Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

90 minutters SkinPen ansigtsbehandling

tilbuds-billede
756,-
Ikke aktivt
værdi:
1260,-,-
40%

Deal fra 22/12-2021

Charlottenlund: My care

Du får 1 SkinPen microneedling ansigtsbehandling med retning samt farvning af bryn og vipper.
Døjer du med acne, ar, pigmentering, rynker eller slap hud, så kan denne behandling forbedre din hudkvalitet væsentligt.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Værdibeviset udløber til nov. .
 
Se alle My Care deals

Yderligere beskrivelse

My Care giver ##52% ::40% %%r abat på en af deres mest populære ansigtsbehandlinger SkinPen - Microneedling inkl. retning og farvning af bryn og vipper. Dealpris kr. ##599::756%% ,- (Normalpris kr. 1260,-) SkinPen Microneedling er igennem de senere år blevet en af de mest populære ansigtsbehandlinger i Danmark. Den er blevet populær fordi den genskaber en flot og yngre udgave af din ansigtshud.   Døjer du med acne, ar, pigmentering, rynker eller slap hud, så kan denne behandling forbedre din hudkvalitet væsentligt. Det lyder mærkeligt, at man ved at stikke med små nåle, der sidder i et apparat kan reparere huden, umiddelbart ville man tro det modsatte var gældende. Men apparatet arbejder med dyb præcision ned i huden, i en tilpasset dybde. Derved skabes det man kalder mikrokanaler, som gør at man kan arbejde mere intensivt og dybere i huden uden den tager skade. Denne proces starter en cellefornyelse, som gør at kroppens helingsproces booster kollagen-produktionen og dermed hudfornydelsen. Under hele behandlingen arbejdes der intensivt med serum specielt tilpasset din hud. Du vil på intet tidspunkt under behandlingen føler smerte, selvom huden prikkes mange stede med nåle. Men det mest utrolige er, at man allerede efter den første behanndling kan se en mærkbar forbedring af ens hud.  Hele behandlingsforløbet afsluttes med retning og farvning af bryn og vipper.  Behandlingen varer i alt 90 min. Det er en lang behandling du får med denne deal, men den er også tilsvarende effektiv. Din hud bliver flottere og den får en sundere glød, samtidig med at bryn og vipper får en flot og naturlig farve og afsluttende vis plukkes dine bryn, så de passer til dine ansigtstræk. Klinikken My Care Kosmetolog Camilla Krol ejer My Care, og hun ligger vægt på en professionel og personlig rådgivning, i en afslappet og afstressende atmosfære, hvor du som kunde kan føle du er i trygge hænder. Hos My Care står de altid parat til at vejlede dig, så du får den behandling, der passer bedst til dine forventninger og din hudtype. "Vi arbejder med rene og anerkendte professionelle produktserier, som imødekommer alt fra de ganske almindelige til de helt specifikke hudplejebehov" siger Camilla Krol. Klinikken henvender sig til begge køn, da det i dag ikke kun er kvinder, der kan have en problematisk hud, i dag er mænd også opmærksomme på, at deres hud har et flot og sundt udseende ligesom kvinderne ønsker det. Glæd dig med denne deal får de en super lækker behandling, der snart får din hud til at fremstå ren, glat, fast og med en flot ensartet kulør. Resultatet vil i sidste ende booste din selvtillid enormt.

Ekstra information

Ordrupvej 86 2920 Charlottenlund42 64 00 44

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 279,-
værdi:
469,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slut med pjuskede bryn og uønsket hårvækst

Ballerup: B'Nice hudpleje.

Du kan være sikker på, at du altid får en professionel og personlig rådgivning og behandling af højeste kvalitet. Der anvendes altid de -.bedste og mest effektive produkter på markedet.
"Pt. ingen udløbsdato. Tilbuddet er gældende til retning og farve af bryn, og voks af overlæbe, hage og kinder. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
299,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

5-i-1-trimmer til kvinder

Skånsom og præcis hårfjerning

5-i-1-trimmeren fjerner hurtigt og omhyggeligt uønsket hår på ansigtets følsomme hud samt i bikinilinjen. Med de forskellige dyser kan du med perfekt nøjagtighed fjerne uønsket hår, og de er bl.a. ideelle til korrektion af dine øjenbryn.
"Gratis levering. 1 x AA batteri (ikke inkluderet)." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

FLAWLBSS BRYN fjerner

Slip for besværet med pincet og voksbehandlinger

FLAWLBSS hårfjerner kan oplades ved hjælp af et USB-stik (opladerledning medfølger), så du behøver ikke at investere i batterier. Den findes i fire moderigtige farver: sort, hvid, rød og rosa, og den har endda en indbygget lysfunktion, så du kan se alle hårene tydeligt.
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide