Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Akupunktur mod allergier

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
500,-,-
40%

Deal fra 19/4-2022

Århus: Klostergade Akupunktur

Allergi kan være voldsomt generende og hæmme livskvaliteten. Akupunktur er en hyppigt anvendt behandling. Det kan hjælpe med symptomer som: træthed, dårlig søvn, løbenæse, tilstoppet næse, hovedpine, eksem/udslet, røde øjne, hævede øjne m.m.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 29. juni. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Klostergade Akupunktur deals

Yderligere beskrivelse

Klostergade Akupunktur tilbyder lige nu 40% rabat på 60 minutters  Oscillations akupunktur mod allergier. Dealpris kr. 299,- (Normalpris op til kr. 500 ,-). Velkommen til Klostergade akupunktur i hjertet af Aarhus - Til dig der ønsker at få lindret allergier.  Allergi kan være voldsomt generende og hæmme livskvaliteten. Akupunktur er en hyppigt anvendt behandling. Det kan hjælpe med symptomer som: træthed, dårlig søvn, løbenæse, tilstoppet næse, hovedpine, eksem/udslet, røde øjene, hævede øjene, mange nys efter hinanden, m.m. Oscillations akupunktur er udviklet af Dr. Gumbiler fra tyskland, men behandlingen har sine rødder i traditionel kinesisk medicin. Der anbefales 4 behandliger med 1-2 ugers interval. Oftest kombineres der med TCM akupunktur mellem behandlingerne. Om din behandler Indehaveren af Klostergade Akupunktur og din behandler hedder Patricia Vente. Patricia er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på mange forskellige afdelinger primært i København. For et par år siden kastede Patricia sin kærlighed over kinesisk medicin og akupunktur, og hun startede derfor med at læse akupunktur i 2020 ved København og Aarhus Akupunkturskole. Ved siden af dette har hun taget kursus i både behandling af allergier og kosmetisk akupunktur, som er en særlig niche inden for kinesisk medicin. Dette er en meget populær behandlingsform, som bliver mere og mere populær herhjemme med gode resultater. Du kan læse mere om Patricia her:  https://klostergadeakupunktur.dk/vores-profil/ Benyt dig af dealen i dag og kontakt Klostergade Akupunktur for tidsbestilling. Patricia ser frem til at byde dig velkommen. 

Ekstra information

Klostergade 60 8000 Århus C31 26 28 19

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 360,-
værdi:
600,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Massage og akupunktur

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Gør noget godt for dig selv og din krop, med denne deal hvor du får både massage og en gang øreakupunktur med udrensning. Få bugt på alle de dumme skavanker. I alt 60 minutter.
" Tidsbestilling. Ingen udløbsdato pt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters kosmetisk ansigtsbehandling

Farum: Medical Acupuncture

Lige nu tilbyder Medical Acupuncture 75 min. kosmetisk ansigtsbehandling med akupressurmassage kombineret med akupunktur. Denne behandling er virkelig god mod uren hud og rynker.
"Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
510,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Akupunkturbehandling mod soleksem

Ålborg: Maxcare Akupunktur & Zoneterapi

Uanset hvor gode vi er til at passe på i solen, er der mange, der bliver ramt af soleksem og andre lidelser, der er relateret til sommerens solstråler. Soleksem er en lidelse, der påvirker dig, din sundhed og dit velvære rigtig negativt, og det kan være smertefuldt.
" Indtil 9. aug." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide