Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

45 minutters Mesoterapi til hele ansigtet

tilbuds-billede
600,-
Ikke aktivt
værdi:
1000,-,-
40%

Deal fra 20/1-2022

Tæt på Nyhavn: Clinica Asma

Behandlingen tilfører huden de nødvendige komponenter for at opretholde vitaliteten. Ved hjælp af mange små injektioner i huden overflade tilføres hyaloronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-ensymer, mineraler og antioxidenter, som er effektive næringsmidler.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Indtil 1 jul. Mesoterapi udføres af en elev
 
Se alle clinica asma deals

Yderligere beskrivelse

Clinica ASMA tilbyder 40% rabat på 45 min. Mesoterapi til hele ansigtet med injektion udført af elever under opsyn. DEAL pris kr. 600,- (Normalpris kr. 1000,-). Mesoterapi er en yderst effektiv og populær rynkebehandling, der i denne DEAL udføres af en elev. Men udføres behandlingen af en uddannet mesoterapeut, så koster 3 behandlinger, som det anbefales, normalt kr. 6000,- Men når du vælger en elevbehandling, får du stadigvæk en yderst effektiv behandling, men til en meget skarp pris. Elevernes baggrund Alle eleverne er i 30'erne, og har alle en kosmetisk uddannelse bag sig, men er nu i gang med overbygningen indenfor Mesoterapi. Selvfølgelig føres der opsyn med eleverne under behandlingen, men alle elever er uddannede kosmetologer med flere års erfaring, så du er i trygge hænder. Hvordan virker Mesoterapi Det er en biologisk behandling, der tilfører huden de nødvendige komponenter for at opretholde vitaliteten. Ved hjælp af mange små injektioner i huden overflade tilføres hyaloronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-ensymer, mineraler og antioxidenter, som er effektive næringsmidler, der genskaber hudens vitalitet. Det anbefales, at man tager 3 behandlinger for at opnå det bedst mulige resultat. Du kan med denne deal købe 3 værdibeviser, så du får rabat på alle 3 behandlinger. Effekten ses med det samme, men det endelige resultat ses først et par dage efter behandlingen. Snyd ikke dig selv for denne fantastiske og meget effektiv rynkebehandling, som i dag er et af de mest effektive midler indenfor kosmetisk hudpleje. Det skriver kunderne på nettet: Jeg har kun gode ting at sige om Clinica Asma og kan derfor kun give de bedste anbefalinger herfra. Jeg har fået foretaget flere behandlinger hvor jeg har været meget tilfreds og hvor jeg har set gode resultater. Efter min opfattelse er Asma en utrolig dygtig behandler med stort fokus på æstetisk, som jeg personligt værdsætter meget højt - Anna Utrolig sød, imødekommende, kom for en bb Glow behandling men hun rådet mig til en anden behandling jeg vil få bedre nytte af omkring min hud. Kunne godt lide hendes ærlighed og ja kan allerede se forskel på første behandling glad for at komme til clinica asma - Zub Hansen    

Ekstra information

Frederikssundsvej 53 2400 København NV22 97 42 50

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 445,-
værdi:
999,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters kollagenansigtsbehandling

Indre By: Eva's Beauty & Wellness

Behandlingen starter med en analyse af din hud, så du får den bedste behandling. Herefter følger afrens, peeling og en speciel dybdegående damprens. Derudover får du en speciel opstrammende kollagenampul, ansigtsmassage og meget mere.
" Indtil 31. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 289,-
værdi:
900,-
rabat 68%
Gå til tilbud Læs mere mere

60-90 minutters ansigtsbehandling

Amager: Derma Solution

Trænger din hud til lidt forkælelse? Så er en ansigtsbehandling hos Derma Solution lige noget for dig! Til din behandling bruges den særlige HydraFacial-maskine, der har 6 forskellige hoveder, som hver især har en speciel funktion.
" Indtil 29. nov. Prisen er for 60 min." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
650,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Japansk Lifting / Cupping

Amager: Yasmin Natural Therapies

Vælg mellem:
- 1 x 60 minutter Japansk Lifting (325 kr)
- 1 x 30 minutter Cupping (195 kr)
" Indtil d. 25. sep. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide