Dameklip med helfarve, olaplex, vask og føn

tilbuds-billede
1258,-
Gå til tilbud
værdi:
2097,-,-
40%

Deal fra 25/11-2022

Aarhus: Aarhus Frisøren

Salonen er et hyggeligt sted, hvor der kræses om kunderne. Jevan og Vibeke byder altid indenfor til en behandling, der ledsages af gratis the, kaffe, sodavand eller øl, og en god og underholdende snak.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt ingen udløb. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Aarhus Frisøren deals

Yderligere beskrivelse

Aarhus Frisøren tilbyder 40% rabat på en dameklip med helfarve, olaplex, vask og føn.  Dealen gælder til alle hårlængder. Dealpris kr. 1258 ,- (Normalpris 2097,-) Glæd dig til at få en flot frisure evt. frisket op med striber eller helfarve. Med denne deal kommer dit hår til at fremstå flot og velplejet, da frisøren altid bruger hårkur eller olaplex, hvis du ønsker det. Striber eller helfarve giver også et spændende spil og en sund glans. Du får: Dameklip med helfarve, olaplex, vask og føn.  Aarhus Frisøren har mange år på bagen. Vibeke den tidligere ejer har arbejdet som frisør igennem de sidste 30 år. Størstedelen af tiden har hun haft salonen Aarhus Frisøren , og drevet den selv. Men 1. juni 2021 overtog Jevan salonen. Jevan og Vibeke har valgt at forsætte i et samarbejde, så Vibeke er i dag ansat i salonen.   Jevan og Vibeke er et godt makkerpar der inspirerer hinanden, og de har begge mange års erfaring fra frisørfaget, så med et besøg hos Aarhus Frisøren , er du sikret en kompetent rådgivning i valg af frisure, farve eller striber. Håndværket mestrer de begge til UG. Salonen er et hyggeligt sted, hvor der kræses om kunderne. Jevan og Vibeke byder altid indenfor til en behandling, der ledsages af gratis the, kaffe, sodavand eller øl, og en god og underholdende snak under hele behandlingen, mens du kan sidde afslappet i stolen og nyde din drink i godt selskab. Du behøver heller ikke frygte en parkeringsbøde under behandlingen, da der er 2 timers gratis parkering foran salonen. Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse i en salon, hvor du som kunde altid er i centrum, og hvor både Jevan og Vibeke altid sørger for, at det færdige resultat svarer til dine forventninger og lidt mere til.

Ekstra information

Joh. Baunes Plads 20 8000 Aarhus C86 14 20 14

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
549,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Herreklipning

Aarhus: Aarhus Frisøren

Med hårkur, vask og føn.
Stemningen er god, og er du tørstig, kan du også få lidt at drikke i form af enten kaffe, sodvand, te eller måske en kold øl?
"Udvidet fortrydelsesret. Ingen udløb pt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1400,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip med reflekser, vask og føn

København K: Royal Sofia Frisør

Hos Nadia kan du trygt læne dig tilbage og lade hende ordne lokkerne. Du får en dameklip inkl. reflekser, vask og føn til hår. Prisen gælder til kort hår. Ved langt hår: 800,-
"Værdibeviset udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1175,-
værdi:
2350,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip med Balayage, vask og føn

Brønshøj: Glow N Shine

Hos Glow N Shine er jeres hår i kompetente hænder. Med behandlingen får du en flot klipning, det er selvfølgeligt meget vigtigt at få klippet det døde hår væk, så resten af håret forbliver sundt og vokser på en sundere måde.
"Indtil 1. april. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide