2 timers bowling

tilbuds-billede
129,-
Gå til tilbud
værdi:
256,-,-
50%

Deal fra 21/5-2020

Otterup: Otterup Bowlingcenter

nviter vennerne eller familien på et par underholdende timer i selskab med lyden af væltende kegler, godt humør og masser af grin - og selvfølgelig lækker mad fra Bielers Gourmet.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Gælder til d. 1. okt. Booking er påkrævet. Stedet har en elite-smiley
 
Se alle otterup bowlingcenter deals

Yderligere beskrivelse

Otterup Bowlingcenter & Bielers Gourmet tilbyder lige nu ##60% ::50% %%rabat på 2 timers Bowling inkl. 1 cheeseburger med 180 g. bøf. Dealpris pr. person kr. ##103::129%%,- Normalpris kr. 256,- ved køb af min. 4 værdibeviser.   Inviter vennerne eller familien på et par underholdende timer i selskab med lyden af væltende kegler, godt humør og masser af grin - og selvfølgelig lækker mad fra Bielers Gourmet.  Dealen indeholder:  2 timers bowling - Almindelig, Hyper eller en kombination af begge.  1 x burger med 180 g Himmerlands oksekød, ost, bacon, rødløg, salat og en lækker briochebolle, hjemmerørt ketchup og chilimayo. Bemærk:  Dealen er gældende ved køb af min. 4 værdibeviser. Værdibeviset er gyldigt til 01.10.2020.  Åbent mandag - lørdag kl. 12:00 - 20:00.  Ja, man bliver sulten af at tage kegler, og hvad er bedre end at kunne sætte tænderne i en lækker cheeseburger fra Bielers Gourmet. I kan roligt glæde jer, her taler vi en burger, der på alle måder skiller sig kraftigt ud fra den sædvanlige halvkedelige hal-burger.  Vi står sammen om den gode oplevelse! Otterup Bowlingcenter og Bielers Gourmet er et lille, men godt fasttømret team på seks engagerede mennesker. Ulrik Bieler er uddannet kok og tjener, og sammen med Gitte Bieler forpagter han Otterup Bowlingcenter og restauranten Bielers Gourmet. Patrick Torp er køkkenchef og har gennem årene glædet mange gæster med sine kreative evner og sikre sans for at sammensætte unikke smagsoplevelser.

Ekstra information

Stadionvej 50 5450 Otterup64 82 23 43

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
650,-
rabat 31%
Gå til tilbud Læs mere mere

Cykeltaxatur - til 2

København: Københavns Cykeltaxa

Oplev Nyhavn, Gråbrødre Torv, Skuespilhuset og meget mere med 1½ times guidet rundtur med cykeltaxa. Guiden kender alle de seværdigheder og historier, som er gemt i baggårde og rundt omkring i København, så I kan glæde jer til en sjov og unik oplevelse.
"Der er mulighed for at medbringe 1-2 mindre børn, men pladsen er trang." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 65,-
værdi:
130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

9-hullers golftur

Holsted: Holsted Golfklub

Golf kan nydes og spilles af alle - uanset alder og niveau. Og med denne deal kan du prøve kræfter med en dag på én af Danmarks flotteste grønne 9-hullers baner i Holsted Golfklub. Der er garanti for en masse sjov, frisk luft og motion.
" Indtil 30. nov. Golfudstyr kan lejes: 50,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 479,-
værdi:
1600,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Vinsmagning i eget hjem - for 8

Jylland & Fyn: Top Wine ApS

Vinsmagningen tager mellem 1½-2 timer og efter vinsmagningen vil der være mulighed for deltagerne at købe de smagte produkter til special-priser. I kan være op til 8 personer.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. Man-tor. Over 100 har købt. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide