Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

55 minutters fedtfrysning

tilbuds-billede
995,-
Ikke aktivt
værdi:
1600,-,-
38%

Deal fra 11/3-2022

Frederiksberg: Skin Differenz

Dealen er gældende til 55 min. fedtfrysning med 1 - 2 påsætninger. Behandlingen fjerner det overskydende fedt, som ikke kan trænes væk, og så er denne fedtfrysning 40% mere effektiv end andre fedtfrysnings-behandlinger.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Indtil 15. jun. Online booking påkrævet.
 
Se alle Skin Differenz deals

Yderligere beskrivelse

Skin Differenz giver 38% rabat på 55 min. fedtfrysning med 1 eller 2 påsætninger. DEAL pris kr. 995,- (Normalpris kr. 1600,-). Skynd dig at komme i gang med fedtfrysningsbehandlingen, så du er klar til denne badedragtssæson. Behandlingen fjerne det overskydende fedt, som ikke kan trænes væk, og så er denne fedtfrysning 40 % mere effektiv end andre fedtfrysningsbehandlinger. Hvordan virker en fedtfrysning Fedtceller er ofte rige på mættede fedtsyrer, og derfor meget følsomme overfor kulde og varme, hvilket udnyttes ved en fedtfrysningsbehandling. Der er ingen risiko forbundet med behandlingen, så du kan roligt ligge dig på briksen ved Skin Differenz. Behandlingen er på ingen måder smertefuld, men du kan opleve, at det strammer lidt de første 2 -3 min. ved påsætningen. Du skal være opmærksom på, at det ofte ikke er nok med 1 behandling.  Men der skal altid gå minimum 30 dage imellem hver behandling, hvis det er på det samme område.  Der går typisk 5 - 21 dage efter behandlingen, før du kan se resultaterne. Den største effekt ses typisk i forlængelse af en kur eller efter omlægningen til en sundere livsstil. Fedtfrysning er især fordelagtigt for personer med en stabil kropsvægt, som har områder på kroppen, hvor fedtet ikke vil forsvinde gennem træning. Skin Differenz  - Klinikken der gør en verden til forskel Du vil altid føle dig i trygge og professionelle hænder hos Skin Differennz. Det er indehaveren Tina Jensens absolutte topprioritet. Tina har mere end 20 års erfaring, som kosmetolog, derudover har hun en stab af meget dygtige medarbejdere. Hun udvælger altid sine ansatte med omhu, og det er alle meget dygtige og erfarne kosmetologer hun ansætter. Tina har sammen med sine ansatte forstået, at forny og udvikle klinikken, så den altid er en af de mest professionelle og banebrydende indenfor moderne skønhedspleje. Du kan roligt købe denne deal hos en af branchens mest velrenommerede klinikker, som altid sætter dine ønsker og forventninger i centrum, så du opnår mærkbare resultater allerede efter den første behandling. Tina og hendes stab glæder sig til at byde dig velkommen i klinikken. Kunderne skriver på nettet: Behageligt sted hvor de ved hvad de laver. Kan anbefales herfra - Helene Jeg er meget tilfreds med resultatet af mine behandlinger. Der er en tydelig og flot forskel! Prisen er også fin. Så alt i alt rigtig godt - Signe God og professionel vejledning, produkter af høj kvalitet, skønne behandlinger - jeg gå altid ud af døren med en smil på læberne. Specielt tak til dejlige Inga - Barbera Jeg kan på det varmeste anbefale stedet. Man føler sig altid velkommen og virkelig godt behandlet - Anna Bedste klinik i byen! Professionelle, dygtige, veluddannede, søde, venlige og ikke mindst ærlige! Helt bestemt et besøg værd - Anne-Katherine  

Ekstra information

Gl. Kongevej 163 1850 Frederiksberg33 25 14 14

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters infrarød saunatæppe

Odense: Aktiv-behandling.dk

Varer 30 til 45 minutter efter ønske. Varmen trænger dybt ned i vævet og booster blodcirkulationen, løsner stive led og muskler samt giver smertelindring.
"Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 390,-
værdi:
650,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få strammet huden op med lipomassage

Østerbro: DS Therapy

LPG Lipomassage er en effektiv behandling, der fokuserer på lokale fedtdepoter, cellulite og figur. Behandlingen er en ikke-invasiv måde at forme kroppen på, den mindsker cellulite og hjælper med at forbedre den generelle hudkondition.
" Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
850,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slankebehandling med lipo-laser

Brønshøj: KBH Laser & Beauty Klinik

Man ligger og slapper af, mens laseren sikkert og uden smerter smelter fedtet af de områder, som man ønsker. Lipo laser behandling er til kunder, som er trætte af fedtdepoter på mave, baller, lår, hofter, arme eller hage.
"Udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide