45 minutters ansigtsbehandling med hudpen

tilbuds-billede
699,-
Gå til tilbud
værdi:
1200,-,-
42%

Deal fra 14/1-2022

Nordvest: Clinic Asma

Metoden består i at kollagenopbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 1. juli. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle clinic asma deals

Yderligere beskrivelse

Clinica ASMA tilbyder lige nu 42% rabat på den populære SkinPen ansigtsbehandling, varighed 45 minutter. Dealpris kr. 699,- (Normalpris kr. 1200,-).   Giv ansigtshuden et ordentligt boost og få mindsket fine linjer og rynker.  Om SkinPen: Behandlingen med SkinPen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Thera py. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af kollagen lagene bliver mindre, jo ældre man bliver, og det er den væsentlig årsag til, at der opstår fine linjer og rynker i huden. Sådan foregår behandlingen: SkinPens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger SkinPen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen, samtidigt med at der skabes en lang række fine mikrokanaler i huden. Disse mikrokanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at nå dybt ind i huden og virke hvor behovet er størst. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden (f.eks. hyaluron syrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt. SkinPen er desuden mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger. Behandlingen er perfekt til dig, der ønsker: Reducering af rynker, acne-ar eller solskadet hud Reducering af store porer, strækmærker eller operationsar. SkinPen giver færre traumer og mindre skader på huden end traditionelle roller systemer. Behandlingen er nærmest smertefri og er uden ubehag, sikker og effektivt. Om din behandler Asma kom til Danmark i 2001, hvor hun uddannede sig til kosmetolog. Fra starten er uddannelsen blevet suppleret med flere forskellige diplom- og behandlingskurser både i ind- og udland, så du som kunde altid er sikret de nyeste og bedste behandlingsformer.  Asma arbejder professionelt og udelukkende med den nyeste teknologi. I klinikken udføres kun behandlinger med godkendte medicinske maskiner og mærker, og du kan altid få kompetent vejledning om netop den behandling, der vil være mest effektiv for dig. Din sikkerhed og tilfredshed er det vigtigste, og derfor er alle behandlinger godkendt af sundhedsstyrelsen.

Ekstra information

Frederikssundsvej 53 2400 København NV22 97 42 50

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
700,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters ansigtsbehandling

Nær Kgs. Nytorv: Clinic Asma

Luksus BOOST UP er en effektiv, lækker og afslappende ansigtsbehandling – og helt perfekt til en særlig dag og denne behandling er til dig, som ønsker en frisk, glødende, ensartet og fugtet hud her og nu.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 2300,-
værdi:
4700,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

4 x BB glow kurbehandling

Nær Kongens Nytorv: Clinica ASMA

Effekten ses allerede efter den første behandling, men serum-effekten amplificeres inden for ca. to uger. Derfor anbefales det at gentage proceduren efter to uger for at opnå en varig virkning på op til seks måneder.
"Bestilling påkrævet. Udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dyb forkælelse for krop og sjæl

København K: Beauty by Tanja co. House of Salt

Glæd dig til 50 minutters hotstone massage. Opvarmede lavasten placeres på din ryg, i dine hænder og imellem dine tæer. Stenene masserer dine ben, arme, ansigt. ryg, skuldre, nakke. Undervejs placeres stenene på din krop og opvarmes igen.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide