Takeaway: Michelin-stjernet juleaften
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 6/11-2019
Indre by: Restaurant Kokkeriet
Menuen består af:
Heltstegt and •
Rødkål med appelsin og kanel •
Brune og hvide kartofler •
Pocheret æble med ribsgele •
Gammeldags ande-sauce •
Stegte svesker •
Ris al a made med ristede mandler og kirsebær sauce.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Kokkeriet deals
Yderligere beskrivelse
Juleaften er ikke blot en af årets vigtigste og hyggeligste dage - den er også et kulinarisk højdepunkt! De traditionsrige juleretter er for mange omdrejningspunktet for juleaften, og med det følger høje forventninger til dem, der står i køkkenet. Juleaftensdag kan derfor hurtigt koste mange stressende timer ved gryderne fremfor tiltrængt kvalitetstid med familien.I kan nu slippe for den stressende affære med Kokkeriets julemenu! Kokkeriet tilbyder at lade deres erfarne og Michelin-hædrede kokke stå for den traditionsrige julemad, så du kan fokusere på det, der allervigtigst: familien. JulemenuenJulemenuen fra Kokkeriet er udviklet af den anerkendte Michelin-kok Morten Krogholm, som har sammensat en lækker julemiddag efter alle kunstens regler. Menuen består af:Heltstegt andRødkål med appelsin og kanelBrune & hvide kartoflerPocheret æble med ribsgeleGammeldags andesauceStegte sveskerRis a la mande med ristede mandler og kirsebær sauce. Det praktiskeJulemenuen afhentes d. 23. december kl. 14.00, 15.00 eller 16.00 på Kokkeriets adresse: Kronprinsessegade 64, 1306 KøbenhavnKontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidspunkt for afhentning.Begejstrede madanmeldere og spisegæsterKokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder. Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.Særpris for julemenu: kr. 349,- pr. person Juleaften er ikke blot en af årets vigtigste og hyggeligste dage - den er også et kulinarisk højdepunkt! De traditionsrige juleretter er for mange omdrejningspunktet for juleaften, og med det følger høje forventninger til dem, der står i køkkenet. Juleaftensdag kan derfor hurtigt koste mange stressende timer ved gryderne fremfor tiltrængt kvalitetstid med familien. I kan nu slippe for den stressende affære med Kokkeriets julemenu! Kokkeriet tilbyder at lade deres erfarne og Michelin-hædrede kokke stå for den traditionsrige julemad, så du kan fokusere på det, der allervigtigst: familien. Julemenuen Julemenuen fra Kokkeriet er udviklet af den anerkendte Michelin-kok Morten Krogholm, som har sammensat en lækker julemiddag efter alle kunstens regler. Menuen består af: Heltstegt and Rødkål med appelsin og kanel Brune & hvide kartofler Pocheret æble med ribsgele Gammeldags andesauce Stegte svesker Ris a la mande med ristede mandler og kirsebær sauce. Det praktiske Julemenuen afhentes d. 23. december kl. 14.00, 15.00 eller 16.00 på Kokkeriets adresse: Kronprinsessegade 64, 1306 København Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidspunkt for afhentning. Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder. Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Særpris for julemenu: kr. 349,- pr. person
Ekstra information