30 minutters akupunktur

tilbuds-billede
150,-
Gå til tilbud
værdi:
300,-,-
50%

Deal fra 21/3-2024

Amager: Body Cares

Kan lindre og bruges i dag ved mange forskellige typer af smerter og gener. Det kan være du døjer med ondt i nakken, har hovedpine eller migræne, har problemer med dine led, har fået musearm eller lignende.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato.
 
Se alle Body Cares deals

Yderligere beskrivelse

Body Cares v. Heidi Jonsdottir tilbyder lige nu ##65% ::50% %%rabat på 30 minutters akupunktur. Dealpris kr. ##105::150%%,- (Normalpris kr. 300,-).  Med denne deal får du 30 minutters akupunktur hos Body Cares til en rigtig god pris. Benyt dig af dealen i dag og bestil tid til din behandling - det kan gøre en stor forskel på den naturlige måde, så hvorfor ikke prøve et alternativ til den almindelige smertelindring? Det er velkendt, at akupunktur kan lindre, og bruges i dag ved  mange forskellige typer af smerter og gener.  Det kan være du døjer med ondt i nakken, har hovedpine eller migræne, har problemer med dine led, har fået musearm eller lignende? Akupunktur kan også være et godt supplement ved f.eks. genoptræning efter idrætsskader og operationer, ligesom det ofte anvendes ved rygestop samt ved problemer med fordøjelsen.  Mulighederne er mange, og du kan også vælge at bruge akupunkturdealen til et naturligt ansigtsløft, hvor du med akupunktur får strammet ansigtsmusklerne op og afslutter med let ansigt, hoved, nakkemassage. Benyt dig af dealen i dag og bestil tid hos Body Cares. 

Ekstra information

Tingvej 59 st. th. 2300 København S26 44 82 38

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kranio Sakral massage - 1 time

Amager: Body Cares

Kranio Sakral Terapi er en blid og behagelig afspænding, som kan bruges til naturlig genoprettelse af skævheder, som belaster central-nervesystemet. Hjælper mod: Ubalancer, depression og bekymringer, stress, søvnløshed, højt blodtryk, migræne m.m.
"Ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: 60 minutters massage

Amager: Body Cares

Afstressende massage, der afhjælper problemer i nakken, skuldre og ryg. Få en dejlig følelse af velvære og afslappethed.
"Gælder straks og udløber ikke pt. Bestseller: Over 1.000 har købt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 2 timers kombinationsbehandling

Amager: Body Cares

Klinikken byder på både Massage, Zoneterapi, Akupunktur og Akupressur. Du får muligheden for at kombinere din behandling sammen med en fag-lært, for at du er sikret behandlingen er tilpasset dine ønsker og behov.
"Udløber ikke p.t. Over 200 har købt. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide