Tyskland: Bustur til Vadehavsøen Sild

Deal fra 5/9-2021


- Færgeoverfart
- Biltog Westerland-Nielbüll
- Frokost, kaffe og kage ombord samt sandwich (retur)
- Ø-rundtur med dansktalende Lokalguide

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Kun 20. sep. 30 sep. og 8. april 2022. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle bustur til vadehavsøen deals

Yderligere beskrivelse

Fantastisk endags tur til det populære ferieparadis Vadehavsøen Sild. Du får alt hvad hjertet begærer af oplevelser og mad m.m. Specialpris kr. ##676::845%% ,- pr. person. Giba Travel der er kendt for deres fantastiske endags ture med en 4 - stjernet bus, arrangerer for første gang på travel-deal.dk en tur til Vadehavsøen Sild til en hel unik specialpris kr. 845,- pr. person. Det der kendetegner Vadehavsøen Sild er den smukke og uforstyrrede natur, de imponerende badestrande og nogle af Tysklands dyreste ferieboliger. Det er ikke for ingenting det kaldes "Nordeuropas Monaco". Dette er stedet, hvor de kendte og rige holder til, da de flotte badestrande tiltrækker i stor stil.  Dealen indeholder for 1 person: Bustransport tur/retur Færgeoverfart Biltog Westerland-Nielbüll Frokost ombord  Kaffe og kage Sandwich (retur) Ø-rundtur med dansk talende Lokalguide Rejseleder Afgang kl. 09.30 – Opsamlingssted Middelfart rasteplads 58 B den sidste inden Lillebæltsbroen.  Retur ca. kl. 21.00 Specialpris kr. 845,- Bemærk: Gælder kun på følgende datoer: 20. september 2021 30. september 2021 8. april 2022. Muligt tilkøb til den eksklusive strandpromenade ved Westerland, betales på stedet ved ankomst. Endags turens spændende indslag i korte træk Det danske kongehus har også sat sit præg på Vadehavsøen Sild, da det for mange år siden ejede en del af øen. På denne smukke tur til den eksklusive tyske ferieø Sylt vil du opleve den spændende Vadehavs-ø fra første parket.  Den første del af busturen går mod Rømø, hvor færgen sejler fra Havneby mod Sild. Om bord spises der en let frokost og ved ankomsten til øens nordlige by List bydes den lokale, dansktalende guide velkommen på bussen.  Sild har 12 landsbyer – ikke to af dem er ens, men hver har deres egen unikke charme som den lokale guide gladeligt vil fortælle om. Der er masser af oplevelse i vente på denne spændende endags tur. Du kommer f.eks. til at opleve Westerland, som er øens hovedstad med højhuse, spillekasinoer og eksklusive strandpromenader. Du får muligheden for på egen hånd at udforske strøget i Westerland, så har du et shopping gen, så er der mulighed for at lade sig friste af de spændende tilbud. Bussen vil også kører forbi nogle af øens mest attraktive sommerhuse, hvor nogle af de dyreste ligger i byen Kampen.  Herefte går turen videre med biltoget til Niebüll. Toget kører ud på den 11 km lange Hindenburg dæmning og undervejs bliver alle rejsende siddende i bussen og nyder udsigten undervejs. Mens turen herefter går tilbage til Danmark. Du får masser af synsindtryk på denne tur, og muligheden for at møde en masse nye spændende mennesker, som du kan dele turens oplevelser med.

Ekstra information

91 52 60 62

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Overnatning og billet til Manchester United

Manchester: Holiday Inn Express - Airport eller Clayton Hotel - Airport

- 1 overnatning
- Morgenmad på hotellet
- Kampbillet til Manchester United-kamp - hjørnebilletter
"Jan. - maj. Bemærk kampdage. Prisen er for udvalgte kampe. Reservation skal senest være foretaget 7 dage efter dit køb. Flybilletter er ikke inkluderet." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Tyskland: Ophold med fodboldkamp

München og Dortmund: 3* Hotel

Opleve fodbold i verdensklasse til en Bundesliga-kamp med topholdene Bayen-München eller Dortmund. Du får kampbillet og 2 overnatninger på hotel med morgenmad.
" Pris varierer afhængig af kamp og dato. Mellem 8 jan. - 14 maj." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1029,-
værdi:
1957,50
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Berlin: 3 dage på godt anmeldt hotel + show

Neukölln-kvarteret: Estrel Hotel Berlin ****

- 2 overnatninger m. morgenmad
- 1 x billet til Las Vegas Live-Show
- Adgang til wellness, fitness, sauna
"Til dec. Pris varierer.
4.3 af 5 stjerner (15489 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide