Brow Lamination

tilbuds-billede
294,-
Gå til tilbud
værdi:
490,-,-
40%

Deal fra 9/2-2024

Rødovre: Beauty Clinique

Brow Lamination er blevet rigtigt populært, da det er en fantastisk behandling, der gør brynet smukkere og passer til alle typer bryn. Vælg mellem Brow Lamination med eller uden farve og retning af bryn.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Pris gælder uden farve og retning af bryn. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Beauty Clinique deals

Yderligere beskrivelse

Beauty Clinique tilbyder op til 40 % rabat på Brow Lamination med eller uden farve og retning af bryn. DEAL pris fra kr. 294,- (Værdi op til kr 840,-) Brow Lamination er blevet rigtigt populært, da det er en fantastisk behandling, der gør brynet smukkere og passer til alle typer bryn. Vælg mellem følgende deals : DEAL 1:   Brow Lamination uden farve og retning af bryn.  DEAL pris: kr. 294,- Normalpris: kr. 490,- DEAL 2: Brow Lamination med farve og retning af bryn. DEAL pris kr. 499,- Normalpris kr. 840,- Behandlingen er især velegnet til dig, som har uregelmæssige eller krøllede bryn, da brynet bliver permanentet, så det sidder flot formet hele dagen. Har du glatte eller usymmetriske bryn, er behandlingen også velegnet til dig, da den skaber mere fylde, samtidig med den gør dine bryn mere symmetriske.  Behandlingen med Brow Lamination tager cirka 40-60 minutter. Mange får i forbindelse med behandlingen også lavet Lash lift, som giver et flot naturligt vippebuk. Men dette er ikke en del af dealen. Resultatet varer cirka 4-6 uger, alt efter hvordan man plejer sine bryn efterfølgende.Beauty Clinique anbefaler, at du bruger øjenbryns serum en gang dagligt, for at beskytter dine bryn, samtidig forlænger serummet behandlingens holdbarhed. Kunderne skriver på nettet: Fik lavet lash lift + farve af vipper i dag og det var virkelig en skøn, behagelig oplevelse og et rigtig flot resultat! Kommer helt sikkert igen - Amalie Professionel, effektiv og tryg behandling. Virkelig en varm og frisk energi jeg blev mødt med. Giver mine bedste anbefalinger. Glæder mig allerede til næste gang - Louise Har aldrig haft en så dejlig oplevelse, enorm venlige og dygtige personale, hver gang jeg er der så få jeg mere end forventede og oplevelsen bliver kun bedre. Er så glad for at have fundet dette klinik. Kan varmt anbefales - Maya Safaa er en utroligt dygtig, opmærksom og omsorgsfuld behandler. Jeg har kun de varmeste anbefalinger og glæder mig allerede til at komme tilbage igen - Maria

Ekstra information

Frederiksborgvej 184 2400 København.28 51 00 40

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 359,-
værdi:
599,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Cupping med massage

Rødovre: Beauty Clinique

Behandlingen virker ved, at den løsner dybtliggende spændinger, frigiver affaldsstoffer i kroppen samt skaber gennemstrømning af Qi (livsenergi) så balancen i kroppen genoprettes.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
400,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lash lift med eller uden farve

Rødovre: Beauty Clinique

Med denne deal får du flotte, fyldigere vipper. Her får du personlig behandling og kompromisløs pleje. Der arbejdes med forskellige serie af produkter af høj kvalitet, og alle produkter er naturlige og organiske.
"Pt. ingen udløb. Pris gælder uden farve. Booking påkrævet. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
650,-
rabat 39%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters velværemassage

Emdrup: Beauty Clinique

Du vil føle dig fuldstændigt løsnet op og afslappet i hele din muskulatur efter endt behandling. Det er en anbefalelsesværdig behandling til alle, der ønsker en behagelig massage.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide