Aromamassage og gratis fiskespa - for 2

tilbuds-billede
212,-
Gå til tilbud
værdi:
375,-,-
43%

Deal fra 30/5-2024

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Pirrer dine sanser og får dig til at slappe af. Mens du bliver masseret får din ven(inde) 30 min. gratis fiskespa. Vandet i bassinet er ca. 30 grader, og der er ca. 100 fisk i forskellige størrelser.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder straks og udløber ikke p.t.
 
Se alle Skønhed og Fiskespa af Sabrina deals

Yderligere beskrivelse

Skønhed & Fiskespa af Sabrina giver 43% rabat på 30 min. Aromamassage til dig og 30 min. gratis fiskespa til din ven(inde). DEAL pris kr. 212,- (Normalpris kr. 375,-). Nyd en dejlig afslappende aromamassage, der virkelig giver dit humør et skub i den rigtige retning, så både dit fysiske og psykiske velvære for alvor trives. Aromamassage Hos Skønhed & Fiskespa af Sabrina får du en skøn aromamassage, som pirrer dine sanser og får dig til at slappe af. Din følesans, duftsans og høresans aktiveres på samme tid til en behagelig og guddommelig oplevelse. Aromamassagen er en meget behagelig helkropsmassage, hvor du bliver masseret med æteriske olier fra forskellige blomster og urter. Behandlingen er et godt redskab til bekæmpelse af stresssymptomer. Fiskespa Mens du bliver masseret får din ven(inde) 30 min. gratis fiskespa. Vandet i bassinet er ca. 30 grader, og der er ca. 100 fisk i forskellige størrelser fra 2 cm til 14 cm.  Det er ren afslapning og wellness at sidde med fødderne i 30 graders varmt vand, mens fiskene forkæler fødderne. Giv dig selv og din ven(inde) en skøn wellnessoplevelse hos Skønhed & Fiskespa af Sabrina. Klinikken der tidligere var kendt som Århus Fiskespa, har fornyligt ændret firmanavnet samtidig med, at de er flyttet i nye dejlige lokaler. Glæd jer til en dejlig oplevelse udover det sædvanlige. Kunderne skriver på nettet: Lille hyggeligt sted. Har man ikke prøvet at stkke fødderne ned i en balje med fisk, så kan det absolut anbefales. Ejeren tager det meget seriøst at fødderne skal vaskes og alle får lige et kig efter Evt fodvorter. Ingen tvivl om humøret også er højt ved ejeren selv mens man er der - Dennis. God oplevelse:) følte mig tryg. God velkomst af indehaveren og hendes hund. Kommer gerne igen - Vibeke. Super massage, mega afslappende og god terapi for kroppen - Isa. Fantastisk massage i afslappende og munter atmosfære - Liselotte.

Ekstra information

Skærgårdsparken 44 8250 Egå40 24 70 90

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få de flotteste bryn med Brow Lamination

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Former og ændrer den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere. Hvis du har lidt uens bryn, kan denne behandling ændre formen, så brynene synes mere ens.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters mix-massage

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

En ny type behandling som mixer wellnessbehandling og smertelindrende behandling i én massage. Denne massage lindrer til sammen både stress og spændinger/blokeringer i kroppen.
"Udløber ikke p.t. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 425,-
værdi:
850,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Y Lash Extensions

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

En ny type Skønhed & Fiskespa af Sabrina tilbyder Y Lash Extensions til dig, som gerne vil slippe for at bruge mascara hver morgen - men stadig have lange, flotte og fyldige vipper.
" Har pt. ikke nogen udløbsdato" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide