Ansigtsbehandling

tilbuds-billede
149,-
Gå til tilbud
værdi:
285,-,-
48%

Deal fra 18/2-2024

København: Elite Art

Dealen er gældende til retning af bryn og farvning af bryn og vipper. Klinikken benytter sig af den populære Lycon Hot Wax, som har en ekstra fleksibel og cremet konsistens, og derfor er meget skånsom for huden.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udløber ikke p.t. Tidsbestilling påkrævet. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Elite Art deals

Yderligere beskrivelse

Elite Art tilbyder NU ##64% ::48% %% rabat på retning af bryn og farvning af bryn og vipper. DealprisKr. ##104::149%% ,- (Normalpris kr. 285,-) Det er utroligt, hvad retning og farvning af bryn og vipper kan gøre for et ansigt – det rammer dine øjne ind smukt og giver karakter til ansigtet.Bryn betyder utroligt meget, da de er med til at give dit ansigt et udtryk.  Klinikken benytter sig af den populære Lycon Hot Wax, som har en ekstra fleksibel og cremet konsistens, og derfor er meget skånsom for huden.  Hvis man foretrækker pincet til bryn, er dette selvfølgelig også en mulighed. Elite Art rådgiver gerne og hjælper med at vælge den rigtige farve til dine bryn, så det ser så naturligt ud som muligt. Ved farvning af vipper, bruger Elite Art også en speciel metode, som gør at farvestoffet ikke kommer i øjnene, da det kan være ret ubehageligt og smertefuldt. Om Elite Arts Som kunde vil du opleve godt humør i en klinik, hvor du er sikret kompetent og professionel vejledning i valget af behandling. Hos Elite Art er alle kunder lige vigtige og anses alle som smukke mennesker. Service er et af deres nøgleord, her oplever du ALDRIG forskelsbehandling. 

Ekstra information

Trepkasgade 6 2100 København Ø20 92 26 12

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 174,-
værdi:
290,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsbehandling og retning af bryn

Nørresundby: Salon Lina

Det er ren selvforkælelse, hvis du river 60 min. ud af din kalender, og får denne dejlige ansigtsbehandling, der plejer din hud, så den får en flot glød, og beholder sine ungdommelige træk. Behandlingen afsluttes med retning af bryn, som prikken over i'et.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

FLAWLBSS BRYN fjerner

Slip for besværet med pincet og voksbehandlinger

FLAWLBSS hårfjerner kan oplades ved hjælp af et USB-stik (opladerledning medfølger), så du behøver ikke at investere i batterier. Den findes i fire moderigtige farver: sort, hvid, rød og rosa, og den har endda en indbygget lysfunktion, så du kan se alle hårene tydeligt.
"Gratis levering" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
549,-
rabat 73%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenbryns-trimmer

USB genopladelig

Brug den over, under og imellem dine øjenbryn for optimal resultat. Anvendes på ren og tør hud, ved at bevæge trimmeren i små, cirkulære bevægelser.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide