14 eller 18 Michelin-serveringer
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
719,-
Ikke aktivt
værdi:
900,-,-
20%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 19/11-2020
Ved Nyboder: Kokkeriet
Michelin-restauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange
klassiske danske retter og stolte traditioner og sætter en ære i at
nytænke den gas-tronomiske arv, som vi er vokset op med.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Kokkeriet deals
Yderligere beskrivelse
Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde. Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk. Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særlig tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru Champagne og kaffe/te samt petit four. Vælg selv din oplevelse: 14 serveringer uden tilhørende vinmenu Normalpris: kr. 900,- / Kampagnepris: kr. 719,- 18 serveringer unden tilhørende vinmenu Normalpris: kr. 1.200,- / Kampagnepris: kr. 959,-14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four) Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,- 18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four) Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,-Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 18.00 - 22.00 til og med d. 1. december 2021Den aktuelle menu:SnacksKantareller - melasse - fermenteret hvidløg Kyllingevinger - sort trompet - rosmarin Trøffel - brioche - blåmusling Tatar - vesterhavsost - sprødt brød Grønne druer - lardo - tomat Amuse-bouche Hvid chokolade - kærnemælk - rejer MenuKammusling - agurk - stikkelsbærJomfruhummer - majroe - æbleBroccoli - rosin - persilleKartoffel - kyllingeskind - brændt hø Karl Johan - morkel - estragon Pighvar - jordskok - kaviar Makrel - selleri - peberrodGris - karry - syltede løg Højreb - kirsebær - brændt purløg Grønne druer - kamille - creme fraicheBlomme - hamp - honningtrøffelSolbær - havre - hybenrose Vinmenu 1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland 2018 Chablis, Boissonneuse, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig2016 Sauvignon Blanc, Substance, Sunset Vineyard, Washington State, USA NV Champagne Grand Cru, L'atavique, Mouzon Leroux, Verzy, Frankrig2018 Poulsard, Chateau Bethaine, Arbois, Frankrig2015 Brunello di Montalcino, Il Marroneto, Italien 2014 Corimbo I, Bodegas La Horra, Ribera Del Duero, Spanien 2015 Colheita Tardia, Pacheca Douro, Portugal OBS: Elementerne med fed unlades i den mindre menu Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside.Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skave retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Bemærk at billeder er vejledende Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde. Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk. Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særlig tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru Champagne og kaffe/te samt petit four. Vælg selv din oplevelse: 14 serveringer uden tilhørende vinmenu Normalpris: kr. 900,- / Kampagnepris: kr. 719,- 18 serveringer unden tilhørende vinmenu Normalpris: kr. 1.200,- / Kampagnepris: kr. 959,- 14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four) Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,- 18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four) Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,- Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 18.00 - 22.00 til og med d. 1. december 2021 Den aktuelle menu: Snacks Kantareller - melasse - fermenteret hvidløg Kyllingevinger - sort trompet - rosmarin Trøffel - brioche - blåmusling Tatar - vesterhavsost - sprødt brød Grønne druer - lardo - tomat Amuse-bouche Hvid chokolade - kærnemælk - rejer Menu Kammusling - agurk - stikkelsbær Jomfruhummer - majroe - æble Broccoli - rosin - persille Kartoffel - kyllingeskind - brændt hø Karl Johan - morkel - estragon Pighvar - jordskok - kaviar Makrel - selleri - peberrod Gris - karry - syltede løg Højreb - kirsebær - brændt purløg Grønne druer - kamille - creme fraiche Blomme - hamp - honningtrøffel Solbær - havre - hybenrose Vinmenu 1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland 2018 Chablis, Boissonneuse, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig 2016 Sauvignon Blanc, Substance, Sunset Vineyard, Washington State, USA NV Champagne Grand Cru, L'atavique, Mouzon Leroux, Verzy, Frankrig 2018 Poulsard, Chateau Bethaine, Arbois, Frankrig 2015 Brunello di Montalcino, Il Marroneto, Italien 2014 Corimbo I, Bodegas La Horra, Ribera Del Duero, Spanien 2015 Colheita Tardia, Pacheca Douro, Portugal OBS: Elementerne med fed unlades i den mindre menu Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside . Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skave retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Bemærk at billeder er vejledende
Ekstra information
Kronprinsessegade 64, 1306 København K