4-retters nytårsmenu
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 17/10-2019
Ved Nyboder: Kokkeriet
Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Kokkeriet deals
Yderligere beskrivelse
Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede.Menuen Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter.Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse.MenuStegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolieLetsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuréPocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragonHasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber. (Nødderne er pakket særskilt, således at desserten også kan nydes for nøddeallergikere) Pris for 4 retter: kr. 499,- TilkøbssLyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis Pris: kr. 249,-NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy Pris: kr. 349,- KransekagePris: kr. 39,- Se chefkok Morten Krogholm præsentere og anrette hele menuen her.Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre. Der er bl.a. taget højde for nøddeallergikere i menuen, således at nødderne indgår som en særskilt del af desserten. Begejstrede madanmeldere og spisegæsterKokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder. Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.Levering eller afhentningAfhentingNytårsmenuen kan afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by på Kokkeriets adresse: Kronprinsessegade 64, 1306 KøbenhavnMenuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum:12.00-13.3014.00-15.3016.00-17.00Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning. Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede. Menuen Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter. Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse. Menu Stegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolie Letsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuré Pocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragon Hasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber. (Nødderne er pakket særskilt, således at desserten også kan nydes for nøddeallergikere) Pris for 4 retter: kr. 499,- Tilkøb ss Lyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis Pris: kr. 249,- NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy Pris: kr. 349,- Kransekage Pris: kr. 39,- Se chefkok Morten Krogholm præsentere og anrette hele menuen her . Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre. Der er bl.a. taget højde for nøddeallergikere i menuen, således at nødderne indgår som en særskilt del af desserten. Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder. Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Levering eller afhentning Afhenting Nytårsmenuen kan afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by på Kokkeriets adresse: Kronprinsessegade 64, 1306 København Menuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum: 12.00-13.30 14.00-15.30 16.00-17.00 Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning.
Ekstra information
Kronprinsessegade 64, 1306 København K