Dameklip med multiplex hårkur

tilbuds-billede
349,-
Gå til tilbud
værdi:
645,-,-
46%

Deal fra 1/5-2024

Aalborg: Frisør Art-Cut

Inklusiv vask, multiplex hårkur og føn. Uanset om dit hår trænger til en kærlig hånd eller bare en opfriskende klipning, kan du være sikker på, at du kommer ud med en klipning, der passer til din stil og hårtype.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset udløber ikke p.t.
 
Se alle Frisør Art-Cut deals

Yderligere beskrivelse

Hos Frisør Art-Cut kan du pt. få rabat på en dameklip inkl. vask, multiplex hårkur og føn. Normalpris kr. 645,- / Din pris kr. ##244::349%%,- Kom ind til Frisør Art-Cut på Bispensgade i Aalborg: Her står Eva klar til at give dig en skøn dameklip inkl. vask, multiplex hårkur og føn. Eva kommer fra Gdansk, men har boet i Danmark i 19 år. Uanset om dit hår trænger til en kærlig hånd eller bare en opfriskende klipning, kan du være sikker på at du kommer ud med en klipning, der passer til din stil og hårtype. Eva har nemlig arbejdet som frisør i 30 år. Hos Frisør Art-Cut sørger de for en afslappet stemning og i de dejlige lokaler kan du trygt læne dig tilbage i stolen og nyde, at du er i de bedste hænder. Her kan du finde en hyggelig atmosfære, hvor du kan puste ud og nyde det, mens frisøren tager sig godt af dit hår. Vi sørger for de bedste priser og med et værdibevis i hånden kan du blive forkælet og få en skøn dameklip inkl. vask, multiplex hårkur og føn! Bestil din tid hos frisøren ved at kontakte dem på 50 51 92 33  

Ekstra information

Bispensgade 31 A 9000 Aalborg 50 51 92 33

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1500,-
værdi:
3280,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip og keratinbehandling af håret

Aalborg: Frisør Art-Cut

Her får du en klipning og en kreatin behandling af dit hår. Behandlingen holder i op til 6 måneder. En professionel keratinbehandling udglatter krøllet og kruset hår, så det er smukt - uanset om du lader det hænge eller sætter det op. Giver håret ny glød, blødhed og glans.
"Værdibeviset udløber ikke p.t. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 485,-
værdi:
965,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Farvebehandling og dameklip

Frederiksberg: Ksz Hairline

Ksz Hairline er lige åbnet på Rolighedsvej på Frederiksberg og giver dermed op til 50 % i åbningsrabat. Det er derfor nu, du skal slå til, hvis du vil have frisket håret op til Sweetdealpris.
" Til d. 4. aug. Pris gælder: Toning med klip af spidser" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 345,-
værdi:
825,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklipning med pleje

Amager: Karina Knudsen

Velkommen til den nyeste frisørsalon på Amager Strandvej, indrettet i ægte new yorker-stil. Som Amagers største salon, med hele 135 m², er der masser af plads og lys, hvor det industrielle design skaber en moderne og moderne atmosfære.
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide