Deal fra 15/9-2021
Vesterbro: Le Basilic
Rejs til Lyon i Frankrig for en aften med et besøg på Restaurant Le Basilic på Gasværksvej, lige mellem Vesterbrogade og Istedgade. Her bliver du budt indenfor til tonerne af jazz og en varm og familiær stemning, som går direkte i blodet.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Indtil 14. marts 2022. Undtagen uge 42. Booking påkrævet. Tir-lør.
Stedet har en glad smiley Over 900 har købt.
Se alle Le Basilic deals
Yderligere beskrivelse
Når førsteklasses fransk møder nordisk uhøjtidelighedDe fleste har på et tidspunkt i deres liv stiftet bekendtskab med det franske køkken, og mange har gennem tiderne forelsket sig i den elegance, velsmag og stemningsfyldte atmosfære, der kendetegner et besøg på en ægte fransk restaurant. Franskmændene ved, hvad de gør, når det kommer til at skabe madoplevelser, der bliver husket. På Le Basilic er det de klassiske franske retter, der præger menukortet, og selvom kvaliteten i serveringerne følger de høje franske standarder, så er der ingen fine fornemmelser. Her mødes du af en forfriskende uhøjtidelig stemning, et jordnært og gæstfrit personale og bløde toner af jazz i baggrunden.Sammensæt din egen 3-retters menuKøkkenet på Le Basilic styres med fast hånd af Sébastien Jacques, der har flere af Københavns bedste restauranter på cv'et. Han og hans dygtige team af kokke og tjenere sørger for, at det, der havner på tallerkenerne, også lever op til de strenge franske kvalitetskrav. Med dit Spis i Byen-værdibevis sammensætter du selv din helt egen franske madoplevelse. Du vælger nemlig mellem 4 forskellige forretter, 4 hovedretter og 4 desserter. Du kan se dine muligheder nedenfor. Bemærk dog, at nogle retter kan variere alt efter sæson, og at de ikke kan udskiftes. Forretter: Salade de chévre chaud: Klassisk fransk salat med varm gedeost og vinaigretteSoupe aux champignons: Cremet blandet svampesuppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen La quenelle lyonnaise: Byen Lyons berømte fiskedumplings serveret med skaldyrssovs Foie gras, dates tuile aux sèsames (tillæg på 15 kr.) Hovedretter: Magret de canard poêlé, cuisse confite, bettraves et mûres: Stegt andebryst og andelår konfit med rødbeder og brombærCousscous aux lègumes: Vegetarret. Couscous med grøntsager, kikærter, koriander, spidskommen, frisk mynte og rosinerSaumon à l'oseille: Laks med havesyresovs Filet de veau aux trûffes (tillæg på 60 kr.): Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs Desserter: Assiette de fromage Monsieur Jacques crème brulèeGanache tout chocolat: Chokolade-ganache serveret med kakaosorbet, chokoladesovs og sprøde chokoladestykker Crème cafè, caramel à l'armagnac: Kaffecréme med hjemmelavet is, drys af sprøde hasselnøddekiks, karamel og armagnac Det siger gæsterne"Skøn oplevelse som altid. Et strejf af Paris" - Flemming (Google)"Snyd ikke jer selv for denne franske perle på Vesterbro" - Elisabeth (TripAdvisor)"Vi spiste her og fik en fantastisk treretters menu og god vin" - HN (Trustpilot)Normalpris: kr. 350,- / Kampagnepris: kr. 159,- Madoplevelsen kan benyttes helt frem til den 14. marts 2022 fra tirsdag til lørdag. Når førsteklasses fransk møder nordisk uhøjtidelighed De fleste har på et tidspunkt i deres liv stiftet bekendtskab med det franske køkken, og mange har gennem tiderne forelsket sig i den elegance, velsmag og stemningsfyldte atmosfære, der kendetegner et besøg på en ægte fransk restaurant. Franskmændene ved, hvad de gør, når det kommer til at skabe madoplevelser, der bliver husket. På Le Basilic er det de klassiske franske retter, der præger menukortet, og selvom kvaliteten i serveringerne følger de høje franske standarder, så er der ingen fine fornemmelser. Her mødes du af en forfriskende uhøjtidelig stemning, et jordnært og gæstfrit personale og bløde toner af jazz i baggrunden.Sammensæt din egen 3-retters menu Køkkenet på Le Basilic styres med fast hånd af Sébastien Jacques, der har flere af Københavns bedste restauranter på cv'et. Han og hans dygtige team af kokke og tjenere sørger for, at det, der havner på tallerkenerne, også lever op til de strenge franske kvalitetskrav. Med dit Spis i Byen-værdibevis sammensætter du selv din helt egen franske madoplevelse. Du vælger nemlig mellem 4 forskellige forretter, 4 hovedretter og 4 desserter. Du kan se dine muligheder nedenfor. Bemærk dog, at nogle retter kan variere alt efter sæson, og at de ikke kan udskiftes. Forretter: Salade de chévre chaud: Klassisk fransk salat med varm gedeost og vinaigrette Soupe aux champignons: Cremet blandet svampesuppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen La quenelle lyonnaise: Byen Lyons berømte fiskedumplings serveret med skaldyrssovs Foie gras, dates tuile aux sèsames (tillæg på 15 kr.) Hovedretter: Magret de canard poêlé, cuisse confite, bettraves et mûres : Stegt andebryst og andelår konfit med rødbeder og brombær Cousscous aux lègumes: Vegetarret. Couscous med grøntsager, kikærter, koriander, spidskommen, frisk mynte og rosiner Saumon à l'oseille: Laks med havesyresovs Filet de veau aux trûffes (tillæg på 60 kr.): Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs Desserter: Assiette de fromage Monsieur Jacques crème brulèe Ganache tout chocolat: Chokolade-ganache serveret med kakaosorbet, chokoladesovs og sprøde chokoladestykker Crème cafè, caramel à l'armagnac: Kaffecréme med hjemmelavet is, drys af sprøde hasselnøddekiks, karamel og armagnac Det siger gæsterne "Skøn oplevelse som altid. Et strejf af Paris" - Flemming (Google) "Snyd ikke jer selv for denne franske perle på Vesterbro" - Elisabeth (TripAdvisor) "Vi spiste her og fik en fantastisk treretters menu og god vin" - HN (Trustpilot)Normalpris: kr. 350,- / Kampagnepris: kr. 159,- Madoplevelsen kan benyttes helt frem til den 14. marts 2022 fra tirsdag til lørdag.
Ekstra information
Gasværksvej 5, 1654 København V
Lokationer