14 eller 18 Michelin-serveringer
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
699,-
Ikke aktivt
værdi:
950,-,-
26%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 21/12-2021
Ved Nyboder: Kokkeriet
Michelin-restauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange
klassiske danske retter og stolte traditioner og sætter en ære i at
nytænke den gas-tronomiske arv, som vi er vokset op med.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
Se alle Kokkeriet deals
Yderligere beskrivelse
Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde. Nyfortolket danskhedFå en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med, og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.Kontinuerlig Michelin-hæderKokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, duft, konsistens og detaljer i samtlige retter. Det blev endnu engang anerkendt, da Michelin-stjernerne blev uddelt 13. september i år. Kokkeriet fik nemlig igen en stjerne for deres gastronomiske udfoldelser. Det har de fået hvert år siden 2009.Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særligt tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru-champagne og kaffe/te samt petit four og miljøvenligt mineralvand.Vælg selv din oplevelse: 14 serveringer uden tilhørende vinmenuNormalpris: kr. 950,- / Kampagnepris: kr. 699,- 18 serveringer uden tilhørende vinmenuNormalpris: kr. 1.250,- / Kampagnepris: kr. 959,-14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru-champagne og kaffe/te + petit four og miljøvenligt mineralvand)Normalpris: kr. 2.050,- / Kampagnepris: kr. 1.559,- 18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru-champagne og kaffe/te + petit four og miljøvenligt mineralvand) Normalpris: kr. 2.550,- / Kampagnepris: kr. 1.959,- Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 17.00 - 00.00 (sidste reservation kl. 21.30) til og med den 30. juni 2022. Den aktuelle menu: SnacksAgurk - dild - syltelagRadise - krabbe - purløg Jomfruhummer - glaskål - citrus Caviar - okse - trøffel Brød - ørred - sesam Amuse-boucheSkorzonerrod - rabarber - citrontimian MenuHjertesalat - østersblade - mynte Jomfruhummer - tomat - enebær Markel - peberrod - crème fraiche Courgette fleur - majs - kantarellerRødbede - løvstikke - sennep Helleflynder - trøffel - græskar Havtaske - fennikel - mælde Vagtel - karry - panisse Kalv - kartoffel - karse Mynte - yuzu - marengs Æble - fløde - macron Kirsebær - mandel - skovmærke Vinmenu 2011 Riesling Spatlese, Brudersberg, Rheinhessen, Tyskland 2018 Grüner veltliner, Schmelzer, Burganland, Østrig 2016 Chamboureau, Fourier Longechamps, Savenniéres, Frankrig 2019 Meursault, Les Narvaux, Phillip Bouzereau, Frankrig 2018 Monthelie 1.Cru, Les Vignes Rondes, Domaine Dujardin, Frankrig 2014 Nero d'avola, Cantina Mirllina, Sicilien, Italien 2017 Barolo, Bergadano, Italien 2019 Coteaux du layon, Chateau de la Roulerie, Frankrig OBS: Elementerne med fed undlades i den mindre menu.Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriet hjemmeside. Bagom KokkerietSammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchefen Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad og lavet af de bedste danske råvarer. Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde. Nyfortolket danskhed Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med, og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk. Kontinuerlig Michelin-hæder Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, duft, konsistens og detaljer i samtlige retter. Det blev endnu engang anerkendt, da Michelin-stjernerne blev uddelt 13. september i år. Kokkeriet fik nemlig igen en stjerne for deres gastronomiske udfoldelser. Det har de fået hvert år siden 2009. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særligt tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru-champagne og kaffe/te samt petit four og miljøvenligt mineralvand.Vælg selv din oplevelse: 14 serveringer uden tilhørende vinmenu Normalpris: kr. 950,- / Kampagnepris: kr. 699,- 18 serveringer uden tilhørende vinmenu Normalpris: kr. 1.250,- / Kampagnepris: kr. 959,- 14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru-champagne og kaffe/te + petit four og miljøvenligt mineralvand) Normalpris: kr. 2.050,- / Kampagnepris: kr. 1.559,- 18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru-champagne og kaffe/te + petit four og miljøvenligt mineralvand) Normalpris: kr. 2.550,- / Kampagnepris: kr. 1.959,- Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 17.00 - 00.00 (sidste reservation kl. 21.30) til og med den 30. juni 2022. Den aktuelle menu: Snacks Agurk - dild - syltelag Radise - krabbe - purløg Jomfruhummer - glaskål - citrus Caviar - okse - trøffel Brød - ørred - sesam Amuse-bouche Skorzonerrod - rabarber - citrontimian Menu Hjertesalat - østersblade - mynte Jomfruhummer - tomat - enebær Markel - peberrod - crème fraiche Courgette fleur - majs - kantareller Rødbede - løvstikke - sennep Helleflynder - trøffel - græskar Havtaske - fennikel - mælde Vagtel - karry - panisse Kalv - kartoffel - karse Mynte - yuzu - marengs Æble - fløde - macron Kirsebær - mandel - skovmærke Vinmenu 2011 Riesling Spatlese, Brudersberg, Rheinhessen, Tyskland 2018 Grüner veltliner, Schmelzer, Burganland, Østrig 2016 Chamboureau, Fourier Longechamps, Savenniéres, Frankrig 2019 Meursault, Les Narvaux, Phillip Bouzereau, Frankrig 2018 Monthelie 1.Cru, Les Vignes Rondes, Domaine Dujardin, Frankrig 2014 Nero d'avola, Cantina Mirllina, Sicilien, Italien 2017 Barolo, Bergadano, Italien 2019 Coteaux du layon, Chateau de la Roulerie, Frankrig OBS: Elementerne med fed undlades i den mindre menu. Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriet hjemmeside. Bagom Kokkeriet Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchefen Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad og lavet af de bedste danske råvarer.
Ekstra information
Kronprinsessegade 64, 1306 København K