90 minutters akupunktur og zoneterapi

tilbuds-billede
399,-
Gå til tilbud
værdi:
700,-,-
43%

Deal fra 29/11-2022

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Kombineres akupunktur og zoneterapi er resultaterne forbløffende gode, og rigtig mange mennesker har genetableret en rigtig sund livsstil uden afhængighed, trang til søde sager eller overspisning samt et bedre helbred.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Vagners Zoneklinik deals

Yderligere beskrivelse

Vagners zOneklinik Fodtryk giver Modtryk giver 43% rabat, så alle kan opnå en varig vægtregulering eller et varigt rygestop med øreakupunktur, og du får også Zoneterapi, som altid er vejen til et godt helbred. Du skal afsætte 90 min. pr. behandling. DEAL pris kr. 399,- (Normalpris kr. 700,-) Lider du også af dårlige vaner - har  DU nu her chancen for at ændre din livsstil til en sund livsstil. Vagners zOneklinik giver dig muligheden for at opnå en varig vægtregulering eller/ og et varigt rygestop ved hjælp af Akupunktur.  Behandlingen suppleres med Zoneterapi, der altid er godt for din almene helbredstilstand. Øreakupunktur Behandlingen udføres ved påsætning af nåle i øret. Akupunktur stammer fra Østen og har været brugt til behandlinger af mange lidelser igennem årtusinde. I forbindelse med behandlingen får du udleveret en magnet, som du genaktiver, med pemanålene  når du kommer hjem.  Behandlingen er effektiv mod mange forskellige lidelser, og til at slippe af med dårlige vaner, da den effektivt for eksempel kan bremse lysten og afhængigheden af cigaretter. Zoneterapi Zoneterapi er en behandlingsform, som har været kendt de sidste 5 tusinde år, og den stammer oprindeligt fra Ægypten, men har i dag spredt sig til hele verden. Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneske-kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Ved at trykke på de rigtige reflekszoner kan du for eksempel kan du f.eks påvirke din almene helbredstilstand i en positiv retning.  Dette er godt ved en kombinationsbehandling Kombineres øreakupunktur og Zoneterapi er resultaterne forbløffende gode, og rigtig mange mennesker har genetableret en rigtig sund livsstil uden afhængighed, trang til søde sager eller overspisning, samt et bedre helbred.  Øreakupunktur og Zoneterapi er selvfølgelig også effektiv mod mange andre problematikker. Har du lyst til at ændre vaner, og forbedre din almene helbredstilstand skulle du tage at benytte dig af denne deal hos Vagners zOneklinik Fodtryk giver Modtryk. Du får en super god behandling og en hyggelig snak med på vejen..

Ekstra information

Søndergade 4 1. sal dør,- 5 6400 Sønderborg61 60 86 14

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øreakunpunktur, massage eller zoneterapi

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Alle behandlingerne varer ca. 1 time. Vælg mellem:
- Zoneterapi med journalskrivning (240,-)
- Zoneterapi og skulder/nakkemassage (300,-)
- Zoneterapi og øreakupunktur (300,-)
"Værdibeviset udløber ikke pt. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
250,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters nakke og skuldermassage

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Få lindret spændingerne på en effektiv måde - samtidig med at få 30 minutters MIG-tid i professionelle hænder hos Vagners zOneklinik Fodtryk giver Modtryk.
"Udvidet fortrydelsesret Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters behandling

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Du får:
- 60 minutters zoneterapi
- 30 minutters ansigtsmassage
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide