20 fødselsdagsboller og 1 brunsvigerkagemand

tilbuds-billede
180,-
Gå til tilbud
værdi:
300,-,-
40%

Deal fra 8/1-2020

Vester Skerninge, tæt på Svendborg: Hos bageren

Med dette tilbud kan du byde fødselsdagsgæsterne på de lækreste fødselsdagsboller og brunsviger fra 'Hos Bageren' i Vester Skerninge.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Hos bageren deals

Yderligere beskrivelse

Forkæl fødselsdagsgæsterne med lækkert bagværk fra 'Hos Bageren' i Vester Skerninge. ' Hos Bageren' tilbyder ##49% ::40% %% rabat på 1 Brunsvigerkagemand- eller dame samt 20 stk. fødselsdagsboller. Dealpris kr. ##153::180%% ,- (normalpris kr. 300,-).  I dag er det Hannes fødselsdag...  Hurra, hurra, HURRAAAAAA!  Med dette tilbud kan du byde fødselsdagsgæsterne på de lækreste fødselsdagsboller og brunsviger fra 'Hos Bageren' i Vester Skerninge.  Du får:  20 fødselsdagsboller 1 stk. brunsvigerkagemand- eller dame.    Slip den travle hverdag for en stund og kom ned i tempo 'Hos Bageren' . Her er det et mål, at vi skal blive bedre til at give tid og plads til hinanden, noget der oftere og oftere tilsidesættes. 'Hos Bageren' prioriterer godt håndværk, nærvær og næstekærlighed, værdier der f.eks. videregives ned gennem generationer, når man tager ens børn med til en hyggelig traditionel bager, hvor der hverken er selvbetjeningskasser og nummersystemer, men derimod normal kø- og morgenkultur, og hvor man møder hinanden, snakker og hygger sammen, mens man venter på morgenbrødet. God smag, friske brød og et godt sortiment 'Hos Bageren' benytter så lidt gær som muligt for at fremhæve den gode smag og holde brødet frisk. Udover lækre brød og kager  tilbydes glutenfrie produkter til at tage med hjem og færdigbage, gode madpakker og god kaffe mm..  Benyt dig af fødselsdagstilbuddet i dag - butikken er ganske nem at finde, og der er åbent hver dag.  

Ekstra information

Fåborgvej 13 5762 Vester Skerninge71 99 52 44

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Søde påskelækkerier

Kerteminde, Nyborg, Svendborg, Faaborg og Ringe Bolchepigen

Så slå et smut omkring den stemningsfulde Bolchepigen i Kerteminde og hent en pakke fyldt med lækre og smagfyldte påskegodter med hjem! Bolchepigen tilbyder også udbringning, hvis der er brug for dette. Vælg mellem 3 pakker.
"Fra 3. til 11. april. Pris gælder pakke 1. Udbringning i udvalgte byer for 20,-. Ellers afhentning d. 3., 4., 10. eller 11. Kl. 10-15." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 45,-
værdi:
217,-
rabat 79%
Gå til tilbud Læs mere mere

Haribo vampyrer 1,25 kg

Netpris

Grænsehandlen er lukket ned for private, men du kan stadig klare det online via Netpris.
Du kan især spare stort på slik & chokolade.
"Levering 39,- (ved samlet køb på helt op til 10 kg). Normalprisen i DK er angivet til 217,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 100,-
værdi:
150,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Pinot Blanc 2017 - gratis leveret

Rolly Gassmann

Denne rene version af Pinot Blanc, naturligt gæret, er en meget aromatisk vin med kompakte aromaer i både duft og smag af modne citrus frugter og mineraler. Dens elegante væsen afsluttes af et friskt bid som får mund-vandet igang.
"Gratis levering. Gratis medlemsskab. Pris- og nydelsesgaranti. Intet minimumskøb. Pris ned til 83,- (VIP medlem)" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide