Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Prisvindende Cognac Likør fra Lasserre Cognac

tilbuds-billede
438,-
Ikke aktivt
værdi:
700,-,-
37%

Deal fra 28/7-2022

750 ml.

Har en alkoholprocent på 25% og er rund i smagen med en afbalanceret aroma og sødme. Den betår af nøje udvalgte ingredienser, der er balanceret til perfektion: Smag af sirup, karamel ekstrakt samt naturlig honning, og med noter af Acerola, Mate og Gurana ekstrakt.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Gratis levering. Indtil d. 1. okt.
 
Se alle Cognac deals

Yderligere beskrivelse

Lasserre Cognac giver alle Cognacelskere muligheden for at smage denne prisvindende Cognac Likør NU med 37% rabat. Du får 1 flaske (750ml) til kun kr. 438,- (Normalpris kr. 700,-) 3 x prisvindende cognac likør Der er lagt mange tanker og tid i at udvikle Lasserre Cognac likør. Fokus har været på kvalitet hele vejen rundt – i alt fra smag til flaskens fremtoning -  Det har båret frugt! Lasserre Cognac likør er exeptionel, og de 2 guldpriser vundet i 2018 og 2019 for bedst smagende Cognac samt sølvmedaljen for flotteste flaskedesign, er et stærkt bevis på, at det er en cognac likør, der er i en klasse for sig.  Farvestrålende cocktails eller blot on the rocks? Lasserre Cognac Likør har en a lkoholprocent på  25% og er rund i smagen med en afbalanceret aroma og sødme. Den betår af nøje udvalgte ingredienser, d er er balanceret til perfektion: Smag af sirup, karamel ekstrakt samt naturlig honning, og med noter af Acerola, Mate og Gurana ekstrakt.  Nyd  den blot med isterninger eller anvend den som mikser i drinks og skønne cocktails.  Vi anbefaler at prøve disse: Raspberry Dream : Fyld et glas med knuste bidder af hindbær samt is, tilsæt 4 cl. Lasserre Cognac VS, tilsæt 10 cl bitter citron eller tonic vand. Pres 4-5 mynteblade, fordelt på kanten af ??glas. Afslut med friske hindbær på toppen. Summit Cocktail : Tilsæt 4 cl. Lasserre Cognac VS Tilæt 20 cl. tør cider, Tilsæt 3 cl. Grapefrugtjuice. Tilsæt et par dråber citronsaft. Pynt med tørret citronhjul og/eller agurkestrimmel. Lasserre Cognac Tilbage i 2016 deltog grundlæggeren for Lasserre ‘Norvel Lasserre’, på en messe i Lyon, Frankrig, kommet hele vejen fra New Orleans, med en idé om at skabe et fransk produceret produkt i form af Cognac likør. Her mødte han Siebe Hartmanns, som skulle vise sig at kunne opfylde den drøm, som Norvel gik med, og allerede efter et år efter med utallige designs og tilsmagninger, fik de skabt det, vi i dag kender som Lasserre Cognac. I 2017 kom den første flaske Lasserre Cognac ud i butikkerne iNew Orleans. Efter gentagen success med salg på det Amerikanske marked, rykkede Lasserre Cognac i 2021 ind på det danske marked med hovedsæde i Aalborg. Nu, med hovedsæde i Aalborg, rødder i Frankrig og salgsgrene i USA, står Lasserre Cognac som et stærkt brand, der er kommetfor at blive! Gå ikke glip af denne helt fantastiske deal. Det er en oplagt gaveide til dig selv - eller til en du kender, som fortjener at nyde lidt ekstra luksuriøse dråber!

Ekstra information

53 35 37 79

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
679,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk vinåbner sæt i moderne design

Folieskærer: Fjern let folie forseglingen.

Elegant og effektiv: Gør vinåbning til en sofistikeret og ubesværet oplevelse med vores elektriske vinåbner. Designet til at imponere, er dette sæt ikke kun et praktisk værktøj, men også en stilfuld tilføjelse til dit køkken eller bar.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 441,-
værdi:
999,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Stilsikkert dameur

Fås i 4 farver

Et ur af god kvalitet med et smukt og feminint design. Vælg mellem følgende farver: guld, sølv, rosa guld eller sort.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
59,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smart frugtkniv

Lille og effektiv skræller til din sunde madvaner

Lille og ukompliceret redskab til at skrælle dine frugter. Den skræller let al skræl af æbler og andre frugter. Den lille skærer uden problemer ridser i citrusfrugter, så det bliver let at fjerne den tykke skal. er lette at dele.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide