14 Michelin-serveringer med vinmenu
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 11/2-2020
Ved Nyboder: Kokkeriet
Michelin-restauranten Kokkeriet byder indenfor
til en komplet middag med 14 fantastiske anretninger med
vinmenu, velkomstchampagne, kaffe samt sødt.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Kokkeriet deals
Yderligere beskrivelse
Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde.Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag kokkeriet lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle, antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem 14 eksklusive serveringer inklusiv den mindre vinmenu, et glas velkomstchampagne samt sødt & kaffe til at runde af.Den mindre menu inkluderer:14 serveringer og 6 vineVelkomstchampagneSødt & kaffeMineralvand Særpris: 1.649 kr. per personMadoplevelsen kan anvendes mandag-torsdag fra d. 12. februar 2020 til d. 11 august 2020Den aktuelle menu:SnacksAgurk - dild - hvid chokoladeHjertesalat - honning - citronGulerod - sort peber - jernurtMorkel - gammel dansk - dashiKartoffel - porre - løvstikkelAmuse-boucheHelt rogn - glaskål - lokeMenuKammusling - tyttebær - mandelJomfruhummer - mandarin - citronmelisseKarl Johan - gul bede - merianMajroe - vanilje - shisoeddikeHelleflynder - butternut squash - græskarkernerHøjreb - kirsebær - kålGran - pære - yuzuJordskok - Hasselnød - yoghurtVinmenu1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland2017 Chablis, Cote de Lichet Premier Cru, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig2015 Chardonnay Aurora, Brazilian Soul Winery, Serra Gaucha, Brasilien2018 Cabernet Sauvignon, Minis Terrios, Cantemir, Moldova2017 Zinfandel, Carlisle, Russian River Valley, USA2009 Tokaj 4 Puttonvos, Tokaj & Co, Slovakiet OBS! Bemærk at menuen løbende udskiftes, så hold øje med menuen på kokkeriets hjemmeside.Bagom KokkerietSammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.Bemærk at billeder er vejledende Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde. Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag kokkeriet lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle, antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk. Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem 14 eksklusive serveringer inklusiv den mindre vinmenu, et glas velkomstchampagne samt sødt & kaffe til at runde af. Den mindre menu inkluderer: 14 serveringer og 6 vine Velkomstchampagne Sødt & kaffe Mineralvand Særpris: 1.649 kr. per person Madoplevelsen kan anvendes mandag-torsdag fra d. 12. februar 2020 til d. 11 august 2020 Den aktuelle menu: Snacks Agurk - dild - hvid chokolade Hjertesalat - honning - citron Gulerod - sort peber - jernurt Morkel - gammel dansk - dashi Kartoffel - porre - løvstikkel Amuse-bouche Helt rogn - glaskål - loke Menu Kammusling - tyttebær - mandel Jomfruhummer - mandarin - citronmelisse Karl Johan - gul bede - merian Majroe - vanilje - shisoeddike Helleflynder - butternut squash - græskarkerner Højreb - kirsebær - kål Gran - pære - yuzu Jordskok - Hasselnød - yoghurt Vinmenu 1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland 2017 Chablis, Cote de Lichet Premier Cru, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig 2015 Chardonnay Aurora, Brazilian Soul Winery, Serra Gaucha, Brasilien 2018 Cabernet Sauvignon, Minis Terrios, Cantemir, Moldova 2017 Zinfandel, Carlisle, Russian River Valley, USA 2009 Tokaj 4 Puttonvos, Tokaj & Co, Slovakiet OBS! Bemærk at menuen løbende udskiftes, så hold øje med menuen på kokkeriets hjemmeside . Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Bemærk at billeder er vejledende
Ekstra information
KokkerietKronprinsessegade 64, 1306 København K