Deal fra 6/11-2019
				
					Indre by:  Restaurant Kokkeriet
 Menuen består af:
Heltstegt and • 
Rødkål med appelsin og kanel • 
Brune og hvide kartofler • 
Pocheret æble med ribsgele • 
Gammeldags ande-sauce • 
Stegte svesker • 
Ris al a made med ristede mandler og kirsebær sauce.				
				Udbyder
				
					
						
													
						
						
							
								Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
							
													 
					 
				 
									
						Afhentes senest 23. dec. Pris pr. person. Den 18. bedste af 2.302 restauranter i Kbh ifølge Tripadvisor (25.9.2019). Tildelt en stjerne i Michelin-guiden. Vi har spist der, og det var en stor helaftensoplevel-se.  
Stedet har en glad smiley og får:  
4.4 af 5 stjerner (2870 brugere) 
				
									Se alle Kokkeriet deals
				
				Yderligere beskrivelse
Juleaften er ikke blot en af årets vigtigste og hyggeligste dage - den er også et kulinarisk højdepunkt! De traditionsrige juleretter er for mange omdrejningspunktet for juleaften, og med det følger høje forventninger til dem, der står i køkkenet. Juleaftensdag kan derfor hurtigt koste mange stressende timer ved gryderne fremfor tiltrængt kvalitetstid med familien.I kan nu slippe for den stressende affære med Kokkeriets julemenu! Kokkeriet tilbyder at lade deres erfarne og Michelin-hædrede kokke stå for den traditionsrige julemad, så du kan fokusere på det, der allervigtigst: familien. JulemenuenJulemenuen fra Kokkeriet er udviklet af den anerkendte Michelin-kok Morten Krogholm, som har sammensat en lækker julemiddag efter alle kunstens regler. Menuen består af:Heltstegt andRødkål med appelsin og kanelBrune & hvide kartoflerPocheret æble med ribsgeleGammeldags andesauceStegte sveskerRis a la mande med ristede mandler og kirsebær sauce. Det praktiskeJulemenuen afhentes d. 23. december kl. 14.00, 15.00 eller 16.00 på Kokkeriets adresse: Kronprinsessegade 64, 1306 KøbenhavnKontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidspunkt for afhentning.Begejstrede madanmeldere og spisegæsterKokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder. Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.Særpris for julemenu: kr. 349,- pr. person  Juleaften er ikke blot en af årets vigtigste og hyggeligste dage - den er også et kulinarisk højdepunkt! De traditionsrige juleretter er for mange omdrejningspunktet for juleaften, og med det følger høje forventninger til dem, der står i køkkenet. Juleaftensdag kan derfor hurtigt koste mange stressende timer ved gryderne fremfor tiltrængt kvalitetstid med familien. I kan nu slippe for den stressende affære med Kokkeriets julemenu! Kokkeriet tilbyder at lade deres erfarne og Michelin-hædrede kokke stå for den traditionsrige julemad, så du kan fokusere på det, der allervigtigst: familien.   Julemenuen  Julemenuen fra Kokkeriet er udviklet af den anerkendte Michelin-kok Morten Krogholm, som har sammensat en lækker julemiddag efter alle kunstens regler. Menuen består af: Heltstegt and  Rødkål med appelsin og kanel  Brune & hvide kartofler  Pocheret æble med ribsgele  Gammeldags andesauce  Stegte svesker  Ris a la mande med ristede mandler og kirsebær sauce.      Det praktiske  Julemenuen afhentes d. 23. december kl. 14.00, 15.00 eller 16.00  på Kokkeriets adresse: Kronprinsessegade 64, 1306 København  Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidspunkt for afhentning.  Begejstrede madanmeldere og spisegæster  Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder.  Bagom Kokkeriet   Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Særpris for julemenu: kr. 349,- pr. person
Ekstra information