Keratin-behandling

tilbuds-billede
944,-
Gå til tilbud
værdi:
1600,-,-
41%

Deal fra 22/12-2022

Helsingør: Hair & Beauty By Hailak

Med en keratin behandling genopbygger og styrker du hårets struktur, og det kommer til at se sundere og mere glansfyldt ud.
Kort hår: 944,- Skulderlangt hår: 1.268,- Langt hår: 1.504,-

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Tidsbestilling via telefon. Pris er for behandling til kort hår. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Hair & Beauty By Hailak deals

Yderligere beskrivelse

Giv lokkerne lidt ekstra kærlighed med en styrkende Keratin behandling hos Hair & Beauty By Hailak. Dealpris alt efter hårlængde fra kun kr. 944,- (Normalpris op til kr. 2549,-) Hair & Beauty By Hailak byder velkommen i den dejlige salon, hvor du roligt kan sætte dig til rette i frisørstolen og nyde den hyggelige stemning og den gode behandling.  Hår bliver slidt af mange forskellige grunde, det kan f.eks. være udtørret pg.a brug af for mange kemiske produkter, det kan blive solskadet, måske er det bare naturligt slidt, eller er du lidt hård ved håret af og til? Uanset grunden til slidt hår så er der hjælp at hente med en keratin behandling.  Vores hår består primært af keratin, og når håret er skadet, fører det til tab af keratin, dit hår bliver trist og slidt at se på, og det bliver spaltet og knækker. Med en keratin behandling genopbygger og styrker du hårets struktur, og det kommer til at se sundere og mere glansfyldt ud.  Vælg mellem følgende:   Deal A:  Keratin behandling til kort hår Dealpris kr. 944,- Normalpris: Kr. 1600,- Deal B :  Keratin behandling til skulderlangt hår Dealpris kr. 1268,- Normalpris: Kr. 2149,- Deal C:   Keratin behandling til langt hår Dealpris kr. 1504,- Normalpris: Kr. 2549,- Benyt dig af tilbuddet i dag og bestil tid hos Hair & Beauty By Hailak, glæd dig til at få et sundere og mere glansfuldt hår med en Keratin behandling.

Ekstra information

Stubbedamsvej 3 3000 Helsingør53 65 84 48

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 390,-
værdi:
650,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Olaplex-behandling

Frederiksberg: Hair & Beauty By Hailak

Er dit hår slidt efter gentagne farvninger, for megen brug af glattejern eller extensions o.l.? En Olaplex-behandling reparerer og genopbygger håret, så du ganske enkelt får et stærkere og langt sundere hår.
"Prisen er for en behandling af kort hår. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 153,-
værdi:
260,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Klipning i Aalborg

Aalborg: Hanin Beauty Salon

Få en dameklip til en skarp DEALpris hos Hanin Beauty Center, hvor du både får kyndig vejledning og veludført klipning. Trænger manden og ungerne også til at blive studset, så kan du i samme åndedrag også købe klipninger til dem.
"Til d. 28. feb. Pris er for en dameklip." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1430,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip med farve, hårkur, vask og føn

Brønshøj: Salon Scan-Hair

Har du brug for at blive klippet og farvet så kom ind til Salon Scan-Hair på Frederikssundsvej i Brønshøj. Her står Nari Kalhor klar til at give dig en dameklip inkl. helfarve, hårkur, hovedbundsmassage samt vask og føn.
"Ingen udløbsdato, men anbefales anvendt inden 3 mdr. Tillæg ved tykt eller langt hår: 150,-. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide