5-retters middag og vin på Michelin-restaurant
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 1/9-2020
Frederiksberg C: Formel B
Eksklusivt arrangement med stor Barolo i sjældne og
modne årgange fra topproducenten Rocche dei Manzoni
samt en enestående 5-retters menu på Michelin-restauranten formel B.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle formel B deals
Yderligere beskrivelse
Italien - PiemontePiemonte er Italiens mest berømte, og et af de ældste, vinområder med vinproduktion. Området er kendt for nogle af verdens bedste vine, Barolo og Barbaresco, der også kaldes for ?Kongernes Vin? i Italien. Disse to vine laves 100% på Nebbiolo-druen, men også druerne Barbera og Dolchetto dyrkes intensivt i Italien. Historisk set har disse druer været brugt til gode hverdagsvine, men i dag laver store producenter, som Rocche dei Manzoni, fantastiske kvalitetsvine på Barbera og Dolchetto. Markerne dyrkes på samme seriøse måde som de topmarker, hvor der gror Nebbiolo. Vinificeringsprocessen og lagringen foregår på samme måde, også på de store enkeltmarksbaroloer.Rocche dei ManzoniPodere Rocche dei Manzoni blev grundlagt af Valentino Migliorini og hans kone Jolanda i 1974, da de købte en gammel vingård, som havde rødder tilbage til 17. århundrede. Migliorini var en innovativ mand, der troede på potentialet i terroiret på den gamle vingård, og begyndte at eksperimentere med vinifikationsmetoder for at skabe nye vine, som var en kombination mellem traditioner og fornyelse. Vingården ligger i hjertet af Barolo og er omkranset af smukke vinmarker, som alle har en optimal orientering i forhold til solen i Manzoni Soprani in Monforte d'Alba. Gården råder i dag over 50 hektar med vinmarker, der alle dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper.VineneManzoni laver Barolo på alle de førende vinmarker i blandt andet Big d?Big, Vigna d?la Roul og Vigna Capella di S. Stefano. Disse Barolo får hvert år toppoint i den internationale vinpresse, og de seneste årgange af Barolo fra Podere Rocche dei Manzoni har fået 95 point i både Wine Spectator og i The Wine Advocate. Robert Parker skriver om Podere Rocche dei Manzoni: ?? den måske bedste Baroloproducent.?Formel BMichelin-restauranten formel B danner rammen for denne kult Barolo-aften. Her er den hvide dug taget af bordene, men der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Formel B er en dynamisk restaurant, der har gjort sig fra af dogmer og tvungne menuer. De har en helt særlig opmærksomhed på håndværk, tilsmagning og fremragende råvarer, der hovedsageligt leveres fra danske småproducenter med respekt for naturen og bæredygtighed. Nyd en enestående 5-retters menu, der er tilpasset aftenens vinmenu, så smagene komplimenterer hinanden på bedste vis.Vinmenu:Rocche dei Manzoni Valentino Brut Zero 2007Rocche dei Manzoni Langhe Chardonnay 2014Rocche dei Manzoni Chardonnay Angelica 2016Rocche dei Manzoni Bricco Manzoni 2015Rocche dei Manzoni Quatr Nass 2015Rocche dei Manzoni Barolo Vigna Cappella st. Stefano 1997Rocche dei Manzoni Remember 2014Maden til menuen sammensættes af køkkenet ca. 1 måned inden arrangementet med årstidens bedste råvarer. Menuen indeholder også kaffe og Petit Fours efter middagen.Gæsterne samles ved borde med op til 10 personerTidspunkt: d. 25. september 2020, kl. 19Adresse: Vesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg CSærpris pr. person: 1.995,-Bemærk at billeder er vejledende Italien - Piemonte Piemonte er Italiens mest berømte, og et af de ældste, vinområder med vinproduktion. Området er kendt for nogle af verdens bedste vine, Barolo og Barbaresco, der også kaldes for ?Kongernes Vin? i Italien. Disse to vine laves 100% på Nebbiolo-druen, men også druerne Barbera og Dolchetto dyrkes intensivt i Italien. Historisk set har disse druer været brugt til gode hverdagsvine, men i dag laver store producenter, som Rocche dei Manzoni, fantastiske kvalitetsvine på Barbera og Dolchetto. Markerne dyrkes på samme seriøse måde som de topmarker, hvor der gror Nebbiolo. Vinificeringsprocessen og lagringen foregår på samme måde, også på de store enkeltmarksbaroloer.Rocche dei Manzoni Podere Rocche dei Manzoni blev grundlagt af Valentino Migliorini og hans kone Jolanda i 1974, da de købte en gammel vingård, som havde rødder tilbage til 17. århundrede. Migliorini var en innovativ mand, der troede på potentialet i terroiret på den gamle vingård, og begyndte at eksperimentere med vinifikationsmetoder for at skabe nye vine, som var en kombination mellem traditioner og fornyelse. Vingården ligger i hjertet af Barolo og er omkranset af smukke vinmarker, som alle har en optimal orientering i forhold til solen i Manzoni Soprani in Monforte d'Alba. Gården råder i dag over 50 hektar med vinmarker, der alle dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper.Vinene Manzoni laver Barolo på alle de førende vinmarker i blandt andet Big d?Big, Vigna d?la Roul og Vigna Capella di S. Stefano. Disse Barolo får hvert år toppoint i den internationale vinpresse, og de seneste årgange af Barolo fra Podere Rocche dei Manzoni har fået 95 point i både Wine Spectator og i The Wine Advocate. Robert Parker skriver om Podere Rocche dei Manzoni: ?? den måske bedste Baroloproducent. ?Formel B Michelin-restauranten formel B danner rammen for denne kult Barolo-aften. Her er den hvide dug taget af bordene, men der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Formel B er en dynamisk restaurant, der har gjort sig fra af dogmer og tvungne menuer. De har en helt særlig opmærksomhed på håndværk, tilsmagning og fremragende råvarer, der hovedsageligt leveres fra danske småproducenter med respekt for naturen og bæredygtighed. Nyd en enestående 5-retters menu, der er tilpasset aftenens vinmenu, så smagene komplimenterer hinanden på bedste vis.Vinmenu: Rocche dei Manzoni Valentino Brut Zero 2007 Rocche dei Manzoni Langhe Chardonnay 2014 Rocche dei Manzoni Chardonnay Angelica 2016 Rocche dei Manzoni Bricco Manzoni 2015 Rocche dei Manzoni Quatr Nass 2015 Rocche dei Manzoni Barolo Vigna Cappella st. Stefano 1997 Rocche dei Manzoni Remember 2014 Maden til menuen sammensættes af køkkenet ca. 1 måned inden arrangementet med årstidens bedste råvarer. Menuen indeholder også kaffe og Petit Fours efter middagen. Gæsterne samles ved borde med op til 10 personer Tidspunkt: d. 25. september 2020, kl. 19Adresse: Vesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg C Særpris pr. person: 1.995,- Bemærk at billeder er vejledende
Ekstra information
formel BVesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg C