Gør dine øjenbryn endnu smukkere

tilbuds-billede
299,-
Gå til tilbud
værdi:
500,-,-
40%

Deal fra 18/3-2023

Vallensbæk Stationstorv: Iman Beauty Cosmetic Center

Vælg mellem:
- Browlamination uden retning og farvning af bryn (299,-)
- Browlamination med retning og farvning af bryn (330,-)

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Pt. ikke nogen udløbsdato.
 
Se alle Iman Beauty Cosmetic Center deals

Yderligere beskrivelse

Iman Beeauty Cosmetic Center giver 40 % rabat på browlamination med eller uden retning og farvning af bryn. DEAL pris fra kr. 299,- (Normalpris op til kr. 550,-). Døjer du også med buskede øjenbryn, der ikke bare sidder perfekt med det samme, så skulle du overveje browlamination. Her får dine øjenbryn lidt permanentvæske, hvorefter hårene i øjenbrynet bliver nemme at forme, så du let med en lille børste kan forme dine bryn, så de fremstår perfekte. Vælg mellem følgende deals: DEAL 1: Browlamination uden retning og farvning af bryn DEAL pris kr. 299,- Normalpris kr. 500,- DEAL 2: Browlamination med retning og farvning af bryn DEAL pris kr. 330,- Normalpris kr. 550,- Behandlingen er fuldstændig ufarlig for dine bryn. Brow Lamination, kan sammenlignes med en permanentbehandling, hvor hårene behandles med en plejende keratinvæske, så brynene får en flot form, samtidig med dine bryn kommer til, at synes længere og mere fyldige. Med eller uden retning og farvning af bryn Det er selvfølgelig helt dit eget personlige valg. Men formes brynene samtidig med behandlingen, får dine bryn den helt rigtige form, der passer til dit ansigt. Får du farvet dine bryn bliver resultatet rigtig flot efter et par dage. De første dage efter farvningen vil dine bryn virke meget markante, men det aftager hurtigt, og det endelige resultat bliver du rigtig glad for. Men er du i tvivl, så står din behandler parat til at rådgive dig ud fra dine forventninger, og hvad hun mener, vil skabe det bedste resultat for lige netop dig.   Kunderne skriver på nettet: Den nyåbnede klinik er helt vild flot. De har mange behandlingstyper og priserne er absolut rimelige sammenlignet med de klinikker jeg har fået behandlinger på i København.Savner en bruchure man kan tage med hjem så man kan blive inspireret til næste gang. De har "kun" en side på Facebook og instagram og jeg bruger ikke disse sider... Ved godt godt jeg på det punkt er en uddøende race. - Vinnie Dejlig søde medarbejdere som er smilende og prøver at hjælpe en med ens problem. - Susanne Dygtige medarbejdere. - Nadia  

Ekstra information

Vallensbæk Stations Torv 53 2665 Vallensbæk40 48 85 91

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 360,-
værdi:
600,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Permanent hårfjerning

Vallensbæk Stationstorv: Iman Beauty Cosmetic Center

De små stikkende hår, der gror ud meget hurtigt efter f.eks. en voksbehandling, kan du nu slippe af med permanent. Med denne deal får du ubegrænset køb af permanent hårfjerning, så du får rabat på den fulde behandling, da der skal flere behandlinger til for et effektivt resultat.
"Pris gælder hårfjerning i intimområdet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 174,-
værdi:
290,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsbehandling og retning af bryn

Nørresundby: Salon Lina

Det er ren selvforkælelse, hvis du river 60 min. ud af din kalender, og får denne dejlige ansigtsbehandling, der plejer din hud, så den får en flot glød, og beholder sine ungdommelige træk. Behandlingen afsluttes med retning af bryn, som prikken over i'et.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
549,-
rabat 73%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenbryns-trimmer

USB genopladelig

Brug den over, under og imellem dine øjenbryn for optimal resultat. Anvendes på ren og tør hud, ved at bevæge trimmeren i små, cirkulære bevægelser.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide