Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

45 minutters TEI-system elektroterapi

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
599,-,-
50%

Deal fra 24/1-2020

Hørsholm: Anti Aging Center/Beauty Innovation

TEI System er en velkendt og populær behandlingsform, der både slanker, lindrer muskelsmerter og bekæmper cellulite. Det er et enestående system, bestående af en kombination af muskelstimulation og infrarød varme, der trænger 4 cm ned i huden.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Booking er påkrævet.
 
Se alle anti aging center deals

Yderligere beskrivelse

TEI System er en velkendt og populær behandlingsform, der både slanker, lindrer muskelsmerter og bekæmper cellulite. Det er et enestående system, bestående af en kombination af muskelstimulation og infrarød varme, der trænger 4 cm ned i huden. Dette er grunden til at mange mener, at TEI System føles langt mere behagelig og giver bedre resultater end andre muskelstimulatorer. T EI system er idéel for disse områder: Cellulite Der findes tre forskellige cellulitetyper, der hver især behandles med et separat program. Kombinationen af infrarød varme og elektrostimulation er en helt unik og effektiv behandlingsform. Figurformning/opstramning Det tager tid og er hårdt at få kroppen trænet rigtigt. Med muskelstimulationen med TEI System kan du på 45 minutter opnå samme effekt som ved 6 timers styrketræning. Dette skyldes at varmeterapien gør at kroppen ikke bliver så hurtigt træt som ved almindelig træning, idet den tillader musklerne at arbejde mere vedvarende og er derfor mere effektiv. Dette fører til en bedre muskeltonus og en strammere krop. Strækmærker og slap hud Både fødsler, slankekure og manglende træning kan være hård ved hudens elasticitet. Med TEI System stimuleres tilførslen af ilt og vitaminer, så huden genvinder sin elasticitet. Overvægt Der sniger sig hurtigt ekstra kilo på i en travl hverdag. TEI System kan øge forbrændingen og mindske fedtcellerne. Muskelsmerter Muskelsmerter kan opstå af mange årsager f.eks. for gigt- og fibromyalgipatienter. TEI System har smertelindringsprogrammer, der giver øget velvære. Affaldsstoffer og væskeophobning TEI System øger blod- og lymfecirkulationen og får affaldsstofferne udskilt på en effektiv måde. Den øgede cirkulation vil også mindske overflødig væske i kroppen betragteligt. Indehaver Silvia Carvallo, som har 30 års erfaring med skønhedspleje, fedtfjerning og smertelinding og certificeret indenfor området, står klar til at tage godt hånd om dig.

Ekstra information

Anti Aging Center/Beauty Innovation ,Hørsholm Midtpunkt 1 sal,2970 Hørsholm, Tlf.:61665037

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lymfedrænage

Værløse eller Hørsholm: Anti Aging Center

Lymfedrænage med pressoterapi er en behandling der stimulerer kredsløb og lymfesystem, og som fjerner følelsen af trætte, tunge ben. Samtidig hjælper behandlingen med at eliminere toksiner i kroppen og er derfor et godt supplement til fedtreducerende samt cellulitebehandlinger.
"Værdibeviset udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gavekort med op til 40% rabat

Nær Nyhavn: Anti aging center

I klinikken benytter vi os af bio tech, beyond eco, fairtrade, forskelige teknologier og fremgangsmetoder for at skabe de bedste resultater for dig. Hertil tilbydes en række effektive behandlinger til krop og ansigt bl.a. twins system, pressoterapi, derma pen, meso uden nåle og cosmo lifting.
" Booking påkrævet. Man-fre. kl. 9-18, samt lør. kl 9-15." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
800,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Kraniosakralmassage

Frederiksberg: Raphael Therapy Center

Kranio Sakral terapi bruges til at regulere de fysiske, følelsesmæssige spændinger i kroppen. Behandlingen foregår ved hjælp af manipulation og blid berøring og af kraniums synarthrodiale led, ryg og bækken.
"Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide