Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times fotosession med billede

tilbuds-billede
249,-
Ikke aktivt
værdi:
928,-,-
73%

Deal fra 26/9-2022

Østerbro: Captured Fotostudie

Forevig øjeblikket med et foto fra Captured Fotostudie. Det kan vare af dit barn, familien eller en du har kær. Med et foto kan du se tilbage på dette øjeblik i f.eks. dit barns liv. Det er et minde for evigt.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udløber ikke p.t. Pris gælder str. 13 x 18 cm. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle captured fotostudie deals

Yderligere beskrivelse

Captured Fotostudie giver 73% rabat på 1 times fotosession og 1 stk. billede i størrelsen 13 x 18 cm. DEAL pris kr. 249,- (Normalpris kr. 928,-). Forevig øjeblikket med et foto fra Captured Fotostudie. Det kan vare af dit barn, familien eller en du har kær. Med et foto kan du se tilbage på dette øjeblik i f.eks. dit barns liv. Det er et minde for evigt. Captured Fotostudie Fotograf Janus Olsen har et langt cv.  Hans store passion er at fotografere mennesker, specielt børn i alle aldre. "De er sjove og spontane, og giver let utrolige flotte, spændende og levende billeder" fortæller Janus. Det er selvfølgelig ikke kun børn Janus fotografere. Hans arbejde er meget alsidig, og han elsker den variation, han får i sin hverdag. Janus er meget kreativ i sit arbejde, hvilket du hurtigt oplever i den times fotosession, du får med denne deal. Praktiske råd før fotosessionen Du må gerne medbringe skiftetøj, så I kan få nogle varierende billeder. Men Janus anbefaler, at ikke tøjet ikke sjæler opmærksomheden fra personen(erne), der skal fotograferes. Hvis det er dit barn, der skal fotograferes, er det vigtigt barnet er udhvilet og mæt. En afslappet atmosfære uden stress giver altid de bedste billeder også af børn. Medbring gerne noget legetøj dit barn er glad og tryg ved. Hvis barnet har en dårlig dag, vil det være bedst at aflyse fotosessionen, det koster ikke ekstra. Efter fotosessionen Sætter I jer sammen med Janus, og kigger billederne igennem, så I får udvalgt de rigtige billeder. Janus præsentere jer desuden for de forskellige muligheder for print og indramning I har. Glæd dig til nogle flotte kreative billeder med denne deal hos den meget dygtige fotograf Janus Olsen, hvis studie ligger centralt på Østerbro i København.   Kunderne skriver på nettet: Super flot studie! Fik taget new born billeder der. Meget sød og toldmodig fotograf og fantastiske flotte billeder. - Emilie Janus er fantastisk! Helt sikkert et sted vi kommer igen med vores lille datter. - Morten Kanon dygtig fotograf! Han agerer sikker i sit arbejde, og han har mange kreative idéer, som gav os nogle flotte graviditetsfotos. Kan klart anbefales. - August Nu venter vi bare på vores dejlige billeder som snart skulle komme. - Daniella

Ekstra information

Randersgade 53 2100 København Ø22 29 24 44

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
1125,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Professionel fotografering

Dronninglund: Brian Christensen Photography

Du får fotografering i studiet for op til 4 personer (sort/hvid baggrund) af en varighed på op til 45 minutter samt 1 fremkaldt billede i 20 x 30 cm.
"Indtil 1. juli." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
1299,-
rabat 85%
Gå til tilbud Læs mere mere

Familiefotografering

Holstebro: Fotograf Michael With

Glæd dig til en kreativ og unik oplevelse med din egen familie hos fotograf Michael With. Få det familiefotografi, du altid har ønsket dig, eller få opdateret det eksisterende familiefotografi, så det kan komme op at hænge i hjemmet eller stolt gives væk som gave.
" Indtil 31. juli." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 777,-
værdi:
1295,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters studiefotografering - for op til 4

Måløv: Fotograf Jan Kauffmann

Fotograf Jan Kauffmann tilbyder 40 % rabat på 45 min.
studiefotografering for op til 4 personer inkl. 5 redigerede digitale billeder i farver og sort/hvid.
"Til 15. feb. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide