Familepakke fra bageren

tilbuds-billede
90,-
Gå til tilbud
værdi:
150,-,-
40%

Deal fra 28/10-2020

Vesterbro: Det Gamle Gæstgiveri

- 1 rugbrød
- 1 grovbrød
- 5 økologiske grovboller
- 3 x wienerbrød

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato. Bestil min. 60 min før afhentning. Stedet har en elite-smiley. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Det Gamle Gæstgiveri deals

Yderligere beskrivelse

Det Gamle Gæstgiveri på Vesterbrogade tilbyder lige nu  ##55% ::40% %%rabat på  en bager familiepakke indeholdende 1 rugbrød, 1 grovbrød, 5 økologiske grovboller samt 3 x wienerbrød.  Dealpris kr. ##68::90%%,- (Normalpris kr. 150,-).  Glæd jer til lækkert brød fra Det Gamle Gæstgiveri.  Tilbuddet indeholder:  1 rugbrød 1 grovbrød 5 økologiske grovboller 3 x wienerbrød.  Værdi kr. 150,- Bemærk: Bestilles senest 60 min før afhentning på telefon. Ved større selskaber/flere værdibeviser bestilles i god tid minimum 4 - 7 dage i forvejen. Herlig historie  I dag kan du nyde lækkert brød, bagværk og caferetter på adressen, men ejendommen, som i dag er fredet og en af Vesterbros ældste bygninger, er mest kendt som Sorte Hest.  Der har været gæstgiveri i den gule bygning allerede fra slutningen af 1600-tallet under navnet Den forgyldte Løve, og fra 1825 skiftedes navnet til Sorte Hest og stedet fik titlen Kongelig Privilegeret Gjæstgivergård 1825. Dernæst husede Sorte Hest ejendommen landbrug, bryggeri, en brændevinshandel, en kakkelovnsfabrik og en købmandsforretning, bageri og farvehandel.  Musik-Conditoriet Musik-Conditoriet er en hyggelig og populær bager, konditor og cafe, hvor kvalitet og smag er i top. Alle brød og kager er hjemmebagt, og her er bagere og konditorer uddannede. Musik-Conditoriet har egen stenmølle og maler selv deres fuldkornsmel for at få den højeste kvalitet mulig. Dette gøres så du som kunde får mest gavn af de gode fibre og sunde fedtstoffer i kornet.  Benyt dig af dealen i dag og bestil din familiepakke hos Det Gamle Gæstgiveri :) 

Ekstra information

Vesterbrogade 148 E 1620 København V33 31 19 35

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 180,-
værdi:
300,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

20 fødselsdagsboller og 1 brunsvigerkagemand

Vester Skerninge, tæt på Svendborg: Hos bageren

Med dette tilbud kan du byde fødselsdagsgæsterne på de lækreste fødselsdagsboller og brunsviger fra 'Hos Bageren' i Vester Skerninge.
 
 
tilbuds-billede

Julekalender fra Lakridseriet

Kbh eller hjem til dig med posten: Lakridseriet

Den populære julekalender indeholder 24 skønne smagsoplevelser med både lakrids, chokolade, vingummi og karamel - så der er forkælelse til alle former for slikmunde.
"Levering: 55,-. Gratis afhentning. Indtil 2. dec. Mængderabat." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Lakrids julekalender

Fra Lakridseriet

Med julekalenderen kommer du på en rejse verden rundt med masser af lækkerier og smagsoplevelser. En rejse, der byder på det bedste lakrids, det bedste chokolade og det bedste vingummi, og måske en enkelt kara-mel. Hver låge gemmer på 1-2 af de vidunderlige stykker med smage.
" Levering: 45,-." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide