Luksusmassage eller fysiurgisk massage

tilbuds-billede
315,-
Gå til tilbud
værdi:
599,-,-
47%

Deal fra 9/2-2024

Brønshøj: KBH Laser & Beauty Klinik

Vælg mellem 45 minutters luksusmassage eller fysiurgisk massage. For-kæl dig selv og din krop med en effektiv massage, der er ren velvære eller en terapeutisk behandling for overbelastede muskelgrupper.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Muligt tilkøb af ansigts-maske. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Københavns Laser & Beauty Klinik deals

Yderligere beskrivelse

KBH Laser & Beauty Klinik tilbyder ##65% ::50% %% rabat på 45 min. luksusmassage eller fysiurgisk massage. Dealpris kr. ##209::315%% ,- (Normalpris kr. 599,-) Skynd dig at købe denne deal, hvis du vil forkæle dig selv og din krop med en effektiv massage, der er ren velvære eller en terapeutisk behandling for overbelastede muskelgrupper. Uanset hvilken behandling du vælger,  er du sikker på du forlader klinikken uden spændinger og godt løsnet op i alle muskelgrupper. Du vil med garanti forlade klinikken med en  dejlig fornemmelse af velvære. Luksusmassage velvære for krop og sjæl Behandlingen starter med en økologisk fugt-kropspeeling for hele kroppen, som massages på overfladen af huden. Selve behandlingen fjerner døde hudceller samtidig med, at ens forbrænding sættes op. Hvilket betyder at effekten af massagen bliver langt større, og en følelse af velvære i hele kroppen vil være en naturlig afsluttende reaktion på denne behandling. Under behandlingen får man en afstressende økologisk fugt-ansigtsmaske lagt på. Selve behandlingen afsluttes med en lækker fugtlotion, der virker meget opfriskende på huden. Hvad er fysiurgisk massage Fysiurgisk massage er især effektivt, hvis du døjer med ømmer muskler eller sener efter f.eks en overbelastning. Massagen udføres ved hjælp af forskellige strækmetoder, kulde og varme behandlinger samt massage. Behandlingen er effektiv for hele bevægelsesapparatet. Derfor skal du vælge denne behandlingsmetode, hvis du har nogle ømmer områder på kroppen. De fleste skal have mere end 1 behandling for at behandle en skade effektivt. Glæd dig til en fantastisk behandling der også virker afstressende for din krop og sjæl på grund af følelsen af total velvære og afslappethed efter endt behandling. Kunder skriver på nettet: Jeg har været til en lækker behandling hos Kbh laserklinik. Vi startede med hot stone efterfulgt af massage. Jeg følte mig i gode hænder af den super dygtige behandler. Jeg kan varmt anbefale stedet til andre! - Vanessa. Havde en helt fantastisk 1½ times oplevelse. Det var så dejlig afslappende og fik en masse ny energi. Stærkt vanedannende. - Bente. Jeg vil anbefale Kbh Laserklinik til alle jeg kender. Der er altid en dejlig ro, rene omgivelser, god stemning og der er tid til én. Det er mit eget lille fristed. - Mia.

Ekstra information

Frederikssundvej 162 2700 Brønshøj71 51 95 25

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Healingsmassage

Amager: Body Repaired

Massage har en stor positiv virkning på muskulaturen samt på kroppens bløde væv. Massage hjælper til med, at fjerne spændinger og give dine muskler smidighed igen
"Gælder straks og udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
495,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 eller 45 minutters dejlig massage

Frederiksberg: K-rmen Nails Spa & Beauty

Vælg mellem:
- Wellnessmassage
- Sportsmassage
- Varmstensmassage
"Gælder 30 min. Udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters Gua Sha behandling

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Behandlingen er god mod bla migræne, piskesmæld, spændinger i nakken, skuldre og lænd, tennis- og golfalbuer samt ved nedsat immumforsvar. Det medvirker til at kroppen bliver naturligt afbalanceret igen.
" Indtil 1 juni. Medbring lagen og håndklæde. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide