Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Dameklip, vask, Olaplex hårkur og føn

tilbuds-billede
399,-
Ikke aktivt
værdi:
675,-,-
41%

Deal fra 6/1-2023

Aarhus: Pretty Hair

Din frisør Mary giver sig god tid til sammen med dig at vælge den frisure, som klæd dig bedst. Det er en frisør salon med fornuftige priser, og et godt håndværk, derfor har Pretty Hair i dag også mange faste kunder.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Pt. ingen udløb.
 
Se alle Pretty Hair deals

Yderligere beskrivelse

Pretty Hair gør dit hår sundt igen med 41 % rabat på dameklip, vask, Olaplex hårkur og føn. DEAL pris kr. 399,- (Normalpris kr. 675,-) Får du farvet eller permanentet dit hår ofte, slider det på hårets struktur, men med hyppige klipninger og en Olaplex hårkur bliver dit hår snart sundt at se og føle på igen. Pretty Hair Er Stedet du altid får en personlig og nærværende betjening. Din frisør Mary giver sig god tid til sammen med dig at vælge lige netop den frisure, som klæd dig bedst. Det er en frisør salon med fornuftige priser, og et godt håndværk, derfor har Pretty Hair i dag også mange faste kunder.  Kunderne skriver på nettet: Jeg har d.d  været hos Pretty Hair for første gang. Jeg havde købt et sweet deal tilbud. Tilbuddet bestod af striber, kur klip og føn. Jeg er så glad for resultatet.  Jeg havde nogen trælse udgroninger fra sidst jeg fik lavet striber. Jeg var så heldig at få 2 x hårkur i stedet for en. Jeg havde en rigtig god oplevelse. Og jeg er vild med mit nye hår. Jeg kommer helt sikkert tilbage. Og jeg vil varmt anbefale Pretty Hair - Diana Virkelig dygtig og sød frisør, som altid har kunden i centrum ...Jeg er SÅ glad for min hår og mig selv, når jeg går derfra ...  på trods af at jeg er meget pernitten omkring min frisure, kan kun give de bedste og varmeste anbefalinger - Annie Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Pretty Hair. Købte en sweetdeal på nettet, og fik en rigtig god behandling i salonen. Fik lyse striber, en klipning og hårkur. Resultatet var super flot, og jeg er meget tilfreds - desuden er det ret billigt selv uden køb af en sweetdeal, så jeg skal helt sikkert derned igen - Amalie Det er et godt og billigt sted at blive klippet god service - Birgitte

Ekstra information

Sønderborggade 13 8000 Århus C86 14 55 13 / 22 59 67 52

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip med vask, føn og olaplex-behandling

Viby J: Frisør Kløve

En Olaplex behandling genopbygger og reparerer håret indefra ved at genskabe og reparere svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret system. Spaltede spidser, ødelagt eller trist hår repareres og genopbygges, så det igen ser flot og stærkt ud.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 330,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip med hårkur eller hårfarvning

Hvidovre: FD Hairstyle.

Tilbuddet er gældende til: Dameklip m.m. hos FD Hairstyle, vælg ml. 3 gode tilbud. Vælg enten med helfarve, striber og/eller hårkur. Vælg der-udover mellem kort og langt hår.
"Udløber ikke Tidsbestilling. Pris gælder dameklip inkl. hårkur (Label M) samt vask og føn. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1500,-
værdi:
3280,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dameklip og keratinbehandling af håret

Aalborg: Frisør Art-Cut

Her får du en klipning og en kreatin behandling af dit hår. Behandlingen holder i op til 6 måneder. En professionel keratinbehandling udglatter krøllet og kruset hår, så det er smukt - uanset om du lader det hænge eller sætter det op. Giver håret ny glød, blødhed og glans.
"Værdibeviset udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide