Bestseller: Lækkert stjerneskud

tilbuds-billede
85,-
Gå til tilbud
værdi:
150,-,-
43%

Deal fra 16/12-2023

Varde: Næsbjerghus

Du kan glæde dig til et rigtig lækkert stjerneskud med brød, salat, dressing, 2 fiskefileter, rejer, asparges, kaviar, tomat og koldrøget laks.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløb pt. Også take-away. Stedet har en glad smiley
4.2 af 5 stjerner (574 brugere)
Over 600 har købt. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Næsbjerghus deals

Yderligere beskrivelse

Prøv det populære stjerneskud hos Næsbjerghus. Du får 43% rabat på denne deal, som er for 1 person. DEAL pris kr. 85 ,- (Normalpris kr. 150,-). Skal det være ekstra nemt, lækkert OG billigt - så er denne deal lige noget for dig. Du kan glæde dig til et rigtig lækkert stjerneskud med  brød, salat, dressing, 2 fiskefileter, rejer, asparges, kaviar, tomat og koldrøget laks. Næsbjerghus Stedet er kendt for deres gode danske køkken, hvor du finder alle de klassiske retter, der serveres i restauranten, som take-away eller catering. Indehaveren af Næsbjerghus er stedets kok Tue Nielsen, og han forstår om nogen at jonglere i køkkenet. Det er klassiske danske retter, der er blevet stedets varemærke. Tue har formået at gøre Næsbjerghus til et kendt spisested i Varde, men også udenfor Varde kender man i dag til Næsbjerghus. Derfor leveres der ofte mad til større selskaber. Benyt dig af dealen i dag og kontakt Næsbjerghus for enten bordbestilling eller bestilling af takeaway - Velbekomme!   Gæsterne skriver på nettet: Dejligt sted, god mad i rigelige portioner - Justin Super flot og hyggelig sted til fester og samvær. Du kan komme forbi og få din aftensmad. Se yderligere på naesbjerg.dk - Dan Fik kæmpe tartelet. Smagte godt. . Ann Det var en sand fornøjelse at være på Næsbjerg hus med en virkelig lækker menu og godt tilberedt samt god betjening. - Frede

Ekstra information

Krovej 7, Næsbjerg 6800 Varde75 26 70 83

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
210,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hent en udsøgt tapasanretning

Vanløse: Bing og Nørgaard

Inviter dine gæster på en udsøgt cateringmenu med denne 7-retters tapasanretning fra BING & NØRGAARD. Det eneste, du skal gøre, er at anrette maden og nyde det gode selskab. Tilkøb evt. rørt tartar af okseinderlår eller Gateau Marcel som dessert.
" Indtil 19. jun. Undtagne dage. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Påskeplatte til 2 personer

Rødovre: Centrum Fisk

Få masser af fisk på krogen med denne overdådige påskeplatte for 2 personer til bare 199 kroner. Køb så mange værdibeviser, at du kan invitere på den nemmeste påskefrokost eller køb et enkelt og læg op til en hyggelig stund med den, du holder allermest af.
" Indtil 31. maj. Kl. 10-17. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 53,-
værdi:
89,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bagel med valgfrit fyld eller nachos med ost

Varde: Café Silas

Skal den stå på et lækkert og nemt måltid? Så smut forbi Café Silas på torvet i Varde og få en byg-selv bagel eller en sprød omgang nachos med smeltet ost på. Du bestemmer selv, om du vil have lækkerierne med på farten, med hjem, eller om du vil nyde dem i den hyggelige café.
" Indtil 31. maj. Også hos Deal" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide