'Brow lamination' og øjenvippeløft

tilbuds-billede
499,-
Gå til tilbud
værdi:
950,-,-
47%

Deal fra 4/3-2024

Hvidovre: Lash Care

Semipermanent behandling, som ikke er skadelig. Brynet behandles med en plejende keratinvæske. Det er derved muligt at forme og ændre den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. .
 
Se alle Lash Care deals

Yderligere beskrivelse

Lash care giver 47% rabat på Brow lamination og Lash lift med retning og farvning af bryn og vipper. DEAL pris kr. 499,- (Normalpris kr. 950,-). Få et flot og intens look. Med denne deal vil du altid have det perfekte look, når du står ud af sengen om morgenen. Browlamination Dette er en semipermanent behandling, som ikke er skadelig. Brynet behandles med en plejende keratinvæske. Det er derved muligt at forme og ændre den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere.Hvis du har lidt uens bryn, kan denne behandling ændre formen, så brynene synes mere ens. I forbindelse med Browlamination rettes og farves brynet. Det skaber den perfekte form og looket bliver mere intens på grund af farvningen.De første 48 efter behandlingen kan farvningen af brynet virke meget intens, men farvningen bliver straks mere naturlig efter 48 timer. Det bedste resultat opnås, hvis du gentager behandlingen hver 6 uge. Lash lift Ønsker du flotte lange, fyldige øjenvipper med et flot buk, så er denne semipermanente behandling lige noget for dig. Dine egne øjenvipper kommer til at syne smukkere, de virker længere og virker tættere med et naturligt Lash lift. Vipperne bliver også farvet, så du efter Lash lift behandling ikke længere behøver at bruge en mascara. Behandlingen er på ingen måde skadelig for dine øjenvipper. Men de første 24 timer efter behandlingen må vipperne ikke udsættes for vand, damp eller makeup. Det anbefales at behandlingen gentages hver 6 - 8 uge for det bedste resultat. Lash Care glæder sig til at byde dig velkommen til en professionel behandling, hvor du hele tiden er i fokus. Lash Care har nogle flotte anmeldelse, der bekræfte stedets professionelle håndelag og høje serviceniveau. Kunderne skriver på nettet: Dejligt sted og fantastisk service - Ellen Hyggelig omgivelser. Søde, venlige  og kompetent personale. Kommer helt sikkert igen. Fri parkering. Gratis kaffe og te - Joy Super dygtige - Maria Fantastisk - Tanja

Ekstra information

Strandmarksvej 18, 1 2650 Hvidovre32 15 77 77

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 369,-
værdi:
599,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsbehandling med lysterapi

Hvidovre: Lash Care

Rens af ansigt • Toner • dermaSEMITA LED-lysterapi • Let dybderens • Maske • Serum • Dagcreme
"Pt. ingen udløbsdato. Tager 60 min. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
349,-
rabat 49%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenvippeløft

Nørrebro: Copenhagen Beauty Clinic

Forbered dig på sommerens oplevelser med vipper og bryn, der altid sidder perfekt. Hos Copenhagen Beauty Clinic kan du vælge mellem flere skønne behandlinger, der får dig til at stråle.
" Indtil 15. sep. Prisen er for et øjenvippeløft." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
600,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lash Lift med farve og kreatinkur

Odense: Clinic Zenesty

Vælg mellem:
- Lash lift inkl. farve og kreatinkur (249 kr.)
- Lash lift inkl. farve og kreatinkur + ret og farvning af bryn (349 kr.)
" Indtil 22. nov." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide