Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Akupunktur eller akupressur

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
500,-,-
40%

Deal fra 6/4-2022

Århus: Klostergade Akupunktur

- 60 minutters kosmetisk akupunktur: 360,-
- 30 minutters kosmetisk akupressur: 299,-

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 29. juni. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Klostergade Akupunktur deals

Yderligere beskrivelse

Klostergade Akupunktur tilbyder lige nu 40% rabat på 60 minutters Kosmetisk Akupunktur eller 30 minutters Kosmetisk Akupressur. Dealpris fra kr. 299,- (Normalpris op til kr. 700,-). Velkommen til Klostergade akupunktur i hjertet af Aarhus - Til dig der ønsker et naturligt udseende. Vælg mellem følgende: Deal A : 60 minutters Kosmetisk Akupunktur Dealpris kr.  420,- Normalpris kr.  700,- Deal B : 45 minutters Kosmetisk Akupressur Dealpris kr.  299,- Normalpris kr.  500,- Kosmetisk ansigtsakupunktur  Kosmetisk akupunktur er en særlig niche inden for kinesisk medicin, som benyttes til at forebygge ældningsprocesser i ansigtet og pleje rynkerne, ligesom det er en yderst effektivt behandling, hvis du døjer med nakke/skulder spændinger, kæbeproblemer, hovedpine, acne og andre kosmetiske ujævnheder i ansigtet. Behandlingen består af ansigts-akupunktur, LED lysbehandling og en blid ansigtsmassage. Kosmetisk akupressur Er man ikke så glad for nåle, kan kosmetisk akupressur være en mulighed. Akupressur er tryk og massage på særlige punkter, kaldet akupunkturpunkter. Behandlingen kombineres med gua sha, eller ansigts cupping, som kan give en opstramende effekt , samt er med til at løsne spændinger ved området, LED-lysbehandling benyttes også for at stimulere kollagen produktionen . Behandlingen varer ca. 30 min. Ansigtsakupressur henvender sig til dig, der ønsker en naturlig behandling som afhjælper cellefornyelsen og kollagendannelsen, samt øger blodgennemstrømningen i huden, dermed opnår du et naturligt resultat, hvor huden får mere elasticitet og glød. Om din behandler Indehaveren af Klostergade Akupunktur og din behandler hedder Patricia Vente. Patricia er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på mange forskellige afdelinger primært i København. For et par år siden kastede Patricia sin kærlighed over kinesisk medicin og akupunktur, og hun startede derfor med at læse akupunktur i 2020 ved København og Aarhus Akupunkturskole. Ved siden af dette har hun taget kursus i kosmetisk akupunktur, som er en særlig niche inden for kinesisk medicin. Dette er en meget populær behandlingsform, som bliver mere og mere populær herhjemme med gode resultater. Du kan læse mere om Patricia her:  https://klostergadeakupunktur.dk/vores-profil/ Benyt dig af dealen i dag og kontakt Klostergade Akupunktur for tidsbestilling. Patricia ser frem til at byde dig velkommen. 

Ekstra information

Klostergade 60 8000 Århus C31 26 28 19

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 360,-
værdi:
600,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Massage og akupunktur

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Gør noget godt for dig selv og din krop, med denne deal hvor du får både massage og en gang øreakupunktur med udrensning. Få bugt på alle de dumme skavanker. I alt 60 minutter.
" Tidsbestilling. Ingen udløbsdato pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 275,-
værdi:
550,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vælg mellem 3 behandlinger

Aarhus: Patricias Akupunktur

Bliver din hverdag styret af symptomer på migræne, stress, spændinger, søvnløshed, lændesmerter eller angst? Eller ønsker du en mere udglattet og opstrammet hud? Så læg dig blot på briksen hos Patricia, og nyd en afslappende behandling.
" Til d. 31. jul. Pris gælder: Akupunktur (ca. 60 minutter til første behandling)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 570,-
værdi:
950,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 behandling

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Tilbuddet er gældende til en 3- i-1 behandling med zoneterapi, øreakupunktur og skulder/nakke massage med varighed af 1,5 time.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide