Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 3-retters menu på Mortens Aften

tilbuds-billede
125,-
Ikke aktivt
værdi:
225,-,-
44%

Deal fra 13/9-2019

Nordjylland: Dronninglund Hotel

Du får:
Forret: Laks Bellevue m. rejer, asparges, kaviar og flutes
Hovedret: Andesteg og flæskesteg m. rødkål, kartofler mm.
Dessert: Skøn æbletærte m. cremefraiche & fløde

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder 10. Nov. Kl 12 eller 18. Tidsbestilling er nødvendig. Stedet har en elite-smiley Over 100 har købt.
 
Se alle Dronninglund Hotel deals

Yderligere beskrivelse

Mortens Aften fejres på Dronninglund Hotel søndag d. 10. november 2019 med spisning kl. 12:00 eller 18:00. Du får  ##54% ::44% %% rabat på en dejlig 3 retters menu for 1 person, dealpris  kr. ##103::125%%,- pr. person (værdi kr. 225,-).  Dronninglund Hotel gentager succesen med deres velsmagende og hyggelige Morten Aften arrangement, og i år inviteres du til spisning enten kl. 12:00 eller kl. 18:00. Du er velkommen til at købe flere værdibeviser, perfekt hvis familie eller venner skal inviteres med.  Din Mortens Aften menu indeholder følgende:    Forret: Laks Bellevue m. rejer, asparges, kaviar og flutes  Hovedret: Andesteg og flæskesteg m. rødkål, syltede agurker, svesker, sauce og kartofler  Dessert: Skøn æbletærte m. cremefraiche & fløde. Bemærk:   Værdibeviset er kun gyldigt søndag den 10. november 2019  Værdibeviset kan benyttes til spisning enten kl. 12:00 eller kl. 18:00 Bordbestilling påkrævet.  Historien bag Mortensaften Vi spiser and på Mortensaften den 10. november, selvom det oprindeligt egentlig var gås, man spiste, og manden involveret faktisk hed Martin :-D  Vi fejrer Mortensaften til minde om biskoppen Martin af Tours, som ikke ville være biskop. I 300-tallet levede Martin, der var så populær blandt befolkningen i Tours, at de ville vælge ham til biskop, men det var Martin ikke interesseret i. Da byens indbyggere kom for at udnævne ham til biskop, gemte han sig i en gåsesti, et ærgerligt valg, da gæssene ikke brød sig om besøget og skræppede op og dermed afslørede Martin.  Martin blev fundet og tvunget til at påtage sig embedet som biskop over byen, og som hævn foranstaltede Martin, at alle husstande en gang om året skulle slagte mindst én gås og spise den på den dag, hvor Martin blev afsløret.  Kilde: kristendom.dk   Et rigtig hyggeligt sted i det nordjyske. Har man lyst til at komme ud at danse laver de nogle gode weekend tilbud for det voksne publikum.skønt sted at holde nytårsaften . - Karen Vi har været 6 personer til julebuffet på det hyggelige hotel.Bordene var smukt dækket i den store festsal. Buffeten var ganske overdådig. Der var ALT hvad der skal være til dansk jul. - Lone Vi er 7 personer som har været på miniferie,på Hotel Dronninglund.Det var rigtig godt pæne og rene store værelser, kaffe og kage ved ankomst ,velkomst drinks 3 retters virkelig lækker menu.samt en god morgenkomplet.Så vi kan varmt anbefale stedet hvis man trænger til en lille ferie . - Rita M Et fint sted, hvor det føles rart at være. God service, rigtig fin mad og okay værelser, når man tager prisen i betragtning. Alt i alt en god oplevelse at være der i nogle dage.  - Moller

Ekstra information

Slotsgade 78 9330 Dronninglund98 84 15 33

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 210,-
værdi:
385,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kagemand og 20 theboller

Kolding: Skovs Bageri

Tilbuddet er gældende til 1 stk. kagemand/kagekone af wienerbrød inkl. slik, skrift og flag samt 20 stk. theboller.
"Pt. ingen udløb. Bestilling senest dagen før. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 
tilbuds-billede

3 udsøgte retter på Raadvad Kro

Ved Dyrehaven: Raadvad Kro

Menuen skifter efter sæsonen og de tilgængelige råvarer, så du er altid sikker på, at alt på din tallerken er nøje udvalgt og friskt. Da vi var forbi, satte vi tænderne i smagfuld lakseterrine med peberrodscreme og syltet dadeltomat, rosastegt andebryst med sæsonens grillet blomkål.
" Indtil d. 29. mar. Book bord. Stedet har
4.3 af 5 stjerner (6518 brugere)
Stedet har en glad smiley " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide