Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Keratin-behandling

tilbuds-billede
944,-
Ikke aktivt
værdi:
1600,-,-
41%

Deal fra 29/3-2024

Helsingør: Hair & Beauty By Hailak

Med en keratin behandling genopbygger og styrker du hårets struktur, og det kommer til at se sundere og mere glansfyldt ud.
Kort hår: 944,- Skulderlangt hår: 1.268,- Langt hår: 1.504,-

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Tidsbestilling via telefon. Pris er for behandling til kort hår. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Hair & Beauty By Hailak deals

Yderligere beskrivelse

Giv lokkerne lidt ekstra kærlighed med en styrkende Keratin behandling hos Hair & Beauty By Hailak. Dealpris alt efter hårlængde fra kun kr. 944,- (Normalpris op til kr. 2549,-) Hair & Beauty By Hailak byder velkommen i den dejlige salon, hvor du roligt kan sætte dig til rette i frisørstolen og nyde den hyggelige stemning og den gode behandling.  Hår bliver slidt af mange forskellige grunde, det kan f.eks. være udtørret pg.a brug af for mange kemiske produkter, det kan blive solskadet, måske er det bare naturligt slidt, eller er du lidt hård ved håret af og til? Uanset grunden til slidt hår så er der hjælp at hente med en keratin behandling.  Vores hår består primært af keratin, og når håret er skadet, fører det til tab af keratin, dit hår bliver trist og slidt at se på, og det bliver spaltet og knækker. Med en keratin behandling genopbygger og styrker du hårets struktur, og det kommer til at se sundere og mere glansfyldt ud.  Vælg mellem følgende:   Deal A:  Keratin behandling til kort hår Dealpris kr. 944,- Normalpris: Kr. 1600,- Deal B :  Keratin behandling til skulderlangt hår Dealpris kr. 1268,- Normalpris: Kr. 2149,- Deal C:   Keratin behandling til langt hår Dealpris kr. 1504,- Normalpris: Kr. 2549,- Benyt dig af tilbuddet i dag og bestil tid hos Hair & Beauty By Hailak, glæd dig til at få et sundere og mere glansfuldt hår med en Keratin behandling.

Ekstra information

Stubbedamsvej 3 3000 Helsingør53 65 84 48

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Olaplex-behandling

Viby J: Frisør Kløve

En Olaplex behandling genopbygger og reparerer håret indefra ved at genskabe og reparere svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret system. Spaltede spidser, ødelagt eller trist hår repareres og genopbygges, så det igen ser flot og stærkt ud.
" Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip med vask, føn og olaplex-behandling

Viby J: Frisør Kløve

En Olaplex behandling genopbygger og reparerer håret indefra ved at genskabe og reparere svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret system. Spaltede spidser, ødelagt eller trist hår repareres og genopbygges, så det igen ser flot og stærkt ud.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1500,-
værdi:
3280,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip og keratinbehandling af håret

Aalborg: Frisør Art-Cut

Her får du en klipning og en kreatin behandling af dit hår. Behandlingen holder i op til 6 måneder. En professionel keratinbehandling udglatter krøllet og kruset hår, så det er smukt - uanset om du lader det hænge eller sætter det op. Giver håret ny glød, blødhed og glans.
"Værdibeviset udløber ikke p.t. . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide