Herre- eller dameklipning

tilbuds-billede
162,-
Gå til tilbud
værdi:
270,-,-
40%

Deal fra 3/8-2023

Toksværd nær Næstved: Hair By Daniella

Få rabat på enten dameklip med vask, hårkur, hovedbundsmassage og styling eller en herreklip med vask, hårbundsmassage og styling.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Hair By Daniella deals

Yderligere beskrivelse

Nu kan du få rabat på enten dameklip med vask, hårkur, hårbundsmassage og styling eller en herreklip med vask, hårbundsmassage og styling hos Hair By Daniella. Deal pris fra kr. 162,- (Værdi op til kr. 650,-). Vælg mellem følgende deals: Deal 1:  Dameklip med vask, hårkur, hårbundsmassage og styling. Deal pris kr. 399 ,- Værdi. kr. 650,- Deal 2: Herreklip med vask, hovedbundsmassage og styling. Deal pris kr. 162 ,- Værdi kr. 270,- Hair By Daniella følger ikke bare de nyeste trends indenfor frisørfaget, men Daniella som ejer salonen ligger også meget stor vægt på, at der kun bruges miljørigtige produkter, der samtidig har en høj kvalitet, men stadigvæk er til en fornuftig pris.  Der hersker en dejlig behagelig og venlig stemning i salonen. Det er derfor ikke svært at forstå, at Daniella har rigtig mange faste kunder, der er kommet hos hende igennem mange år. Her på my-price er vi overbeviste om, at du bliver en af Daniellas nye stamkunder. Du kan kun blive tilfreds med denne deal, da Daniella altid følger med i de nyeste trends og teknikker indenfor frisørfaget og som hairstylist. Hair By Daniella er en meget trendy og populær frisør med mange års erfaring både som frisør og hairstylist. Daniella sætter altid kunden i fokus, og sørger for du forlader salonen med lige netop den frisure du ønsker, og som passer til dig. Kunderne skriver på nettet: Daniella er en virkelig god frisør. Jeg er meget glad og tilfreds med de to gange jeg er blevet klippet dér. Super god valuta for pengene. Topkarakter her fra. - Jørgen Tak for dine fantastiske frisør evner, din søde person og et resultat på niveau med Dennis Knudsen. - Charlotte Rigtig god frisør. - Emil Super dygtig og meget nøjsom frisør. Kan varmt anbefale Daniella. - Lars

Ekstra information

Tyrasvej 45 B 4684 Toksværd52 82 13 42

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
250,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Frisørforkælelse

Odense C: Salon Joudi

- Herreklip
- Barbering
- Trimning og tilretning af skæg
- Hårvoks til at tage med hjem
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
549,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Herreklipning

Aarhus: Aarhus Frisøren

Med hårkur, vask og føn.
Stemningen er god, og er du tørstig, kan du også få lidt at drikke i form af enten kaffe, sodvand, te eller måske en kold øl?
"Udvidet fortrydelsesret. Ingen udløb pt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 312,-
værdi:
520,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Herreklip + valgfrit produkt

Hvidovre: FD Hairstyle

Velkommen indenfor hos FD Hairstyle i de hyggelige og varme omgivelser. Udover et flot og moderigtigt herreklip får du 1 stk. valgfrit produkt (værdi: 200,-).
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide