1,5 times fotografering i studie

tilbuds-billede
40,-
Gå til tilbud
værdi:
450,-,-
91%

Deal fra 19/5-2024

Odense: Christian Thøgersen

Christian Thøgersen holder til i et stort moderne fotostudie i landlige omgivelser, hvor mulighederne er mange for flotte stilede billeder. Her kan leges med lyset på de gamle lofter, eller laves flotte billeder i den smukke gamle have.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato. Tidsbestilling på telefon.
 
Se alle Fotograf Christian Thøgersen deals

Yderligere beskrivelse

Slå til nu! Du får nemlig hele ##94% ::91% %% rabat på 1.5 times fotografering hos Fotograf Christian Thøgersen. Dealpris kr. ##28::40%% ,- (Normalpris kr. 450,-).  Med denne deal giver vi dig den ultimative gaveide.  Går du med drømmen om at få foreviget et ganske særligt øjeblik, måske som en gave til dig selv, eller til en du holder af? Christian Thøgersen holder til i et stort moderne fotostudie i landlige omgivelser, hvor mulighederne er mange for flotte stilede billeder. Her kan leges med lyset på de gamle lofter, eller laves flotte billeder i den smukke gamle have. Christian Thøgersen er yderst professionel og ekstrem kreativ, han formår at fange og involvere dem, der ser på billederne. Billeder skal sige mere end 1000 ord - uanset om motivet er bruden, der lytter til bryllupstalen, eller det lille barn, der lige er blevet døbt. Benyt dig af dealen i dag og bestil tid til 1.5 timers fotografering hos Christian Thøgersen.  Kunder skriver på nettet:  Altid fantastiske billeder og god service. - Lena Jeg har fået taget nogle FEDE og anderledes portrætter. Kanon resultat. Kan varmt anbefales. - John Tusind tak for en professionel Nudeart fotografering i dag- Dette kan varmt anbefales, dygtigt fotograf, og mange muligheder i lækre omgivelser, stort studio, mange muligheder for super gode setups. Det bliver ikke sidste gang, jeg får taget billeder her. - May-britt Vi har i dag den 03-03-20 været inde hos Christian og få taget billeder, sammen med vores tvillinger. Det blev en rigtig god oplevelse og super gode billeder! Vi er ovenud tilfredse! - Lone Kanon god oplevelse. Fik taget virkelig gode billeder af min datter. Hvor Christian brugte det naturlige lys på en måde jeg aldrig har oplevet af en fotograf før. - Kåre Christian er professionel, imødekommende, tålmodig og har i den grad sans for hvordan man fanger det helt rigtige billede! Kun de bedste anbefaler herfra hvis man ønsker fantastiske billeder og et behageligt fotoshoot. - Mia

Ekstra information

Nordskovvej 18 5750 Ringe50 90 37 19

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 49,-
værdi:
450,-
rabat 89%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bondoir-fotografering og 60 minutters gennemgang

Odense: Christian Thøgersen

Eet flot sensuelt billede, hvor der leges med lys og skygger. Det er en god gave til din partner eller til at øge din selvtillids hos dig selv. Du får en ny og en helt anden positiv oplevelse af din egen sensualitet.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
2025,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Portrætfotografering med billeder

Aarhus N: Ole Toldbod Fotografi

- Portrætfotografering
- 2 stk. 18 x 24 cm. billeder
- 4 stk. 13 x 18 cm. billeder
". " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 897,-
værdi:
1495,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 60 min. studiefotografering - til 4

Måløv: Take A Look

Du får 60 min studiefotografering til maks. 4 personer inkl. 5 redigerede digitale billeder i både farver og i sort/hvid.
" Pris gælder 60 min. Udløber ikke p.t. 200+ har købt. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide