Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Fedtreducerende kombinationsbehandling

tilbuds-billede
699,-
Ikke aktivt
værdi:
1295,-,-
46%

Deal fra 5/9-2022

Horsens: Make Me Better

Dealen gælder: Fedtreducerende kombibehandling med Utrasonic Ca-vitation og en Infrarød hudopstramning. Varighed 30 min. Mulighed for køb af 6 behandlinger i stedet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Make Me Better deals

Yderligere beskrivelse

Make Me Better tilbyder op til 50% rabat på deres spændende 30 min. fedtreducerende kombinationsbehandling med Ultrasonic Cavitation og Infrarød hudopstramning. Vælg mellem 1 eller 6 behandlinger. DEAL pris fra kr. 699,- (Normalpris op til kr. 4995-). Fantastisk kombinationsbehandling, der effektivt fjerner/ mindsker slap hud, fedtdepoter og arvæv. Behandlingen er en af de mest effektive fedtreducerende behandlinger på markedet. Ultrasonic Cavitation og Infrarød hudopstramning er begge smertefrie behandlinger, og resultatet er synligt allerede efter den første behandling. Vælg mellem 2 forskellige deals: DEAL 1 : 1 x fedtreducerende kombibehandling med Ultrasonic Cavitation og en Infrarød hudopstramning. Varighed 30 min. DEAL pris kr. 699,- Normalpris kr. 1295,-  DEAL 2: 6 x 30 min. fedtreducerende kombibehandling med Ultrasonic Cavitation og en Infrarød hudopstramning. DEAL pris kr. 2499,- Normalpris kr. 4995,- I det efterfølgende kan du læse en kort beskrivelse af hver behandlingsform, som du med sikkerhed vil blive meget tilfreds med allerede efter den første behandling. Ultrasonic Cavitation Denne behandlingsform gør brug af lavfrekvens lydbølger, der påvirker fedtcellerne. Lydbølgerne varmer og vibrerer fedtcellelaget under hudens overflade, og indholdet af fedtcellerne frigives i blodet og udskilles sammen med andre affaldsstoffer. Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at denne behandling ikke ødelægger fedtcellerne, så hvis kosten ikke samtidig omlægges ødelægges resultatet med tiden. Infrarød hudopstramning Denne fedtreducerende behandling er effektiv og permanent. Den er specielt målrettet problemområder som overflødige fedtområder, cellulitis og rynker. Behandlingen omtales ofte som en Radio Frequence behandling, som tilføjer varme til de dybere hudlag, og derved omformes vævet, og der produceres nyt elastin og collagen. Denne proces opstrammer slap og rynket hud. Behandlingen er velegnet til: at fjerne/ mindske cellulitis at reducerer kropsfedt at opstramme hud at forme kroppen. Behandlingen i klinikken Klinikken ejes og drives af Chad Foster. Han har igennem årene oparbejdet en stor ekspertise indenfor sit felt, og har stor erfaring i, hvordan han bedst hjælper dig af med dit problemområde.  Når du møder i klinikken første gang sker der følgende: Du bliver undersøgt/ målt Der tages før og efter billeder Du får vejledning i, hvordan du opnår det bedste resultat. "Resultatets hastighed afhænger af alder, vægt og området, som behandles" fortæller Chad, men understreger at resultatet ofte ses allerede efter den første behandling.  "Jeg anbefaler, at man tager 1 - 2 behandlingsforløb med hver 6 behandlinger for at opnå det bedste resultat" afslutter Chad samtalen, men understreger, at man meget hurtigt i forløbet opnår synlige resultater. Med denne deal kan du være sikker på at få en professionel vejledning og behandling, der sikre dig det optimale resultat, så du virkelig føler du har fået valuta for pengene. 

Ekstra information

Strandkærvej 87 A, 1 sal 8700 Horsens31 39 37 87

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1195,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 min. forholdsgenopbygning

Horsens: Make Me Better

Med denne deal, har du/I mulighed for at finde frem til, hvordan I bedst kan støtte hinanden, være der for hinanden og give plads til hinandens behov. Hver session er ca. 45 minutter.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 390,-
værdi:
650,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få strammet huden op med lipomassage

Østerbro: DS Therapy

LPG Lipomassage er en effektiv behandling, der fokuserer på lokale fedtdepoter, cellulite og figur. Behandlingen er en ikke-invasiv måde at forme kroppen på, den mindsker cellulite og hjælper med at forbedre den generelle hudkondition.
" Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1500,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Prøv EMS-sculpting

Værløse og Kbh. K.: Anti aging center

Du får virkelig med denne behandling flotte runde, trænede balder, havfruelinje eller oplever at den løse hud på maven blive væsentlig fastere.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide