckling) 5. ret2014 Molino Real Mountain Wine Malaga Telmo Rodriguez Menuen sammensættes af køkkenet så tæt på aftenen som muligt for at sikre de friskeste råvarer og idéer.Tidspunkt: 11. september 2019, kl. 19.00 Adresse: Lille Østergade 3, 7500 Holstebro (Bemærk: billederne er vejledende)
Ekstra information
Under KlippenLille Østergade 3, 7500 Holstebro