75 minutters valgfri massage

tilbuds-billede
449,-
Gå til tilbud
værdi:
750,-,-
40%

Deal fra 10/6-2024

Amager: Body Repaired

Vælg lige den massageform, der passer til kroppens tilstand og humør.
Du kan vælge imellem sports-, wellness-, helse-, psykisk- og healingsmassage.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udløber ikke pt. Tidsbestilling.
 
Se alle Body Repaired deals

Yderligere beskrivelse

Body Repaired i København tilbyder lige nu ##58::40%% rabat på 75 min. valgfri massage. En let zoneterapi er inkluderet Dealpris kr. ##314::449%%,- (Normalpris kr. 750,-).  Massage har en stor positiv virkning på muskulaturen samt på kroppens bløde væv. Massage hjælper til med at fjerne spændinger og give dine muskler smidighed igen, det forbedrer blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler og væv samt de indre organer. Vælg mellem flere forskellige massageformer:  Sportmassage Effektiv og dybdevirkende massage, der bruges, før, efter - eller under belastende sportspræstationer, for at holde en kraftigt opspændt muskulatur, blød og smidig. Sportmassage er også meget effektiv til genopbygning af muskulaturen omkring og efter en skade. Helsemassage Smerter i ryg, nakke/ skuldre, lænd eller ben, er blandt de hyppigste skavanker og fører ofte til nedsat effektivitet og sygefravær. Klinikken kan tilbyde en effektiv dybdevirkende massagebehandling med akupressur, der koncentrerer sig specielt om disse områder og løsner op for spændte muskler og stressede kroppe. En behandling, der dækker nakke, skuldre, ryg og bagsiden af benene har vist sig at være utrolig effektiv. Psykisk massage Denne behandling er en omsorgsfuld massage, hvor du vil opleve en dyb afspænding af krop og sind. Psykisk massage øger sanse bevidstheden og krops bevidstheden. Denne dybde afspændende massage giver dig en enestående mulighed for at få løsnet "gamle" dybtliggende spændinger såvel som "nye" mere overfladiske spændinger. Psykisk massage er også unik hvis du har travl hverdag og har brug for at finde din indre ro. Healingmassage Dybdegående massageform, som arbejder med hele kroppens energiniveau. Der arbejdes på kroppens meridianbaner og polariteterne samt diverse blokeringer og ubalancer i energi-centrene afbalanceres via healing. Denne form kan også  med fordel kombineres med Kranio-sakral release og Soft tissue massage. Wellnessmassage Har du brug for at geare ned og få slappet rigtig godt af, så er en wellnessmassage helt fantastisk. Du får en blid, behagelig, nænsom massage, hvor du får løsnet op og blødgjort musklaturen, så du efterfølgende er dejligt afslappet. Benyt dig af dealen i dag og kontakt klinikken for tidbestilling. 

Ekstra information

Røde Mellemvej 16 2300 København S28 48 89 05

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters kranio-sakral terapi

København S: Body Repaired

Kranio-sakral er en meget blid, dybdegående behandlingsform, der indvirker på kraniets eget åndedræt, Kranio-sakral pulsen, som er rytmen i den rygmarvsvæske, der omgiver hjerne og rygmarv.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
650,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 1 times valgfri massage

Amager: Body Repaired

Vælg lige den massageform, der passer til kroppens tilstand og humør.
Du kan vælge imellem sports-, wellness- og healingsmassage.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke pt. Over 500 har købt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 min. zoneterapi

Amager: Body Repaired

Lider du af stress, søvnløshed eller barnløshed så har du måske løsning-en på dit problem her. Zoneterapi er i dag en meget anerkendt behand-lingsform. Det er en udrensende behandling.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide