Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters anti-aldringsansigtsbehandling

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
600,-,-
50%

Deal fra 17/7-2022

Randers: Hair & Skin Zone

Med en Oxygen ansigtsbehandling gør du noget godt for din hud, samtidig med behandlingen kan mindske synlige alderstegn som fine linjer og rynker. Effekten kan ses allerede 20 min. efter behandlingen er afsluttet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Indtil d. 1. sep.
 
Se alle Hair & Skin Zone deals

Yderligere beskrivelse

Hair & Skin Zone i Randers giver 50% rabat på en 60 minutters anti-age Oxygen ansigtsbehandling. DEAL pris kr. 299,- (Normalpris kr. 600,-) Med en Oxygen ansigtsbehandling gør du noget godt for din hud, samtidig med behandlingen kan mindske synlige alderstegn som fine linjer og rynker. Effekten kan ses allerede 20 min. efter behandlingen er afsluttet. Behandlingen indeholder følgende steps: Afrens Peeling Selvs oxygen behandlingen 15 min lysbehandling. DermaOXY’s behandlingen er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valget af ingredienser.  Ved valg af de rigtige ingredienser gør behandlingen en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur. Alle produkter til denne behandling har en dokumenteret anti-age effekt, med fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig med at du får en synlig sundere hud. Ved en oxygenbehandling tages der brug af ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis - hvor det for alvor har effekt og modvirker aldringstegn. Hair & Skin Zone Klinikken er efterhånden en veletableret klinik og salon i Randers. Rikke Winterskov ejer Hair & Skin Zone, og hun har en bred vifte af uddannelser bag sig som kosmetolog, negletekniker, frisør og vippetekniker. Det er derfor en stor klinik med et stor repertoire. Rikke har arbejdet i branchen siden 2003, og har derfor rigtig meget erfaring at trække på. Men i hele hendes karriere har hun løbende deltaget i kurser, så hun kan følge de nyeste tendenser indenfor de forskellige fag. "Det er vigtigt man holder sig ajour, så man kan tilbyde sine kunder det nyeste og det bedste" siger Rikke og forsætter "jeg sætter altid stor fokus på mine kunder, og vil give dem den bedste behandling og service, de kan ønske sig" Glæd dig til en fantastisk 60 min. behandling i skønne omgivelser, og hvor du ligger dit ansigt i hænderne på en kosmetolog, hvor fagligheden er helt i top. Kunderne skriver på nettet: Så dejlig oplevelse, er virkelig glad for resultatet! Kommer stensikker igen - Gry God behandling hos klinikken i Lime. Kan fint anbefales. Rikke er mild og professionel til og tackle de mange forskellige personligheder der besøget klinikken. Jeg er tilfreds, lokalerne er rene og lyse og man føler sig velkommen - Bettina Flot resultat, venlig betjening - Irene Super flot klinik og salon - Linette

Ekstra information

Hobrovej 11 8900 Randers C53 70 01 19

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 445,-
værdi:
999,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters kollagenansigtsbehandling

Indre By: Eva's Beauty & Wellness

Behandlingen starter med en analyse af din hud, så du får den bedste behandling. Herefter følger afrens, peeling og en speciel dybdegående damprens. Derudover får du en speciel opstrammende kollagenampul, ansigtsmassage og meget mere.
"Indtil 31. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1519,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters japansk ansigtsløft

København Ø: Beauty & Health Treatments

Til behandlingen anvendes Colway collagenprodukter, der er dokumenteret 100% naturlige og allergifrie. Collagen Platinum er patenteret bioaktiv collagen, som er baseret på naturlig fiskekollagen, som er tættest på det menneskelige kollagen.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 999,-
værdi:
4500,-
rabat 78%
Gå til tilbud Læs mere mere

Glass Skin/Yellow Laser ansigtsbehandling

Rødovre: Skin Room

Vælg mellem:
- 1x behandling med Glass Skin Laser (999,-)
- 3x behandling med Glass Skin Laser (2.499,-)
" Indtil 4. nov. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide