Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Få perfekte former

tilbuds-billede
1500,-
Ikke aktivt
værdi:
3500,-,-
57%

Deal fra 27/6-2022

Århus C: Aarhus Beauty

Med denne deal kan du bygge muskler uden at svede, og din krop får med EmSculpting de perfekte former. Forkæl dig selv med en deal, som forøger dit selvværd og booster din selvtillid, så du roligt kan gå badesæsonen i møde.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Pt. ingen udløbsdato.
 
Se alle Aarhus Beauty deals

Yderligere beskrivelse

Aarhus Beauty tilbyder lige nu 57 % rabat på 30 min EmSculpting på mave eller baller. DEAL pris kr. 1500,- (Normalpris kr. 3500,-). Med denne deal kan du bygge muskler uden at svede, og din krop får med EmSculpting de perfekte former. Forkæl dig selv med en deal, som forøger dit selvværd og booster din selvtillid, så du roligt kan gå badesæsonen i møde. EmSculpting Behandlingen giver meget stærke muskelsammentrækninger, som ikke opnås ved almindelig træning. Med EMsculpting er musklen tvunget til at forblive i sammentrukket tilstand i flere sekunder. Når musklen stresses ved gentagne gange at blive udsat for høje belastninger fra EMsculting, begynder musklen at tilpasse sig.  Du vil opleve at behandlingen ikke er forbundet med gener, den er fuldstændig smertefri men yderst effektiv. Efter 1 - 2 måneders behandling med EmSculpting viser nylige undersøgelser, at muskeltykkelsen stiger med 15 - 16 %. Det betyder du virkelig kommer til at opleve en opstramning af maveskindet og/eller ballerne. EmSculpting til maven og ballerne  Her får du både fedtforbrænding og formning af maven og ballerne, så maven eller/ og ballerne kommer til at fremstå slanke og faste. Der er altid nogle genstridige centimeter af fedt på maven eller ballerne, som du aldrig kommer til livs med almindelig træning. Der kan EmSclpting være et rigtig godt redskab, da den kan omdanne det overskydende fedt til muskler. Aarhus Beauty Deres fokus er velvære fra yderst til inderst baseret på en personlig oplevelse, hvor du og dine behov er i centrum. Hos Aarhus Beauty får du en følelse af at træde ind i en verden af velvære og ro, hvor du bliver forkælet, og genererer ny energi gennem skønhedspleje, der giver energi til krop og sjæl. Lydia Kay der ejer klinikken, ligger meget vægt på, at du får den optimale behandling med EmSculpting, som er en af hendes mest købte slankebehandlinger i klinikken, og det er selvfølgelig, fordi den er meget effektiv.

Ekstra information

Søndergade 34, 1 8000 Århus C60 86 60 11

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Photo-lysbehandling - vælg ml. 2 tilbud

Århus C: Aarhus Beauty

Her får du en følelse af at træde ind i en verden af velvære og ro, hvor du bliver forkælet og genererer ny energi gennem skønne behandlinger, der giver energi til krop og sjæl.
"Udløber ikke. Prisen gælder 15 min. Photo-lysbehandling. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
299,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Muskelstimulator

Til brug på mave, arme og ben

- Dette træningsapparat stimulerer fysisk træning af muskler
- Masserer musklerne imens du foretager dig andre ting
- 6 slags træningsmode og 12 minutters træning
" Levering: Pris afhænger af samlet køb." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
399,-
rabat 68%
Gå til tilbud Læs mere mere

Effektivt EMS træningsapparat

Strammer balderne og træner hoften

Det efterligner den professionelle massage, og er nemt og bekvemt for dig. Hjælper dig med at stramme dine hofter og slappe af i dine muskler, så dine balder fremstår tydeligere.
"Levering: 29,- " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide