18 Michelin-serveringer
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 15/2-2020
Ved Nyboder: Kokkeriet
Michelin-restauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange
klassiske danske retter og stolte traditioner og sætter en ære i at
nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Kokkeriet deals
Yderligere beskrivelse
Hos Kokkeriet har de givet tirsdagen en overhaling. Tirsdag er for mange ikke meget bedre mandag - ugen er kun lige begyndt og der er stadig langt til fredag. Men tirsdag skal ikke bare overstås hos Kokkeriet, den skal nydes med hele 18 serveringer i Michelin-klasse. Tirsdagstesten giver køkkenchef Morten Krogholm fri leg i køkkenet, hvor han får lov at eksperimentere og være kreativ med 4 af de 18 serveringer. Vær en af de første til at smage helt nye og spændende retter, som måske får en plads på menukortet.Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. Krogholm er kendt for sin kærlighed til det danske køkken og for at nyfortolke de gamle klassikere ved at bruge velkendte smage i ukendte kontekster. Det kan være en duft eller en råvare, der vækker genkendelses glæde og tager dig tilbage i tiden, selvom retten er fragmenteret og sat sammen på ny.Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Normalt er en test ikke den bedste start på ugen, men Tirsdagstesten hos Kokkeriet skal nok overraske dig positivt. Glæd dig til en Michelin-oplevelse i særklasse bestående af 14 serveringer fra køkkenets faste menu og derudover 4 helt unikke serveringer. Du kan købe menuen alene, men det anbefales at tilkøbe den nøje udvalgte vinmenu for den ultimative oplevelse.Oplevelsen inkluderer:18 serveringer - hvoraf 4 serveringer er eksperimenterende retter fra køkkenetMulighed for tilkøb af vinmenu Særpriser:Menu alene: 799 kr. per personMenu inkl. vinmenu: 1.648 kr. per person Madoplevelsen kan anvendes om tirsdagen fra d. 12 februar 2020 til d. 11 februar 2021Bagom KokkerietSammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.Bemærk at billeder er vejledende Hos Kokkeriet har de givet tirsdagen en overhaling. Tirsdag er for mange ikke meget bedre mandag - ugen er kun lige begyndt og der er stadig langt til fredag. Men tirsdag skal ikke bare overstås hos Kokkeriet, den skal nydes med hele 18 serveringer i Michelin-klasse. Tirsdagstesten giver køkkenchef Morten Krogholm fri leg i køkkenet, hvor han får lov at eksperimentere og være kreativ med 4 af de 18 serveringer. Vær en af de første til at smage helt nye og spændende retter, som måske får en plads på menukortet. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. Krogholm er kendt for sin kærlighed til det danske køkken og for at nyfortolke de gamle klassikere ved at bruge velkendte smage i ukendte kontekster. Det kan være en duft eller en råvare, der vækker genkendelses glæde og tager dig tilbage i tiden, selvom retten er fragmenteret og sat sammen på ny. Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Normalt er en test ikke den bedste start på ugen, men Tirsdagstesten hos Kokkeriet skal nok overraske dig positivt. Glæd dig til en Michelin-oplevelse i særklasse bestående af 14 serveringer fra køkkenets faste menu og derudover 4 helt unikke serveringer. Du kan købe menuen alene, men det anbefales at tilkøbe den nøje udvalgte vinmenu for den ultimative oplevelse. Oplevelsen inkluderer: 18 serveringer - hvoraf 4 serveringer er eksperimenterende retter fra køkkenet Mulighed for tilkøb af vinmenu Særpriser: Menu alene: 799 kr. per person Menu inkl. vinmenu: 1.648 kr. per person Madoplevelsen kan anvendes om tirsdagen fra d. 12 februar 2020 til d. 11 februar 2021 Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Bemærk at billeder er vejledende
Ekstra information