50 minutters kropsakupunktur

tilbuds-billede
299,-
Gå til tilbud
værdi:
499,-,-
40%

Deal fra 13/2-2024

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Kropsakupunktur kan være gavnligt ved f.eks. udfordringer udefra som kulde, fugt og vejr. Det kan være indvendigt følelsesmæssigt, angst, bekymring, mange gange er det en kombination af flere ting der bliver brugt i Kropsakupunkturen.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Til 1. jun. Online eller telefonisk tidsbestilling. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Billig Massage Nyborg deals

Yderligere beskrivelse

Jens Nielsen fra Billig Massage Nyborg  tilbyder lige nu 40% rabat på 50 minutters kropsakupunktur. Dealpris kr. 299,- (Normalpris kr. 499,-).  Kropsakupunktur kan være gavnligt ved feks udfordringer udefra som kulde, fugt og vejr. Det kan være indvendigt følelsesmæssigt, angst, bekymring, mange gange er det en kombination af flere ting der bliver brugt i Kropsakupunkturen, og man må ved fremmøde i min klinik regne med at blive udspurgt om forskellige sundhedsmæssige ting, hvornår evt ubalancer er opstået, og på hvilken måde de opleves. Da denne deal i nogle tilfælde vil være indledningsvis, må man nogle gange forvente opfølgning, det bliver naturligvis til en fast aftalt pris. - Nogle mennesker går helt normalt til Akupunktur en gang hver måned. - Måske vil næste behandling kun være 20-30 minutter og være tilskudsberettiget, hvis du som kunde har en sundhedsforsikring eller er medlem af Danmark. - Der kan indgå massage i behandlingen, der kan også indgå elektriske pulseringer via nålene. Kropsakupunktur kan hjælpe på: Gigtsygdomme Rygsygdomme Iscas Frossen skulder Mave-tarm lidelser Hudproblemer Kredsløbsudfordringer Lettere organlidelser Forskellige immunsygdomme Andre muskelrelaterede udfordinger . Bemærk: Medbring venligst lagen og håndklæde Om mig Jeg har arbejdet med kroppen igennem mange år og er i dag uddannet i flere forskellige behandlingsformer.  Mine uddannelsesbeviser ligger på min hjemmeside  http://www.fysiurgisk-idraetsmassage-nyborg-odense.com Jeg har arbejdet med behandlinger siden 2015, bl.a. er jeg akupunktør og massageterapeut, og jeg er medlem hos Danskbehandlerforbund, som er en anerkendt organisation under Told Og Skat Og Sundhedsstyrelsen. Jeg ser frem til at møde dig.

Ekstra information

Ludvig Hansensvej 32 1 th. 5800 Nyborg50 36 85 01 / 42 90 95 28

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
599,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters fysiurgisk massageterapi

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Alle mennesker kan have stor gavn af fysiurgisk massage, såvel psykisk som fysisk, og denne massageform er den mest anerkendte form for massage, når det drejer sig om afhjælpning af smerter og hurtig tilbagevending til stabilitet fornyet muskelstyrke og mobilisering.
"Har pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters Gua Sha behandling

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Behandlingen er god mod bla migræne, piskesmæld, spændinger i nakken, skuldre og lænd, tennis- og golfalbuer samt ved nedsat immumforsvar. Det medvirker til at kroppen bliver naturligt afbalanceret igen.
" Indtil 1 juni. Medbring lagen og håndklæde. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
850,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstone massage

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Hotstone massage er specielt lækkert i de kolde måneder. Din krop masseres med specielle varme lavasten kaldes hotstones, som effektivt gennemarbejder din krop og løsne effektivt op for stramme og ømme muskler på grund af den varme lavastenene udsender.
"Ingen udløb pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide