Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3-retters middag med vinmenu

tilbuds-billede
495,-
Ikke aktivt
værdi:
695,-,-
29%

Deal fra 3/1-2020

Strandgade: Nærvær

Menuen består af delevenlige forretter serveret ”family style” samt hovedret og dessert. Dertil har Nærværs sommelier sammensat en vinmenu, der passer til de enkelte retter som fuldender smagsoplevelsen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Indtil 31. feb. Dog ikke 7.- 16. feb. Stedet har en glad smiley og får:
4.4 af 5 stjerner (1297 brugere)
 
Se alle restaurant Nærvær deals

Yderligere beskrivelse

På restaurant Nærvær er kvaliteten kompromisløs, indretningen afslappet og udsigten spektakulær. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens friske råvarer. Udvalget af vin er bredt og hentet fra hele verden med egen import fra små producenter i blandt andet Spanien, Italien og Frankrig. Restaurant Nærvær ligger på Krøyers Plads og med den nye Inderhavnsbro som kulisse, er Nærvær placeret midt mellem Nyhavn og Christianshavns kanaler. Med sin unikke placering og med en af byens smukkeste udsigter over havnen, kan du nyde skøn mad og vin i rolige og afslappede omgivelser.Restaurant Nærvær er den perfekte ramme for en skøn aften, hvor du kan nyde en nøje sammensat 3-retters menu med tilhørende vinmenu. Menuen består af delevenlige forretter serveret ?family style? samt hovedret og dessert. Dertil har Nærværs sommelier sammensat en vinmenu, der passer til de enkelte retter som fuldender smagsoplevelsen.Oplevelsen indeholder kokkens og sommelierens egne favoritter: Et udvalg af snacks som forret serveret ?family style?HovedretDessertVinmenuMineralvand/vand under hele middagenOplevelsen kan bruges alle dage i restaurantens åbningstid i perioden fra: 3. januar 2020 - 31. marts 2020, med undtagelse af perioden 7. - 16. februar. Normalpris: kr. 695,- per person / kampagnepris: 495,- per person.Video-præsentation af Restaurant Nærvær:Bemærk billeder er vejledende På restaurant Nærvær er kvaliteten kompromisløs, indretningen afslappet og udsigten spektakulær. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens friske råvarer. Udvalget af vin er bredt og hentet fra hele verden med egen import fra små producenter i blandt andet Spanien, Italien og Frankrig. Restaurant Nærvær ligger på Krøyers Plads og med den nye Inderhavnsbro som kulisse, er Nærvær placeret midt mellem Nyhavn og Christianshavns kanaler. Med sin unikke placering og med en af byens smukkeste udsigter over havnen, kan du nyde skøn mad og vin i rolige og afslappede omgivelser. Restaurant Nærvær er den perfekte ramme for en skøn aften, hvor du kan nyde en nøje sammensat 3-retters menu med tilhørende vinmenu. Menuen består af delevenlige forretter serveret ?family style? samt hovedret og dessert. Dertil har Nærværs sommelier sammensat en vinmenu, der passer til de enkelte retter som fuldender smagsoplevelsen. Oplevelsen indeholder kokkens og sommelierens egne favoritter: Et udvalg af snacks som forret serveret ?family style? Hovedret Dessert Vinmenu Mineralvand/vand under hele middagen Oplevelsen kan bruges alle dage i restaurantens åbningstid i perioden fra: 3. januar 2020 - 31. marts 2020, med undtagelse af perioden 7. - 16. februar. Normalpris: kr. 695,- per person / kampagnepris: 495,- per person. Video-præsentation af Restaurant Nærvær: Bemærk billeder er vejledende

Ekstra information

restaurant Nærvær StrandgadeStrandgade 87E, 1401 København K

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
335,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-retters ægte italiensk menu

Amager: Bellavista

Her er der ingen fløde, bacon eller grana - men sprød guanciale, æg, pecorino romano og peber, som vil tage dine smagsløg direkte til Italien! Afslut middagen med en lækker Tiramisu.
"Til 10. okt. Stedet har en glad smiley
4.6 af 5 stjerner (15 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
240,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-retters på Sonnis Kitchen

Frederiksberg: Sonnis Kitchen

- Forret - Papadum
- Hovedret - Butter chicken
- Dessert - Gulab jamun
"Indtil 19. okt. Kl. 15-22. Både i og ud-af-huset." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 289,-
værdi:
547,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-retters menu hos L'Appetito

Ved Vesterport: Restaurant L'Appetito

Sammensæt selv en pragtfuld italiensk middag på populære Restaurant L'Appetito i Imperial Hotel på Vesterbro. Smag f.eks. 6 forskellige småretter til forret og hav frit valg på hele dessertkortet. Hovedretten består af oksemørbrad eller laksefilet.
"Stedet har en glad smiley og får 4.1 af 5 stjerner (1272 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide