Fedtfrysningsbehandling

tilbuds-billede
295,-
Gå til tilbud
værdi:
600,-,-
51%

Deal fra 9/3-2024

Amager: SoulMassage

Har du problemområder på kroppen, som bare ikke er til at komme af med ? Prøv den effektive X Freeze Nxt fedtfrysning, som kan sammenlignes med en fedtsugning, dog uden brug af kirurgi.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløb. Pris for: 60 min. lymfemassage. Booking påkrævet. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Soulmassage deals

Yderligere beskrivelse

Soulmassage tilbyder lige nu op til 66% rabat på den effektive fedtfrysningsbehandling X Freeze Nxt. Vælg mellem forskellige deals fra kun kr. 295,- (Normalpris op til kr. 4500,-).  Har du problemområder på kroppen, som bare ikke er til at komme af med på trods af fokus på kost og motion? Prøv den effektive X Freeze Nxt fedtfrysning, som kan sammenlignes med en fedtsugning, dog uden brug af kirurgi.  Vælg mellem følgende:  Deal A: Fedtfrysning med 1 påsætning Dealpris kr.  999,- Normalpris kr. 2500,- Deal B: Fedtfrysning med 2 påsætninger Dealpris kr.  1195,- Normalpris kr. 3500,- Deal C: Fedtfrysning med 4 påsætninger Dealpris kr.  1995,- Normalpris kr. 4500,- Deal D: 60 min. lymfemassage Dealpris kr.  295,- Normalpris kr. 600,- Med fedtfrysning går man ind og beskadiger fedtcellerne i det ønskede område, hvorefter fedtcellerne tømmer sig selv og forsvinder via lymfesystemet. Det anbefales at kombinere behandlingen med lymfemassage. Behandlingen er smertefri og ikke-invasiv, og du kan genoptage dine almindelige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen.   Soulmassage er specialister i den nyeste fat-freezing teknologi! SoulMassage er det perfekte sted for dig at pleje dig selv og lade op til hverdagens strabadser og krav.  Her er missionen at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Der er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at du tilbydes de mest fantastiske behandlinger. Benyt dig af denne deal i dag og sig farvel til de trælse problemområder!

Ekstra information

Vodroffsvej 7 kld 1900 Frederiksberg28 83 22 80

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
600,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 60 minutters skøn wellnessmassage

Amager og Frederiksberg: Soulmassage

Soulmassages mission er at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Her er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde dig de mest fantastiske behandlinger.
"Over 500 har købt. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
899,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstonemassage

Amager og Frederiksberg: Soulmassage

SoulMassages mission er at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Her er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde dig de mest fantastiske behandlinger. Efter massagen får du 15 minutters ansigtsbehandling.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
650,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Effektiv fedtfrysning

Lyngby: Skin Differenz

Vælg mellem:
- 1 x EMS (325 kr)
- 10 X EMS Lyngby (2.500 kr)
" Indtil d. 8. aug. Stedet får
4.4 af 5 stjerner (89 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide