60 minutters fiskespa

tilbuds-billede
150,-
Gå til tilbud
værdi:
300,-,-
50%

Deal fra 12/11-2020

Hvidovre: Lash Care

Hos Lash Care i Hvidovre har de stor erfaring med denne type fiskespa, og netop nu kan du prøve eller genprøve den anderledes behandling, som mange beskriver som en afslappende og sjov oplevelse, der er perfekt at dele med andre.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 1. april. Udvidet fortrydelsesret. For 2 pers. er prisen 225,-. OBS Dine ben og fødder må ikke være smurt ind i creme før behandlingen.
 
Se alle Lash Care deals

Yderligere beskrivelse

Hos Lash Care kan du pt. få rabat på 60 min. Fiskespa inkl. kaffe eller te. Vælg ml. fiskespa til 1 eller 2 personer. Normalpris op til kr. 450,- / Dealpris fra kr. ##105::150%%,- Fiskespa er en unik behandling til trætte og tørre fødder. Garra Rufa fisk - også kaldet Doktorfisk, har ingen tænder, men de nipper og suger de døde hudceller af dine fødder, på en nænsom og healende måde. Nogle siger, at Doktorfiskene også stimulerer nervesystemet via de samme punkter - på og under fødderne - som ved zoneterapi. Behandlingen er for alle og har været brugt i mange år til hård hud og hudlidelser som psoriasis og eksem. Vores fiskespa er konstant under opsyn og der tilføres dagligt frisk vand. Akvariet har et UV-filtreringssystem til at dræbe evt. bakterier og svampe i vandet. VIGTIGT: Det er vigtigt, at du inden behandlingen ikke har brugt Kortison præparat eller tjære produkter i min. 4 dage. Dagen inden behandlingen må der ikke påføres creme, kosmetik eller parfume på de områder der skal behandles. Dette er udelukkende af hensyn til fiskene, som ellers kan dø. Hvis du har sår kan du ikke få behandlingen. Vælg ml. følgende: • 60 min. fiskespa for 1 person inkl. kaffe/te. Dealpris kr. ##105::150%%,- (normalpris kr. 300,-) • 60 min. fiskespa for 2 personer inkl. kaffe/te. Dealpris kr. ##158::225%%,- (normalpri kr. 450,-) Bemærk: • Værdibeviset er gyldigt til 01.04.2021 Om os: • Klinikken ligger på 1. sal ved Frihedens Butikscenter ca. 200 meter fra Frihedens Station. • Der er mange gratis parkeringspladser foran klinikken. • Du kan kontakte os for tidsbestilling på 32 15 77 77 - vi har telefontid mandag-fredag fra 16-18 og lørdag fra 10-13.  

Ekstra information

Strandmarksvej 18, 1 2650 Hvidovre32 15 77 77

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
550,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Brow lift samt retning og farvning af bryn

Hvidovre: Lash Care

- Fluffy og naturlige bryn.
- Mere symmetri.
- Holdbarhed op til 6-8 uger.
 
 
tilbuds-billede
pris 105,-
værdi:
210,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters fiskespa - til fødder og hænder

Aarhus: Århus Fiskespa & Divine

Blødgører, masserer og renser nænsomt. Fiskene suger af det øverste hudlag og fjerner døde hudceller, mens de mikromasserer og sætter gang i blodomløbet. Det gør ikke ondt, men kilder let og føles afslappende.
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato, men det anbefales at bruge det inden 3 måneder. Kun returret efter jul på selve værdibeviset (klik på "Giv som gave"). Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 580,-
værdi:
1100,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times mixmassage og 1 times fiskespa

Aarhus: Aarhus Fiskespa

Mixmassage består af en blanding af kopmassage, klassisk velværemassage og varmstensmassage. Denne massage afhjælper både stress og spændinger og blokeringer i kroppen.
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide