60 minutters Ayurvedisk detox

tilbuds-billede
500,-
Gå til tilbud
værdi:
900,-,-
44%

Deal fra 22/12-2022

Østerbro: Mind, Body and Soul

Denne ansigtsbehandling er baseret på en speciel 4000 år gammel ayurvedisk (traditionel indisk) teknik, der styrker og løfter ansigts-musklerne og styrker huden.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Mind, Body and Soul deals

Yderligere beskrivelse

Klinik Mind Body and Soul tilbyder ##61% ::44% %% rabat på Ayurvedisk DETOX ansigtsmasssage. Dealpris kr. ##350::500%%,- (Normalpris kr. 900,-).  Klinik Mind Body and Souls motto er: Look Good, Feel Good!  Denne ansigtsbehandling er baseret på en speciel 4000 år gammel AYURVEDISK (traditionel indisk) teknik, der styrker og løfter ansigtsmusklerne og styrker huden. Dr. Uttara har udviklet sin egen teknik baseret på de gamle indiske traditioner, så den i dag er tilpasset moderne kvinders hud og stress problemer. Behandlingen indeholder Dybderens med varmeomslag. Urenheder såsom hudorme bliver fjernet. Massage. Eksfoliering og opstramning af huden med ægte sydindisk DETOX maske. Lymedrænage der udrenser toksiner og fjerner ophobet væske i ansigtet, nakken og skuldrene. Bemærk:  Valg mellem ægte indisk kokosolie eller sesam massageolie.  Behandlingen Udføres til både MÆND og KVINDER. Varighed 60 minutter. Det anbefales, at du går til Klinik Mind Body and Souls hjemmeside og læser mere om behandlingerne inden du køber tilbuddet. Om din behandler Dr. Uttara Dinesh Kale er født og opvokset i Indien, hvor hun fra sin bedstemor, der var ekspert i ayurvediske kosmetik og medicin, tidligt lærte vigtigheden af at opretholde en kvindes skønhed.  Dr. Uttara er uddannet i medicin og arbejdede i flere år som gynækolog i Indien, mens hun sideløbende udviklede en stigende interesse for kosmetologi og naturlægemidler til kosmetisk brug. Det blev starten på Dr. Uttaras egen serie af produkter i Indien.  Først uddannede hun sig i avanceret kosmetologi, fysioterapi og asiatiske spa-behandlinger, og med tiden fandt hun sin egen unikke færdighed i at blande traditionelle teknikker med moderne kosmetologi. Senere har hun også udviklet sin faglige viden om virkningerne på huden ved et masterprogram i Environmental Science i Indien. Derudover har hun forsket kvinders oplevelse af overgangsalderen gennem hendes kandidat i Social Medicin fra Lund Universitet, Sverige. Hun arbejder som ekstern lektor "Mor-barn & Seksuelt- Reproduktivt Sundhed" hos Professions højskole, Metropol, København. Dr. Uttara medbringer det bedste fra den traditionelle indiske medicinske videnskab Ayurveda, kombineret med en medicinsk baseret kosmetologiske teknik. Hun blander de traditionelle ayurvediske behandlinger til hud og hår, med brug af moderne teknologiske maskiner, såsom ilt og ozon terapi, lipolaser og dermabrasion.  At hjælpe med at finde en balance i hendes kunders sind, krop og sjæl, er det, der inspirerede hende til at starte sin forretning.. 

Ekstra information

Bodylounge lokaler, Blegdamsvej 84 st. tv. 2100 København Ø31 46 66 20

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
999,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Helkropsmassage

Nær Fælledparken: Mind Body and Soul

Med dette tilbud får du 60 eller 90 minutters doktor Kales Chakra Abhyanga-helkropsmassage.
"Værdibeviset udløber ikke pt. Prisen er for 60 min. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
950,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slankebehandling med lipolaser

Østerbro: Mind Body and Soul

Med slankebehandling får du en omgang med Lipolaser og med EMS. Det vil sige at du får nedbrudt fedtcellerne på 20 minutter, derefter får du sat skub i udrensningen med EMS behandlingen.
 
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1900,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slankebehandling med lipolaser og EMS - for 2

Nær Fælledparken: Mind Body and Soul

Du får nedbrudt fedtcellerne på ca. 20 minutter, derefter får du sat skub i udrensningen med EMS behandlingen på ca. 30. min. Tag evt. din mor, søster, veninde eller kæreste med og få en skøn parbehandling.
"Udvidet fortrydelsesret Værdibeviset udløber ikke pt. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide