60 minutters Lymfedrænage

tilbuds-billede
495,-
Gå til tilbud
værdi:
995,-,-
50%

Deal fra 15/2-2024

Værløse og Kbh K.: Antiagingcenter

Behandlingen stimulerer dit kredsløb og lymfesystem. Lider du af følelsen af trætte og tunge ben, så vil du opleve denne følelse forsvinder efter behandlingen. Hjælper samtidig med at eliminere toxiner i kroppen.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Antiagingcenter.dk deals

Yderligere beskrivelse

Anti Aging Center i Værløse giver 50 % rabat på 60 min. Lymfedrænage, som er godt for hele kroppen. DEAL pris kr. 495,- (Normalpris kr. 995,-) Denne behandling betegnes af mange som noget nær et vidundermiddel. Behandlingen stimulerer dit kredsløb og lymfesystem. Lider du af følelsen af trætte og tunge ben, så vil du opleve denne følelse forsvinder efter behandlingen. Lymfedrænage hjælper samtidig med at eliminere toxiner i kroppen, og er derfor et godt supplement til fedtreducerende behandlinger og cellulitebehandlinger. Du behøver ikke være nervøs, der er ikke noget ubehag forbundet med behandlingen, den er fuldstændig smertefri. Lymfedrænage er effektiv mod: Væskeophobninger Cellulite Tunge ben Hævede ben Reducering af affaldsstoffer. Sådan foregår behandlingen: Ved behandlingen iføres man en speciel dragt, der ved hjælp af en maskine til lymfedrænage,kan påføre et let tryk på kroppen i forskellige zoner og rækkefølge. Maskinen har mange forskellige programmer der er designet til 11 forskellige formål, fx findes der specielle programmer til gravide i 4-8 måned, som har problemer med tunge ben. Husk leggings Bemærk at man ved behandlingen skal være iført et par tynde leggins. Hvis man ikke har leggins med, kan man købe et par engangs-bukser i klinikken. Behandlingen må ikke foretages: Hvis man har problemer med hjerte, nyrer eller lunger Ved bbehandlet højt blodtryk Hvis du har pacemaker Hvis du har betændelsestilstande  De første 4 måneder af din graviditet. Kunderne skriver på nettet: Jeg kan varmt anbefale Antiagingcenter til dig, som vil udjævne dine rynker med Carbon ansigtsmaske eller mindske din abdominale fedt med fedtfrysning. Jeg har prøvet begge behandlinger og har været meget tilfreds med både resultatet og den kærlige og imødekommende behandling jeg fik af de 2 meget professionelle kvinder Silvia og Erika. - Tania Helt fantastisk og super professionelle. - Alex Fantastisk klinik. - Christine Lige meget hvilken behandling du vælger at få hos Silvia, er du i trygge hænder og får en seriøs og profesionelle behandling. Silvia er lyttede og opmærksom på dine behov, hun er imødekommende og behagelig og man går altid tilfreds derfra. Kh. Fra en glad kunde igennem 10 år. - Anita Jeg vil klart anbefale Anti Aging Center i Værløse. Jeg har fået diverse ansigtsbehandlinger, tandblegning, fedtfrysning, opstramning o.a. Har altid fået den sødeste behandling af Silvia. - Dorthe

Ekstra information

Bymidten 35 D 3500 Værløse61 66 50 37

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

40 minutters lækker ansigtsbehandling

Værløse: Antiagingcenter

Få en effektiv diamant hudslibning, rensning med peeling, maske og dagcreme. Vælg med eller uden dermaOxybehandling
"Udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1299,-
værdi:
3000,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fedtfrysning på mave eller hofter

København K: Antiagingcenter

Du kender det måske! Der er nogle områder på kroppen, som ikke vil slankes. Her kan Cool Tech hjælpe. En ukompliceret og populær metode, der anvender frost til at fjerne de genstridige fedtdepoter.
"Pt. ingen udløbsdato. Gælder 1 behandling. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
599,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters effektfulde TEI-systembehandling

Værløse og Kbh K.: Antiagingcenter

Behandling kombinerer forskellige teknikker til opstramning af huden. Så den bliver flot og fast.
" Udvidet fortrydelsesret. Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide