Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Frokost og golf - godt anmeldt

tilbuds-billede
225,-
Ikke aktivt
værdi:
375,-,-
40%

Deal fra 20/3-2023

Ved Limfjorden: Hjarbæk Fjord Golf Center

- Green fee til 9-hullers Pay & Play Golf
- Udstyrsleje
- Frokost: Burger, pariserbøf eller stjerneskud

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Kl. 8-17. Stedet har en glad smiley og får
4.4 af 5 stjerner (503 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Hjarbæk Fjord Golfcenter deals

Yderligere beskrivelse

Hjarbæk Fjord Golf Center tilbyder 40% rabat på 1 x Green fee til 9-hullers pay & play golf for 1 person inkl. 1 lækker frokost. Dealpris kr. ##185::225%%,- (Normalpris kr. 375,-). Min. køb af 2 værdibeviser for at dealen kan benyttes. Med denne deal kan du nyde en lækker frokost i de helt fantastiske omgivelser ved Hjarbæk Fjord Golf Center ved Limfjorden. Du behøver såmænd ikke være golfentusiast for at benytte dealen, den er for alle, men spiller du golf, er det jo oplagt at tage en runde før eller efter frokosten :) Dealen indeholder: Green Fee til 9-hullers Pay & Play Golf Udstyrsleje Frokost Værdi kr. 375,- Vælg mellem følgende frokostretter: • Hjarbæk Fjord Golfburger  • Pariserbøf     Hos Hjarbæk Fjord Golfcenter handler det om mere end at spille golf. Stedets a la carte restaurant er nomineret til årets golfrestaurant og særdeles velbesøgt af gæster fra hele Danmark. Her bydes der på kulinariske oplevelser i stilrene, dejlige omgivelser. Maden bliver fremstillet på de bedste råvarer, og alt laves fra bunden. Fra restauranten er der frit udsyn til den flotte golfbane indhyllet i smukke naturomgivelser og med Hjarbæk Fjord i baggrunden. Prøv en af Danmarks bedste pay & Play baner På 27 hullers anlægget er de 9 huller (vest banen) åbent for Pay & Play, som giver den nuværende ikke golfer mulighed for at prøve kræfter med en rigtig golfbane på 2711 m fra gul og 2372 m fra rød tee(par 35). Pay & Play bruges ofte som firmaudflugt, til poterabend, fødselsdage mm.  Golfbanen Med udsigt over vandet fra mange af de 27 huller bliver oplevelsen af den rå natur ikke meget stærkere, og det kuperede terræn er med til at gøre de sportslige udfordringer lige så overvældende. Det skønne åbne landskab bidrager blandt andet med en frisk vind, som på blæsende dage kan teste selv den mest stabile golfspillers præcision. Hos Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals i Jylland tilbydes du et naturskønt golfcenter med skønne faciliteter, lækker mad og glade golfoplevelser.  Gæster skriver på nettet:  Fantastisk område, lækker golfbane og restaurant.  - Niels Faktisk dejlig mad, skønne omgivelser og en dejlig atmosfære.  - Hanne Træningsanlægget er helt i top både til det lange og korte spil. Banen er lavet i gudesmuk natur.  Man kan ikke undgå at gå derfra i godt humør . - John En af landets smukkeste golfbaner men en glimrende restaurant der holder nogle rimelige priser.  - Jan Godt spisested.  - Eva Udsøgt gastronomisk oplevelse, yderst lækker mad, og ikke mindst i hyggelige og pæne omgivelser. Service er i top, og menukortet konkret samt diverse. Kan varmt anbefales.   - Jesper Fantastisk smuk natur omgiver denne golfbane.. God og velholdt bane med masser af udfordringer.. Efter golfen er et besøg i restauranten bestemt et besøg værd..  - Trine

Ekstra information

Stavildvej 2A 8832 Skals86 69 62 88

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 
tilbuds-billede

2 stykker valgfri smørrebrød - velanmeldt

Indre By: Norrlyst

Oplevelsen du får:
2 stk. valgfri smørrebrød hos Norrlyst. Inspireret af og dedikeret til naturen, sæsonen og de stedkendte råvarer.
" Stedet har en glad smiley og får
4.6 af 5 stjerner (430 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
189,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Burgermenu med fritter - godt anmeldt sted

Frederikshavn: Farmors Cafe

Et hyggeligt besøg med god, velsmagende mad og hyggelig stemning. Oplev super service, mens deres køkken tilbereder en særdeles velsmagende burger med ost, bacon, pommes frites og mayo.
"Pt. ingen udløbsdato. Man-lør 10-16. Stedet har en glad smiley
4.4 af 5 stjerner (947 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide